Wkudk

Sådan bliver en effektiv snigskytte i Battlefield 2

Billede: Battlefield 2 ekspert resupply.jpgThis artikel vil vise dig, hvordan du effektivt dobbeltbekkasin fra kort og lang rækkevidde i Battlefield 2. Holde sig i live i nærkampssystem som en snigskytte enhed.

Steps

Sådan bliver en effektiv snigskytte i Battlefield 2. Lær at slappe af, og lad dine fjender vandre rundt, indtil du kan gøre konsekvent drab / hits, og forsøger altid at gå til hoved skud, når du er i et skjult miljø.
Sådan bliver en effektiv snigskytte i Battlefield 2. Lær at slappe af, og lad dine fjender vandre rundt, indtil du kan gøre konsekvent drab / hits, og forsøger altid at gå til hoved skud, når du er i et skjult miljø.
 1. 1
  Lær at slappe af, og lad dine fjender vandre rundt, indtil du kan gøre konsekvent drab / hits, og forsøger altid at gå til hoved skud, når du er i et skjult miljø.
 2. 2
  Kend din sniper våbensystemer. De mest effektive rifler for guerillaen er lukket bolt action rifler, såsom.50 cal M95 Barrett låse (denne pistol kan trænge pansret glas, som ingen anden riffel kan gøre).
  • De skader effektiviteten for hver snigskytteriffel varierer per våben. Den stærkeste våben er M95 snigskytteriffel. Et enkelt organ skudt fra denne pistol vil reducere fjendens sundhed til 5%. Den M24 og L96A1 krop skud vil kun reducere en fjende til 10% sundhed.
 3. 3
  Lær at syne, rækkevidde og fortæl hvor hurtigt dit mål er i bevægelse. Målintervallet for Barrett M95 er 200 meter, efter at du skal bruge drop rækkevidde, og offset dit sigtekorn foran dit mål. Men prisen for rifler magt er nøjagtighed, den amerikanske snigskytteriffel (den M24) og snigskytte låse for ekspansion, Special Forces, er ekstremt nøjagtige. og har meget thiner sigtekorn end M95, hvilket gør længere skud nemmere at line op.
 4. 4
  Opsæt claymores hvis du udstationering af stramme flanker, hvor fjender kan poppe ud, eller snige sig omkring dig. Hvis anti-snigskytter er efter dig, vil claymores give et kill, varsling og flere muligheder.
 5. 5
  Kend din rækkevidde: Hver riffel har et andet anvendelsesområde (sigtekornet), og du skal lære, hvordan du bruger drop på egen hånd.
 6. 6
  Må ikke skyde på alt! Send aldrig mere end tre skud på et enkelt mål. Roter brand. Tage lidt tid mellem optagelserne til at gøre det sværere for dem at lokalisere din position. Når du går til bevægelige mål, skyde foran dem.
 7. 7
  Dræbe fjenden, der har den mest trussel potentiale, dvs. E. Tanken gunner positioner fast AA, AT, maskingevær posts.These er også meget let, fordi fjenden er fastgjort på plads. En fjende dræbt, mens inde i et køretøj kan ikke blive genoplivet enten, så det er en garanteret kill.
 8. 8
  Placer dig selv effektivt. Hvis du ikke har en god position på din fjende det kan koste dig dit liv og kan koste dit team point og eventuelt en loss.When flytter til en position forsøge at være så diskret som muligt. De bedste positioner er normalt kommer til at være ude i det fri, hvor fjenden ikke vil forvente, at du. Det meste af tiden, selvom du kun kan tage en eller to skud fra ud i det åbne, før du er fundet. En anden god position ligger på hjørnet en bygning dette vil give dig dække fra fjendtlig beskydning. Her er de fordele og ulemper ved nogle andre positioner:
  • Hustage og samtidig være godt til visning af kampen kan være skadelige for din evne til at snipe. Hvis du skal gå på et tag ikke bo længe, ​​og sørg for, at hvis du ved, du kommer til at bo i et par shots sikre dig du forbliver bag noget på taget og placere en CLAYMORE på toppen af ​​stigen, så en fjende soldat, der kommer op ad stigen har en dejlig indbydende stede, og dette vil give dig tid til at forlade dette sted. Hustage er generelt sikrere længere væk fra aktive områder. Prøv at vælge en, hvor du stadig har en god udsigt, men er væk fra de vigtigste kampområder.
  • Kraner er ekstremt effektive steder at snipe fra, da de er højt oppe, og nogle mennesker fejlagtigt tror, ​​at de er dårlige, så folk ikke altid ser der. De har nogle ulemper, som de tager tid at klatre. Claymore stigerne og tjekke dem ofte. Hvis plettet hoppe (glem ikke at bruge din faldskærm)! Også, medmindre der er en masse af overdækkede stillinger på kranen, så prøv at komme til så smalle og højt op som du kan, da dette vil mindske risikoen for en artilleri spærreild være fatalt.
  • Hill positioner kan være meget effektiv, især for lang rækkevidde sniping.Try og bruge træer, buske, sten og andre genstande i terrænet for at maskere din position. Pas på, selv om. Buske give den bedste camouflage, men blade kan komme i vejen for din rækkevidde. Træer giver den bedste dækning mod fly, men du er fremhævet, når en jeep kommer ind med et maskingevær. Rocks vil hjælpe dig med at komme ud af stramme rettelser mod patruljerer køretøjer, så længe du er tilbøjelig, men det er, når din camouflage falder til næsten nul. Hold udsat.
