Wkudk

Sådan bløder bil bremser

Har du brug for at udlufte bremserne på en bil for at opdatere dem? Har du fået dine bremseklodser udskiftes for nylig, men bemærke en svampet fornemmelse, når du deltager bremserne? Nogle gange, når niveauet i bremsevæsken falder for lavt i hovedcylinder, kan luftbobler blive fanget i linjerne, hvilket reducerer den samlede styrke af bremsevæske kolonne. Kom luften ud af bremsevæske kolonnen vil genoprette den fulde styrke i de hydrauliske bremser. Her er en kort tutorial om hvordan man korrekt bløder bil bremser.

Steps

Sådan bløder bil bremser. Fjern toppen af hovedcylinder.
Sådan bløder bil bremser. Fjern toppen af hovedcylinder.
 1. 1
  Fjern toppen af hovedcylinder. Det er normalt en lys farvet reservoir med en sort hætte.
 2. 2
  Tegn den gamle væske. Ved hjælp af en kalkun baster ud suge så meget af den gamle, blæksort væske som du kan.
 3. 3
  Rengør reservoiret. Når du har fået alle de gamle bremsevæske ud, rengøre sediment ud af beholderen med en ren, fnugfri klud. Undgå at spilde bremsevæske om eventuelle malede overflader, vil det fjerne malingen med det samme.
 4. 4
  Fyld hovedcylinderen med rent bremsevæske. Udskift toppen af ​​hovedcylinder.
 5. 5
  Pump bremsepedalen flere gange (15 eller flere).
 6. 6
  Løsn bløder ventiler. Ved hjælp af en kasse (nøglevidde ofte 5/16 "), der passer bløder bolten løsnes bløder ventiler, men at lade dem lukket. En lille olie drysset eller sprøjtes på boltene dagen før vil bidrage til at løsne dem.
 7. 7
  Fastgør en slange til bløder bolt. Ved hjælp af et stykke klar plastslange (akvarium slange virker fint), push ene ende af røret over bremsen bløder bolt.
  • Sæt den anden ende af røret i en lille, klar flaske med en tomme eller to af ren bremsevæske i det. (Dette vil holde luft at blive suget tilbage i bremsecylinderen.)
 8. 8
  Sætte et stykke på 1 x 4 tømmer eller nogle andre "spacer" under bremsepedalen. Dette vil forhindre pedal fra rejser for tæt på gulvet, og du begynder at bløde bremserne.
 9. 9
  Refill hovedcylinder. Fjern toppen af ​​hovedcylinder og top off hovedcylinder med frisk væske.
 10. 10
  Udskift toppen af hovedcylinder.
 11. 11
  Har en hjælper sidder i førersædet og træd langsomt bremsepedalen med en endnu kraft, og hold den nede. Hjælperen bør råbe "ned", når pedalen er nede så langt som det vil gå.
  • Bemærk: Ikke for meget kraft er nødvendig. Tryk ned så meget som du ville til fulde kommet til standsning, før et stopskilt.
 12. 12
  Begyndende med den bageste passager hjulet (bagest til højre for venstrestyrede biler), drej bløder bolt til venstre en kvart-vending. Gamle væske og luft vil gå ned slangen i flasken. Når væsken stopper, lukker Udluftningsventilatoren.
  • Bemærk: Advar din hjælper, at bremsepedalen han eller hun er at trykke ned på vil synke ned som du låser bløder bolt en kvart omgang. Det er helt naturligt.
 13. 13
  Råbe "op" til din hjælper, der på dette tidspunkt bør fjerne hans eller hendes fod fra pedalen, gør det muligt at bevæge sig op.
 14. 14
  Gentag denne proces, indtil nye, klar væske kommer fra bløder røret. Efter hver fem gange bremsepedalen er deprimeret, top off the hovedcylinder med frisk væske. Lad aldrig reservoiret bliver for lavt, eller luft vil blive suget ind i hovedcylinderen.
 15. 15
  Spænd bløder bolt op igen.
 16. 16
  Gentag trin 12 til 15 på den venstre baghjul.
 17. 17
  Gentag trin 12 til 15 på højre forhjul.
 18. 18
  Gentag trin 12 til 15 på venstre forhjul.
 19. 19
  Færdig. Dine bremser har været ordentligt udluftet. Tak din hjælper ved at købe ham eller hende en øl eller creme sodavand. Aldrig tage din hjælp for givet.

Tips

 • Butikker som Autozone sælge billige (under 5€) plastik og catcher break citet kits, som er en stor hjælp.
 • Altid starte fra den længst af master bremsecylinder. Normalt er det tilbage ret til at bakke til venstre, derefter foran til højre til forreste venstre.
 • Hvis du ikke ved hvad du laver, få en professionel til at hjælpe dig.
 • At gøre dette alene kan ikke anbefales, kan luften blive suget ind omkring gevindet på Udluftningsventilatoren!
 • anvende en lille slange på enden af ​​bløder hanen. Sænk enden af ​​slangen i en flaske fyldt med bremsevæske. Løsn vandhanen. Pump bremsepedalen for, at du holder hovedcylinderen fuld.
 • Bleeder bolte kan blive svære at fjerne. Brug en ordentlig montering topnøgle til at holde fra afrunding dem væk.
 • For ABS-bremser af typen kan du bruge en scanning værktøj under blødningen processen at cykle pumpe og ventiler.
 • Nogle nyere model biler kræver en særlig bløder procedure kendt som en "Bleeding Sequence" på grund af de forskellige ventiler, og systemer. Konsultere en professionel, før du forsøger at bløde som problemer og / eller skader på dit bremsesystem kan ske, hvis forkert blødte.

Advarsler

 • Bremsevæske vil ødelægge malingen på din bil! Pas på ikke at spilde det på maling!
 • Bremsevæske er nasty stuff. Du vil gerne holde det ude af dine øjne og fra din indkørsel. Hvis det er muligt, skal du bruge en slange og krukke til at fange det, som det sprøjter ud og derefter genbruge det.
 • Brug altid producentens anbefalede bremsevæske til din bil. Brug af den forkerte væske (ligesom motorolie) kan resultere i bremsefejl, som er en meget dårlig ting. Hvis du overleve bremsefejl vil du så have til at erstatte nogle temmelig dyre dele.

Ting du behøver

 • Topnøgle.
 • Ryd plastslange.
 • 2 8 ounce dåser af bremsevæske.
 • Tyrkiet Baster.
 • Ryd plastflaske.
 • Spacer (dvs. Et stykke 1x4 tømmer)
 • En anden person til at være din hjælper.