Wkudk

Sådan at frigøre plads på din Macintosh computer

Hvis du er den typiske computer-bruger, du kommer til et punkt, hvor du begynder at få lavt på plads. Rydning plads på en Mac er så let som på en pc, men med et par mindre ændringer.

Steps

Sådan at frigøre plads på din Macintosh computer. Åbn Macintosh HD og gå til film.
Sådan at frigøre plads på din Macintosh computer. Åbn Macintosh HD og gå til film.
 1. 1
  Åbn Macintosh HD og gå til film. Find noget, der virkede cool og sjov på det tidspunkt, men nu er bare spild af nødvendige plads. Videoer tage en masse af, hvad du har brug for. Flyt eventuelle uønskede videoer til papirkurven.
 2. 2
  Gå ind musik / itunes / itunes musik / tv-shows eller film. Disse er dine iTunes filmfiler, og hvis du fik dem fra YouTube eller en anden video site, de optager plads. Dette er fordi de ikke er komprimeret som de ville være, hvis du har købt dem fra iTunes. Glem ikke at gå ind i iTunes, og slette filerne fra der også! (Vær forsigtig, at du ikke sletter filer, du ønsker)
 3. 3
  Slette filer fra tidligere år. For eksempel messing billeder eller videoer af dig rundt, eller bare gamle Word-dokumenter.
 4. 4
  Slet lokalisering filer. Mange programmer, som du installerer automatisk placere store fremmedsprog hjælpefilerne på din computer for internationale brugere. Download og køre et program som Delocalizer vil undertiden frigøre en gigabyte eller mere plads på harddisken. DeLocalizer tillader dig at vælge hvilke sprogfiler til at holde, og som til papirkurven.
 5. 5
  Slet din browserhistorik i Safari eller Firefox.
 6. 6
  Kontroller at se, hvis du kører leopard. Hvilket betyder, medmindre du virkelig er afhængige af det, slette dine tidligere poster (fra Finder-vinduet, hvor der står Søg efter: dag, i går... etc.)
 7. 7
  Ryd ud alle cachede filer og logfiler, som du måtte have. Det er simpelt i Safari med Cmd-Opt-E, for alle andre programmer, du kan bruge renere apps såsom Cleangenius gratis, vedligeholdelse eller TidyUp. Eller bare kigge i Macintosh HD / Brugere / (dit navn) / Bibliotek / Caches og Bibliotek / Logs.
 8. 8
  Åbn Finder, og klik på applikationer. Gennemsøge denne mappe for alle programmer, du ikke bruger, og slette dem med et program, der fjerner alle de relaterede mapper andre steder på harddisken. Det gode eksempel er AppDelete.
 9. 9
  Slip af alle de låste filer, der hænger rundt i din papirkurv, der nægter at blive slettet.
 10. 10
  Hvis du har en anden harddisk med masser af plads, ændre det harddisk, der har masser af plads over til din primære drev. Dette vil ekstremt øge din plads.
 11. 11
  Goto diskværktøj, skal du vælge din harddisk, goto slette, og klik slette ledig plads
 12. 12
  Dine musikfiler vil blive gentaget i musik / itunes / itunes musik, når tilføjet i itunes. Slet eventuelle overførte eller downloades filer fra deres oprindelige mappe for plads og organisation.

Tips

 • Glem ikke at tømme din papirkurv!

Advarsler

 • Vær omhyggelig med ikke at slette vigtige programmer eller filer.
 • Du må ikke ændre din harddisk, hvis du ønsker at holde alle dine gode filer.
 • IKKE omformatere disken, ellers vil du miste alle dine data.

Ting du behøver

 • Macintosh G4 eller højere kører Mac OS 10.4 eller højere