  • Infiltration spørgsmål. Hvis det er muligt, hitch en tur på et fly og paradrop bag fjendens linjer. Prøv at komme til et sted med låg, hvor du har en klar opfattelse af gyde point.
  • Guerillaen fra køretøjer kan gøres fra de fleste transportmidler, hvor din personlige våben er dit forsvar. De fleste fjender vil ikke forvente en snigskytte i ryggen af ​​en Hummer, så hvis du er i en trup og alle udgange ophold i den bageste og bruge det.
  • Kortrækkende guerillaen skud er bedst, når står eller knæler i spillet, fordi du bliver nødt til hurtigt at tage billedet og derefter flytte, fordi fjenden vil sandsynligvis høre dig, og derefter se din position.
 9. 9
  Kortrækkende skud.
  • Sørg for at tage fjenden ned med kun én kugle. Den bedste måde at sikre dette er at sigte efter dine fjender panden eller hovedbunden, hvis du skyder din fjende i begge spot får du en one shot én ihjel.
  • Hvis du ikke kan få et hoved skudt på din fjende, skyde på uanset hvilken del af din fjende udsættes som regel et skud fra en snigskytteriffel på kroppen af ​​de fleste enheder i spillet vil medføre 3/4 beskadiget skal vurderes på din fjende og dermed gøre Deres andet skud meget enkel og en krop skud vil forsikre hans død.
  • Sørg for at du hurtigt kan skifte til din pistol og bruge claymores at forsvare din position, kan granater bruges til at give dig at undslippe en ildkamp.
 10. 10
  Lang rækkevidde.
  • Over 100 meter spillet forsøger at beregne bullet drop. Spillet gør ikke en effektiv job at gøre det, men du bliver nødt til at justere for en lille smule drop grundet fjendens bevægelser.
  • Gå ind i bugleje ved opsætning for en lang række skud. Tilbring et sekund eller to til at bosætte sig i.
  • Sørg for, at du ser din fjende i et par sekunder at bestemme sine bevægelsesmønstre. Husk ikke at tage for lang tid, eller dit mål bare kunne forsvinde bag en forhindring.
  • Kig efter fjender, der ligger ned eller bare stående rundt. Prøv at undgå bevægelige mål, de er som regel mere svært, og du kan udsætte din position. Du skal dog ikke undgå enhver bevægeligt mål, ellers vil du aldrig få værdifuld erfaring. I virkeligheden, hver gang du laver en succesfuld skud på et bevægeligt mål prøve lidt sværere at finde bevægelige mål, til sidst vil du være god nok til at tage næsten alle ned, flytte eller ej.
  • Placer reticle for langskud på dine fjender hoved lige ved hovedbunden. Det vil virke, som du justerer for drop, men det er egentlig bare fordi fjenden er så meget længere væk.
 11. 11
  Undgå at skyde på fjender, der bevæger sig uregelmæssigt, jeg. E. Hoppe rundt kører i cirkler eller zig zagging. Disse er meningsløse skud og vil spilde ammunition og eksponere din position.
 12. 12
  Praksis! Guerillaen tager en masse RDR (runder ned rækkevidde). Øve mod bots kan være slags kedelige og let, men prøv og gøre det til et sjovt spil snarere end blot sniping dem. Bots er gode mål, og de bevæger sig ujævnt og er pålidelige, når du begynder guerillaen.
 13. 13
  Nærkampssystem. Vid, at din pistol, Claymore og granater er din eneste CQB våben.
  • Pistol: Sigt efter hovedet med din pistol ellers en anstændig fjende vil slutte dig ud meget hurtigt.
  • Claymores: Læg dem i områder, der er stærkt trafikerede af fjenden og bruge dem til at beskytte dit tag positioner.
  • Granater: Kast granater for at få din fjende til at bakke ud af din position eller give dig tid nok til at komme tilbage til dine venskabskampe.
 14. 14
  Må ikke køre biler til din position for sniping og hvis du er nødt til at komme til det hurtigt prøve og placere køretøjet i den mest iøjnefaldende sted, du kan.
 15. 15
  Brug pistolen! Det er en under værdsat våben. Målrette deres torso og maskingeværild, som du ild.
 16. 16
  Brug at claymore hvis alt andet fejler, selvom fjenden kan dræbe dig, hvis du får at minen ned i tid, vil han blive dræbt af minen, fordi han er så tæt på den.
 17. 17
  Se din ryg! Hvis du hører fodtrin, og kan ikke se en allieret på HUD derefter komme op og trække ud af din kniv eller din pistol.
 18. 18
  Hvis du dræber en fjende som en snigskytte, er de tilbøjelige til at komme tilbage, som en snigskytte. så hvis du får et kill, og der er ingen fjender eller små fjender derefter ændre din position.
 19. 19
  Det er godt at have 3 eller flere positioner, som du kan dobbeltbekkasin fra. Få en kill og derefter skifte position.
 20. 20
  En nem måde at få kills er, jo M95 barret og lejr fjender flyveplads bruge. når de kommer ind i en helikopter eller en jet derefter skyde dem, da der motor varmer op.
 21. 21
  Hvis der er en masse fjender, tage kun op til 2 skud, derefter flytte.
 22. 22
  Hvis guerillaen bag et objekt, crouch altid eller gå udsat, når ladning.
 23. 23
  Få en lineal og lære, hvad en ottendedel af en tomme ser ud, ved ekstremt lange afstande sigter en ottendedel over dem til øjeblikkelig dræbe. Hvis de kører sigte en ottendedel foran dem.

