Wkudk

Sådan at annoncere på Groupon

Groupon er en aftale hjemmeside, der giver printbare eller digitale kuponer til daglige tilbud, der tilbydes af de lokale virksomheder. Sitet tillader handlende i forskellige markeder rundt om i verden for at åbne en online butik og bogføre deres daglige tilbud via sitet. Denne artikel vil lære dig, hvordan du annoncere på Groupon.

Steps

Sådan at annoncere på Groupon. Klik på knappen Apply Now.
Sådan at annoncere på Groupon. Klik på knappen Apply Now.

Tilmelding

 1. 1
  Gå til webstedet. I modsætning til de almindelige Groupon tilbud sider, hvilket er kundeorienterede, er Groupon Works designet for de handlende.
  • Se testimonials og se, hvordan Groupon kan hjælpe din virksomhed.
 2. 2
  Klik på knappen Apply Now. Det er placeret på den længst til højre på Groupon Works menulinjen.
 3. 3
  Udfyld ansøgningsskemaet. Der er en kort formular til at udfylde for at indføre din virksomhed til Groupon. Her er de afsnit:
  • Personlige oplysninger. Dette vil være den primære kontaktperson med din virksomhed for Groupon salgs-og marketing team. Markerede felter skal udfyldes.
  • Forretningsoplysninger. Dette er blot den grundlæggende kontaktoplysninger. Igen er markerede felter påkrævet.
  • Virksomhedsoplysninger. Dette område er noget variabel. Den første menu er et bredt overblik over brancher, der ville gælde for din virksomhed:
  • Virksomhedsoplysninger, forlænges. Baseret på hvad du vælger i den første menu, og ekstra menu tilbydes til mere specifikke oplysninger om din virksomhed. I dette eksempel har vi valgt service som vores primære forretning, hvilket resulterede i følgende sekundære menu:
  • Den sidste afsnit, "Hvordan kan vi hjælpe," giver Groupon salg og marketing teams en idé om, hvilke typer af tilbud der passer bedst til dine mål og erhvervslivet.
  • Når du er tilfreds med, at formularen er komplet og afspejler både din virksomhed og dine mål, skal du klikke på knappen Send nederst på siden. Groupon automatiske svar side vil følge:
 4. 4
  Afvent GrupperPå opfordring. Du vil blive kontaktet af Groupon inden for 2 uger for at bekræfte dine kontooplysninger og til at diskutere de næste skridt for byder din virksomhed på Groupon!

Typer af tilbud

 1. 1
  Bestem, hvilken type aftale er det rigtige for dig. Groupon startede ved at tilbyde daglige tilbud, der krævede en "tipping point", eller et bestemt antal købere, før handlen var faktisk aktiv. De har fundet, at tipping point altid blev nået, så de har gjort væk med det. De har også udvidet fra det enkle 1-deal-a-dages tilgang. Her er en oversigt over, hvad de tilbyder.
 2. 2
  Den featured deal. Dette er den traditionelle deal Groupon blev kendt for. Det fungerer sådan her:
  • Consult. Arbejd med din Groupon repræsentant for at oprette en brugerdefineret tilbud, der opfylder din virksomheds behov.
  • Plan. Opret en handlingsplan for at hjælpe dine medarbejdere beskæftiger sig med suset af nye kunder.
  • Lancering. Din aftale vil blive præsenteret for en dag på de vigtigste Groupon site. Det er den side, der Groupon abonnenter i din lokalitet vil se.
  • Tilslut. Kunderne køber handlen, og modtage en voucher til gengæld. De bringer dette med dem, når de kommer til at nyde dit tilbud.
  • Indløse. Du scanne rabatkode de sætter i, skal du indtaste det manuelt ind i Merchant Center eller skrive det ned til senere opslag.
  • Betaling. Ifølge Groupon, får de fleste forretningspartnere betales i tredjedele-33% efter 7 til 10 dage, 33% efter 1 måned, og 34% efter 2 måneder.
  • Besøg hvad det ligner siden for at se en opdeling af hver del af din aftale siden.
 3. 3
  Groupon nu. Groupon Nu er en on-demand service, der appellerer til kunderne aktivt udforske dit nabolag efter tilbud. Det er stærkt på deres mobil applikation.
  • Gennemgå ovenstående trin for The Featured Deal. Den store forskel er, hvordan handlen er lanceret. Snarere end blot optræder på Groupon hjemmeside, er handlen skubbet til den mobile app på din potentielle kundes smart telefon. Snarere end den trykte voucheren mange kan bringe bruge Udvalgte Deal, vil voucheren være på deres telefon.
  • Besøg hvad det ligner side for at se, hvordan en aftale er struktureret på en smart telefon.
 4. 4
  Groupon belønninger. Dette program tilbyder belønninger til dine bedste kunder baseret på dine specifikationer. Groupon tilbyder gratis analytics til at hjælpe dig med at spore succes for din Groupon markedsføring indsats, se, hvem dine top kunder er, og hvor meget de har brugt.
 5. 5
  Andre tilbud. Groupon har speciale tilbud til levende musik, rejser og ferie getaways, nationale mærker, og meget mere. Dit Groupon repræsentant kan hjælpe dig med at afgøre, hvad der er rigtigt for din virksomhed.

Tips

 • Mens der ikke er nogen direkte udgifter til at have en aftale på Groupon, eller enhver anden aftale websted i almindelighed, vil din fortjeneste blive væsentligt reduceret for kupon-baserede salg. Snarere end at tænke over dette som mistede indtægter, sætte det i din reklame og marketing budget, hvor det giver mening. Overvej dette: hvis du køber en annonce i avisen, radio eller lokale tv-station, vil det koste $ X-uanset hvor mange mennesker ser det eller bruge det.
  Trafik fra denne form for reklame er meget svært at spore. Du kan se en 10% stigning i weekenden af ​​annoncen, men det kunne lige så let være den store vejr. På den anden side, hvis du har en 10% stigning, og det er i høj grad folk vinke en Groupon voucher du vide nøjagtigt, hvor effektiv, at kampagnen har været, og de ​​betaler for en del af din annoncering regningen.

Advarsler

 • Sørg din virksomhed kan håndtere et sus af nye kunder. Hvis du sælger boller, for eksempel, og du har en weekend, når Groupon kunderne ønsker at købe langt mere end du overhovedet kan gøre, vil du ikke være glad, og dine kunder vil ikke være glad. I sager som disse, begrænse det samlede antal kuponer til rådighed, så du kan styre tilstrømningen.