Wkudk

Sådan at konsolidere iTunes-bibliotek

Når du konsolidere et iTunes-bibliotek, du hovedsageligt fortæller en software-program til gruppe kopier af al musik på din computer i en iTunes-musikbibliotek mappe. Det betyder, at iTunes vil være adgang hver sang direkte, uanset hvor den kan være på din computer. Det betyder også, at iTunes vil finde alt på din computer og tilføje det automatisk, hvilket gør iTunes konsolidering processen meget hurtigere end manuelt at tilføje musik. ITunes-programmet, som er installeret på Macintosh-computere, der er indstillet til at konsolidere som standard. Hvis du kører iTunes off et andet operativsystem, såsom en Windows-computer, skal du manuelt indstille iTunes-biblioteket til at konsolidere. De fine detaljerne i, hvordan at konsolidere dit iTunes-bibliotek kan variere en smule afhængigt af, hvilket operativsystem og version af iTunes, du kører, men afvigelser fra anvisningerne nedenfor bør være svag.

Steps

Sådan at konsolidere iTunes-bibliotek. Adgang til de vigtigste itunes rullemenuen fra din dock eller menulinje.
Sådan at konsolidere iTunes-bibliotek. Adgang til de vigtigste itunes rullemenuen fra din dock eller menulinje.

Bliv organiseret

 1. 1
  Adgang til de vigtigste itunes rullemenuen fra din dock eller menulinje.
 2. 2
  Vælg "indstillinger" menuen.
 3. 3
  Vælg "avancerede" rude i menuen Indstillinger.
 4. 4
  Klik på "holder itunes musik organiseret mappe" og "kopiere filer til iTunes" valgmuligheder. Dette skal producere en check-mark i boksen ved siden af ​​hver mulighed. Hvis kasserne allerede blev kontrolleret, holde dem som er.

Konsolider iTunes-bibliotek

 1. 1
  Adgang til "file" rullemenuen fra dit iTunes-dock eller menulinje.
 2. 2
  Fremhæv "bibliotek" valgmulighed. En menu med yderligere valgmuligheder skal vises ud til siden.
 3. 3
  Vælg "konsolidere biblioteket."

Tips

 • Konsolidering dit iTunes-bibliotek er et passende første skridt at tage, før du overfører dit iTunes-bibliotek fra én computer til en anden. Konsolidering dit iTunes-bibliotek, før du overfører det er ikke strengt nødvendigt, men det hjælper med at sikre, at du ikke glip af nogen sange eller andre filer i overgangene. Hvis du forsøger at overføre dine musikfiler uden at konsolidere dem først, vil de aliaser at få adgang til ikke-konsoliderede filer overføres, men uden at de pågældende filer til rådighed for adgang, vil aliaser være nytteløst på den nye computer.
 • Hvis "Kopier filer til iTunes" boks, der allerede var tjekket i "Avanceret" rude af iTunes dialogboksen, dit iTunes-bibliotek er sikkert allerede konsolideres.
 • I iTunes 10.2.1, "konsolidere" findes i filen> library> Organiser bibliotek> konsolidere. Tip-tekst fuldt ud forklarer funktion.
 • Biblioteket interfacet er simpelthen et indeks til at finde iTunes medier - musik eller video - på din computer. Bare fordi du kan klikke dig igennem til en fil fra iTunes-biblioteket betyder ikke, at den er let tilgængelig i iTunes mappe kun konsolidere dit iTunes-bibliotek vil opnå dette.
 • I nogle versioner af iTunes, kan du finde på "Konsolider Library" kommandoen i iTunes menuen "Avanceret".
 • Når iTunes konsoliderer dit bibliotek, vil det gøre kopier af eventuelle iTunes Library-filer, der ikke allerede er i den konsoliderede mappe. Det betyder ikke flytte dem. Dette er en fordel, fordi du stadig kan få adgang til din musik via sin gamle placering, men hvis du har begrænset plads på din harddisk, kan du ønsker at slette de ekstra (gamle) kopiere og kun bruge kopien i den konsoliderede iTunes-bibliotek.