Infiltration

Det lyder enkelt nok, men blive advaret. Dette kræver en masse koordinering med en "spotter." Og lad os se det i øjnene, at stole på andre til at gøre et job bare ikke føles rigtigt. Hvis du er god nok dog, og hvis din spotter ved hvordan man gør sit job, kan dit team garantere en sejr, før spillet starter. Her er historien.

 1. 1
  Trin 1: Vælg en spotter. Væsentlige, en snigskytte er nytteløst mod fjendtlige rustning. Så når en tank beslutter at køre dig over for griner, kan du ikke rigtig gøre meget undtagen få mest ud af dine granater og claymores. Dette naturligvis, tilskynder ham til at skyde dig i stedet. Spotterne skridt i at bistå snigskytte i stramme rettelser. Eller i det mindste give advarsel, når noget farligt er i nærheden.
  • Specialstyrker: De er muligvis det bedste spottere til infiltration. Cover ryggen mod fjendtligt infanteri mens han planter den vigtige C4 afgift. Hvis han ved, hvad han gør, kan fjenden blive holdt nede i over 5 minutter, mens du plukker off infanteri og han saboterer køretøjer, artilleri osv.
  • Overfald: Ikke foretrækkes på grund af manglen på mere effektive sprængstoffer. Alligevel, de er ganske gode lokkefugle. Bare ikke holde sig til dem, da de bare er ikke beregnet til at blive frivilligt fanget bag fjendens linjer.
  • Support: Det er heller ikke at foretrække. Support-enheder vil holde dig godt fyldt på ammo, men de vil ikke være i stand til at gøre meget andet. Og i modsætning til Assault kits, de har en hårdere tid mod mellemtunge og tunge køretøjer.
  • Medic: Det er ok, men ikke holde os til ham. Han vil give dækning i tæt kvartaler, og lappe dig op, når du får for såret. Bare vær sikker på at du tager en masse infanteri ud, da han ikke kan genoplive dig når nogen bevogtning dit lig.
  • Sniper: NO. Dette blot øger antallet af mål for at ramt. En god snigskytte ved, at jo mere spredt ud de er, jo mere areal deres dækningsområder kan dække. Så to snigskytter på samme sted, er ubrugelig.
  • Ingeniør: De har som regel store tætte kvartal kanoner. Og de kan sabotere køretøjer ved at sætte miner lige ved siden af ​​deres slidbaner. Og når du beslutter dig for endelig at undslippe, komme i en bil med ham. Du er mere overleves på den måde.
  • Anti-Tank: Den næstbedste spotter. Ikke så effektive i sabotage, men de kan spare dig, når de konfronteres med rustning. Hurra for sRAW og ERYX!
 2. 2
  Trin 2: Debat om transport. Den bedste måde at infiltrere en fjende forpost er ved at flyve i et fly og paradropping før du er skudt ned. Ulempen er, at dette spild af tid, det tager at gyde 1 planet. Og luftstøtte er afgørende i den samlede ordning. Også, hvis piloten beslutter ikke at springe ud, er du fast uden en spotter, hvilket gør hele operationen ubrugelig. En anden måde er ved hjælp af en hurtig, let køretøj som en buggy og omgå hele kampzonen. Grøft køretøjet 300 meter fra den valgte position. Det gør det sværere at lokalisere, hvor snigskytte teamet er. Et sort hawk transport også en god måde at komme bagefter, men se dig selv. Jagerpiloter ser en flyvende Black Hawk som et let offer.
 3. 3
  Trin 3: Valg af position. Bare vælge en. Læs ovenstående retningslinjer.
 4. 4
  Trin 4: Vælg et mål. Er du bare kommer til at dræbe et par tropper og komme ud? Lamme fjenden bevægelse? Pin ned fjendens panser? Måske tage ned artilleri batterier og UAV trailere? Vælg en, der passer til din spotter.
 5. 5
  Trin 5: Hold linjen og udsugning. Dette kræver støtte fra din chef. Så længe du holder den linje, skal du have en forsyning drop til at holde lager på ammunition, og så vil din spotter. Gud vil, vil luftfartøjschefen ikke taber kassen i et almindeligt syn og markere dig for død. Må ikke holde for tæt på dit spotter hele operationen, da de ikke er iført camo outfits, og du kan blive ramt af collateral damage. Aldrig gå til kassen på samme tid. Det tager tid, men det bør nogle krybning komme op til, hvor han mener du er, og du er begge vender væk, kysser OP farvel. Når det er tid til at forlade, spille til dit spotter styrker. Er han en god pilot? Få et fly. Er han manøvrere godt? Prøv en tank. Er han har brug for dig til at dræbe anti-tanks, mens han hastigheder væk? Kom i ryggen af ​​en hummer. Har du har en lys bil, du brugte til at passere den kortet, når du fik i? Brug det derefter.

Tips

 • Hvis du ønsker at være en snigskytte den bedste ting at gøre, er at få en god mus. Jeg har den G5 fra Logitech og den bedste ting om denne mus er følsomhed og DPI i farten. Dette vil også hjælpe dig på flyvende og kørsel. Ved kørsel som en snigskytte indstille den til midten, når man flyver indstille den til toppen, og når du hopper ud, eller er klar til at line op et skud sæt den til bunden. dette vil gøre din målretning meget let.
 • Må ikke overforbrug en position. Overusing en position vil udsætte dig og fjenden i sidste ende vil forsøge dig ud eller chefen får klogt af din position.
 • Glem ikke at indberette positioner eventuelle fjendtlige enheder, du kan ikke dræbe, mens infiltrere. Det vil give dine venner i helikoptere og fly et varslingssystem, male et target skilt på de fyre, der får væk fra dig.
 • En scanner sweep vil markere dig for død. Hvis du ikke har en særlig kræfter kit som en spotter, anmode om en artilleribeskydning og holde UAV og radarstation ned. Disse værktøjer er mere dødbringende end noget andet. Så længe du er skjult, du er sikker.
 • Hvis din chef falder udbuddet kasse lugter på toppen af ​​et udsigtspunkt, kalder infiltration fra. Du kan lige så godt sige: "Nogen kalder et luftangreb, før jeg skyder jer!" over samtaleanlægget.
 • Sommetider kan du nødt til at snipe CS stil. Ved oversprøjtede konstant og kun stoppe for at affyre et skud, er det usandsynligt, at du vil blive dræbt, hvis du er på afstand.
  1. Hvis du nødt til at tage en lang række eller kortdistance flytter skud, du ikke virkelig har brug for at føre din fjende meget. Placer trådkorset omkring 1/8-del af en tomme foran dem.
 • Hvis du slår skygger fra i din video muligheder, kan du se andre snigskytter gemmer sig i skyggerne lettere. (Men det er hvis du er meget desperate)
 • I videoindstillinger sørg for at have din visning afstand til 100%, så du har maksimal synlighed.
 • Lang rækkevidde skydning: Denne type af skud vil være fra 100 meter og derover.
 • Når det er muligt at tage de nemmeste skud. Tag dræbe ikke herlighed den hårde skud. Men hvis du ikke prøver for hårdt skud du vil aldrig få det bedre. Så når du begynder at føle sikker på dine færdigheder begynder at flytte uden for din komfort zone.
 • Det tager 2 kropsslag at dræbe en fjende det meste af tiden.
 • Hovedskud vil resultere i en øjeblikkelig aflivning.
 • Brug M95 og lejr af fjendtlige flyvepladser. Når piloterne får i fly / choppers, bruge motoren varm-up tid til at tage ud piloter. Det virker en masse! (Dette er en billig måde at få drab og kan muligvis få dig smidt / forbudt fra en server.)
 • Ved at skjule, er det værd at bemærke, at det menneskelige øje er baseret på bevægelse. Der er en langt større chance for at blive skjult, hvis du ikke flytter.
 • Guerillaen er nemmest fra samme niveau som din modstander. Dette gør normal jorden og andre lave niveauer nogle af de mest effektive guerillaen positioner, så længe du er i god dækning.
 • Fjender er mindre tilbøjelige til at lægge mærke til opblussen af ​​dit våben, hvis du er i et solrigt område - selv om det er normalt let at få øje på dig i første omgang. Lær at balancere de to.
 • Må ikke altid fokusere på det samme område, kigge lidt rundt med din rækkevidde og søge efter "mål for muligheder".
 • Prøv svært ikke at gå tilbøjelige mod en horisont. Din krop vil være yderst synlig mod himlen, og du vil være indlysende for alle, især andre snigskytter. Denne grund alene gør bakker langt mere nyttig guerillaen positioner end fx bygninger.
 • Når du går til en headshot, prøv at sigte mod toppen af ​​hovedet, såsom hat / hjelm at de er iført. Face shot kan være glitchy og muligvis plejer dræbe dem.
 • Husk, at det er bedre at vente og lander et hoved skudt på din modstander end at gå glip af, og febrilsk forsøge at dræbe ham, før han finder dig. Vent en lille smule (mens efter hans hoved), indtil han stopper og giver dig mulighed for at få det perfekte skud.
 • Hvis du ikke har set nogen for et stykke tid, og du kun har 1 omg i din mag, er det en god ide at genindlæse under lul snarere end i kamp.
 • Normalt er snigskytter holdt ude af farlige situationer - og dermed er der ingen undskyldning for at spilde runder ved at genindlæse før du er ude af ammunition på din nuværende klip - at gøre det vil kun affald dog mange skud du har tilbage.
 • Husk, at din præcision påvirkes ikke, om din står, crouching, eller tilbøjelige, når du er virkefelt.
 • Snigskytteriffel oplysninger korrekt at Patch 1.22:
  • Navn: M24 (1)
   • Army: USMC
   • Skader: 90
   • Maks. rækkevidde: 1000
   • Magasinkapacitet: 5
   • Forsinkelse at bruge: 1.6
   • Nøjagtigheden: Meget høj
  • Navn: Skriv 88 (2)
   • Army: PLA
   • Skader: 45
   • Maks. rækkevidde: 1000
   • Magazine Kapacitet: 10
   • Forsinkelse at bruge: 1
   • Nøjagtighed: Medium
  • Navn: SVD (2)
   • Army: MEC
   • Skader: 45
   • Maks. rækkevidde: 1000
   • Magazine Kapacitet: 10
   • Forsinkelse at bruge: 1
   • Nøjagtighed: Medium
  • Navn: M95 (1)
   • Army: 1. Lås
   • Skader: 90 (3)
   • Maks. rækkevidde: 1000
   • Magasinkapacitet: 5
   • Forsinkelse at bruge: 1
   • Præcision: høj
  • Navn: L96A1 (1)
   • Army: 2nd Unlock
   • Skader: 95
   • Maks. rækkevidde: 1000
   • Magasinkapacitet: 5
   • Forsinkelse at bruge: 1.6
   • Nøjagtigheden: Meget høj
 • Hvis du gør snepper fra bygninger, lad ikke spidsen af ​​dit våben gå længere end kanten, måske endda en fod eller to bagefter.
 • Må ikke glemme de uanselige afsatser off toppen af ​​bygningerne. Der er masser af spots, der ikke er tilgængelige ved stigerne, men du kan komme til ved at hoppe fra en fra et højere afsats.
 • Kom tæt på noget, der dækker dig kan være uvurderlige. Især hvis det er vinklet, så du passer ind mere. De råd tidligere til ikke flytte øger denne effekt ti gange.
 • Der er mange kort, hvor den højeste rooftop er ikke altid den bedste. Adgangen til disse pletter er normalt let synlige og en snigskytte på det næsthøjeste eller lignende spot kan samle dig ud, mens din klatre op.
 • Hvis du kan flanke din fjende og finde et godt sted, du kan ikke kun hjælpe med overvågning, men metodisk plukke dem ud én efter én. Jeg siger ikke, godt skjult, fordi der er steder, hvor man kan være i det åbne, men også godt skjult (se sidste tip). Prøv at finde et sted væk fra en indfanges base. Før eller senere kommandant kommer til at sende op en UAV, og de vil få øje på dig før eller senere. Hvis din lige ud af UAV scanningsområde, du ikke har meget at bekymre sig om.
 • Som tidligere nævnt forsøge at tage de nemmeste skud. Følg snigskytte mottoet "One shot, en dræber." Jo færre lyde, som du nødt til at gøre det bedre. Når du tager det skud langsomt flytte tilbage nok, så du eller toppen af ​​dit hoved ikke er synlig fra jorden. Hvis du ikke har nogen reel dækning og ingen er tæt på, eller hvis din jorden og blandes i godt, ikke bevæge sig. Hvis du har dække bruge det.

Advarsler

 • Snigskytter ikke får en masse point, hvis du ikke gør drab.
 • Det er nemt at fare vild i anvendelsesområdet. Tjek dine omgivelser hver så ofte.
 • Snigskytter er ekstremt sårbare, hvis fanget i det fri. Tjek dine omgivelser omhyggeligt for enhver fjende bevægelse, før du forsøger at skifte position.

Steps

 1. Lær at slappe af, og lad dine fjender vandre rundt, indtil du kan gøre konsekvent drab / hits, og forsøger altid at gå til hoved skud, når du er i et skjult miljø.
 2. Kend din sniper våbensystemer. De mest effektive rifler for guerillaen er lukket bolt action rifler, såsom.50 cal M95 Barret låse (denne pistol kan trænge pansret glas, som ingen anden riffel kan gøre).
  • De skader effektiviteten for hver snigskytteriffel varierer per våben. Den stærkeste våben er M95 snigskytteriffel. Et enkelt organ skudt fra denne pistol vil reducere fjendens sundhed til 5%. Den M24 og L96A1 krop skud vil kun reducere en fjende til 10% sundhed.
 3. Lær at syne, rækkevidde og fortæl hvor hurtigt dit mål er i bevægelse. Målintervallet for Barret M95 er 200 meter, efter at du skal bruge drop rækkevidde, og offset dit sigtekorn foran dit mål. Men prisen for rifler magt er nøjagtighed, den amerikanske snigskytteriffel (den M24) og snigskytte låse for ekspansion, Special Forces, er ekstremt nøjagtige. og har meget thiner sigtekorn end M95, hvilket gør længere skud nemmere at line op.
 4. Opsæt claymores hvis du udstationering af stramme flanker, hvor fjender kan poppe ud, eller snige sig omkring dig. Hvis anti-snigskytter er efter dig, vil claymores give et kill, varsling og flere muligheder.
 5. Kend din rækkevidde: Hver riffel har et andet anvendelsesområde (sigtekornet), og du skal lære, hvordan du bruger drop på egen hånd.
 6. Må ikke skyde på alt! Send aldrig mere end tre skud på et enkelt mål. Roter brand. Tage lidt tid mellem optagelserne til at gøre det sværere for dem at lokalisere din position. Når du går til bevægelige mål, skyde foran dem.
 7. Dræbe fjenden, der har den mest trussel potentiale dvs tankvogne gunner positioner fast AA, AT, maskingevær posts.These er også meget let, fordi fjenden er fastgjort på plads. En fjende dræbt, mens inde i et køretøj kan ikke blive genoplivet enten, så det er en garanteret kill.
 8. Placer dig selv effektivt. Hvis du ikke har en god position på din fjende det kan koste dig dit liv og kan koste dit team point og eventuelt en loss.When flytter til en position forsøge at være så diskret som muligt. De bedste positioner er normalt kommer til at være ude i det fri, hvor fjenden ikke vil forvente, at du. Det meste af tiden, selvom du kun kan tage en eller to skud fra ud i det åbne, før du er fundet. En anden god position ligger på hjørnet en bygning dette vil give dig dække fra fjendtlig beskydning. Her er de fordele og ulemper ved nogle andre positioner:
  • Hustage og samtidig være godt til visning af kampen kan være skadelige for din evne til at snipe. Hvis du skal gå på et tag ikke bo længe, ​​og sørg for, at hvis du ved, du kommer til at bo i et par shots sikre dig du forbliver bag noget på taget og placere en CLAYMORE på toppen af ​​stigen, så en fjende soldat, der kommer op ad stigen har en dejlig indbydende stede, og dette vil give dig tid til at forlade dette sted. Hustage er generelt sikrere længere væk fra aktive områder. Prøv at vælge en, hvor du stadig har en god udsigt, men er væk fra de vigtigste kampområder.
  • Kraner er ekstremt effektive steder at snipe fra, da de er højt oppe, og nogle mennesker fejlagtigt tror, ​​at de er dårlige, så folk ikke altid ser der. De har nogle ulemper, som de tager tid at klatre. Claymore stigerne og tjekke dem ofte. Hvis plettet hoppe (glem ikke at bruge din faldskærm)!
  • Hill positioner kan være meget effektiv, især for lang rækkevidde sniping.Try og bruge træer, buske, sten og andre genstande i terrænet for at maskere din position.
  • Guerillaen fra køretøjer kan gøres fra de fleste transportmidler, hvor din personlige våben er dit forsvar. De fleste fjender vil ikke forvente en snigskytte i ryggen af ​​en Hummer, så hvis du er i en trup og alle udgange ophold i den bageste og bruge det.
  • Kortrækkende guerillaen skud er bedst, når står eller knæler i spillet, fordi du bliver nødt til hurtigt at tage billedet og derefter flytte, fordi fjenden vil sandsynligvis høre dig, og derefter se din position.
 9. Kortrækkende skud.
  • Sørg for at tage fjenden ned med kun én kugle. Den bedste måde at sikre dette er at sigte efter dine fjender panden eller hovedbunden, hvis du skyder din fjende i begge spot får du en one shot én ihjel.
  • Hvis du ikke kan få et hoved skudt på din fjende, skyde på uanset hvilken del af din fjende udsættes som regel et skud fra en snigskytteriffel på kroppen af ​​de fleste enheder i spillet vil medføre 3/4 beskadiget skal vurderes på din fjende og dermed gøre Deres andet skud meget enkel og en krop skud vil forsikre hans død.
  • Sørg for at du hurtigt kan skifte til din pistol og bruge claymores at forsvare din position, kan granater bruges til at give dig at undslippe en ildkamp.
 10. Lang rækkevidde.
  • Over 100 meter spillet forsøger at beregne bullet drop. Spillet gør ikke en effektiv job at gøre det, men du bliver nødt til at justere for en lille smule drop grundet fjendens bevægelser.
  • Gå ind i bugleje ved opsætning for en lang række skud. Tilbring et sekund eller to til at bosætte sig i.
  • Sørg for, at du ser din fjende i et par sekunder at bestemme sine bevægelsesmønstre. Husk ikke at tage for lang tid, eller dit mål bare kunne forsvinde bag en forhindring.
  • Kig efter fjender, der ligger ned eller bare stående rundt. Prøv at undgå bevægelige mål, de er som regel mere svært, og du kan udsætte din position. Du skal dog ikke undgå enhver bevægeligt mål, ellers vil du aldrig få værdifuld erfaring. I virkeligheden, hver gang du laver en succesfuld skud på et bevægeligt mål prøve lidt sværere at finde bevægelige mål, til sidst vil du være god nok til at tage næsten alle ned, flytte eller ej.
  • Placer reticle for langskud på dine fjender hoved lige ved hovedbunden. Det vil virke, som du justerer for drop, men det er egentlig bare fordi fjenden er så meget længere væk.
 11. Undgå at skyde på fjender, der bevæger sig uregelmæssigt, dvs hoppe rundt kører i cirkler eller zig zagging. Disse er meningsløse skud og vil spilde ammunition og eksponere din position.
 12. Praksis! Guerillaen tager en masse RDR (runder ned rækkevidde). Øve mod bots kan være slags kedelige og let, men prøv og gøre det til et sjovt spil snarere end blot sniping dem. Bots er gode mål, og de bevæger sig ujævnt og er pålidelige, når du begynder guerillaen.
 13. Nærkampssystem. Vid, at din pistol, Claymore og granater er din eneste CQB våben.
  • Pistol: Sigt efter hovedet med din pistol ellers en anstændig fjende vil slutte dig ud meget hurtigt.
  • Claymores: Læg dem i områder, der er stærkt trafikerede af fjenden og bruge dem til at beskytte dit tag positioner.
  • Granater: Kast granater for at få din fjende til at bakke ud af din position eller give dig tid nok til at komme tilbage til dine venskabskampe.
 14. Må ikke køre biler til din position for sniping og hvis du er nødt til at komme til det hurtigt prøve og placere køretøjet i den mest iøjnefaldende sted, du kan.
 15. Brug pistolen! Det er en under værdsat våben. Målrette deres torso og maskingeværild, som du ild.
 16. Brug at claymore hvis alt andet fejler, selvom fjenden kan dræbe dig, hvis du får at minen ned i tid, vil han blive dræbt af minen, fordi han er så tæt på den.
 17. Se din ryg! Hvis du hører fodtrin, og kan ikke se en allieret på HUD derefter komme op og trække ud af din kniv eller din pistol.
 18. Hvis du dræber en fjende som en snigskytte, er de tilbøjelige til at komme tilbage, som en snigskytte. så hvis du får et kill, og der er ingen fjender eller små fjender derefter ændre din position.
 19. Det er godt at have 3 eller flere positioner, som du kan dobbeltbekkasin fra. Få en kill og derefter skifte position.
 20. En nem måde at få kills er, jo M95 Barret og lejr fjender flyveplads bruge. når de kommer ind i en helikopter eller en jet derefter skyde dem, da der motor varmer op.
 21. Hvis der er en masse fjender, tage kun op til 2 skud, derefter flytte.
 22. Hvis guerillaen bag et objekt, crouch altid eller gå udsat, når ladning.
 23. Få en lineal og lære, hvad en ottendedel af en tomme ser ud, ved ekstremt lange afstande sigter en ottendedel over dem til øjeblikkelig dræbe. Hvis de kører sigte en ottendedel foran dem.

Tips

 • Hvis du ønsker at være en snigskytte den bedste ting at gøre, er at få en god mus. Jeg har den G5 fra Logitech og den bedste ting om denne mus er følsomhed og DPI i farten. Dette vil også hjælpe dig på flyvende og kørsel. Ved kørsel som en snigskytte indstille den til midten, når man flyver indstille den til toppen, og når du hopper ud, eller er klar til at line op et skud sæt den til bunden. dette vil gøre din målretning meget let.
 • Må ikke overforbrug en position. Overusing en position vil udsætte dig og fjenden i sidste ende vil forsøge dig ud eller chefen får klogt af din position.
 • Sommetider kan du nødt til at snipe CS stil. Ved oversprøjtede konstant og kun stoppe for at affyre et skud, er det usandsynligt, at du vil blive dræbt, hvis du er på afstand.
  1. Hvis du nødt til at tage en lang række eller kortdistance flytter skud, du ikke virkelig har brug for at føre din fjende meget. Placer trådkorset omkring 1/8-del af en tomme foran dem.
 • Hvis du slår skygger fra i din video muligheder, kan du se andre snigskytter gemmer sig i skyggerne lettere. (Men det er, hvis du er meget desprate)
 • I videoindstillinger sørg for at have din visning afstand til 100%, så du har maksimal synlighed.
 • Lang rækkevidde skydning: Denne type af skud vil være fra 100 meter og derover.
 • Når det er muligt at tage de nemmeste skud. Tag dræbe ikke herlighed den hårde skud. Men hvis du ikke prøver for hårdt skud du vil aldrig få det bedre. Så når du begynder at føle sikker på dine færdigheder begynder at flytte uden for din komfort zone.
 • Det tager 2 kropsslag at dræbe en fjende det meste af tiden.
 • Hovedskud vil resultere i en øjeblikkelig aflivning.
 • Brug M95 og lejr af fjendtlige flyvepladser. Når piloterne får i fly / choppers, bruge motoren varm-up tid til at tage ud piloter. Det virker en masse! (Dette er en billig måde at få drab og kan muligvis få dig smidt / forbudt fra en server.)
 • Ved at skjule, er det værd at bemærke, at det menneskelige øje er baseret på bevægelse. Der er en langt større chance for at blive skjult, hvis du ikke flytter.
 • Guerillaen er nemmest fra samme niveau som din modstander. Dette gør normal jorden og andre lave niveauer nogle af de mest effektive guerillaen positioner, så længe du er i god dækning.
 • Fjender er mindre tilbøjelige til at lægge mærke til opblussen af ​​dit våben, hvis du er i et solrigt område - selv om det er normalt let at få øje på dig i første omgang. Lær at balancere de to.
 • Må ikke altid fokusere på det samme område, kigge lidt rundt med din rækkevidde og søge efter "mål for muligheder".
 • Prøv svært ikke at gå tilbøjelige mod en horisont. Din krop vil være yderst synlig mod himlen, og du vil være indlysende for alle, især andre snigskytter. Denne grund alene gør bakker langt mere nyttig guerillaen positioner end fx bygninger.
 • Når du går til en headshot, prøv at sigte mod toppen af ​​hovedet, såsom hat / hjelm at de er iført. Face shot kan være glitchy og muligvis plejer dræbe dem.
 • Husk, at det er bedre at vente og lander et hoved skudt på din modstander end at gå glip af, og febrilsk forsøge at dræbe ham, før han finder dig. Vent en lille smule (mens efter hans hoved), indtil han stopper og giver dig mulighed for at få det perfekte skud.
 • Hvis du ikke har set nogen for et stykke tid, og du kun har 1 omg i din mag, er det en god ide at genindlæse under lul snarere end i kamp.
 • Normalt er snigskytter holdt ude af farlige situationer - og dermed er der ingen undskyldning for at spilde runder ved at genindlæse før du er ude af ammunition på din nuværende klip - at gøre det vil kun affald dog mange skud du har tilbage.
 • Husk, at din præcision påvirkes ikke, om din står, crouching, eller tilbøjelige, når du er virkefelt.
 • Snigskytteriffel oplysninger korrekt at Patch 1.22:
  • Navn: M24 (1)
   • Army: USMC
   • Skader: 90
   • Maks. rækkevidde: 1000
   • Magasinkapacitet: 5
   • Forsinkelse at bruge: 1.6
   • Nøjagtigheden: Meget høj
  • Navn: Skriv 88 (2)
   • Army: PLA
   • Skader: 45
   • Maks. rækkevidde: 1000
   • Magazine Kapacitet: 10
   • Forsinkelse at bruge: 1
   • Nøjagtighed: Medium
  • Navn: SVD (2)
   • Army: MEC
   • Skader: 45
   • Maks. rækkevidde: 1000
   • Magazine Kapacitet: 10
   • Forsinkelse at bruge: 1
   • Nøjagtighed: Medium
  • Navn: M95 (1)
   • Army: 1. Lås
   • Skader: 90 (3)
   • Maks. rækkevidde: 1000
   • Magasinkapacitet: 5
   • Forsinkelse at bruge: 1
   • Præcision: høj
  • Navn: L96A1 (1)
   • Army: 2nd Unlock
   • Skader: 95
   • Maks. rækkevidde: 1000
   • Magasinkapacitet: 5
   • Forsinkelse at bruge: 1.6
   • Nøjagtigheden: Meget høj
 • Hvis du gør snepper fra bygninger, lad ikke spidsen af ​​dit våben gå længere end kanten, måske endda en fod eller to bagefter.
 • Må ikke glemme de uanselige afsatser off toppen af ​​bygningerne. Der er masser af spots, der ikke er tilgængelige ved stigerne, men du kan komme til ved at hoppe fra en fra et højere afsats.
 • Kom tæt på noget, der dækker dig kan være uvurderlige. Især hvis det er vinklet, så du passer ind mere. De råd tidligere til ikke flytte øger denne effekt ti gange.
 • Der er mange kort, hvor den højeste rooftop er ikke altid den bedste. Adgangen til disse pletter er normalt let synlige og en snigskytte på det næsthøjeste eller lignende spot kan samle dig ud, mens din klatre op.
 • Hvis du kan flanke din fjende og finde et godt sted, du kan ikke kun hjælpe med overvågning, men metodisk plukke dem ud én efter én. Jeg siger ikke, godt skjult, fordi der er steder, hvor man kan være i det åbne, men også godt skjult (se sidste tip). Prøv at finde et sted væk fra en indfanges base. Før eller senere kommandant kommer til at sende op en UAV, og de vil få øje på dig før eller senere. Hvis din lige ud af UAV scanningsområde, du ikke har meget at bekymre sig om.
 • Som tidligere nævnt forsøge at tage de nemmeste skud. Følg snigskytte mottoet "One shot, en dræber." Jo færre lyde, som du nødt til at gøre det bedre. Når du tager det skud langsomt flytte tilbage nok, så du eller toppen af ​​dit hoved ikke er synlig fra jorden. Hvis du ikke har nogen reel dækning og ingen er tæt på, eller hvis din jorden og blandes i godt, ikke bevæge sig. Hvis du har dække bruge det.

Advarsler

 • Snigskytter ikke får en masse point, hvis du ikke gør drab.
 • Det er nemt at fare vild i anvendelsesområdet. Tjek dine omgivelser hver så ofte.
 • Snigskytter er ekstremt sårbare, hvis fanget i det fri. Tjek dine omgivelser omhyggeligt for enhver fjende bevægelse, før du forsøger at skifte position.