Wkudk

Sådan bruger du din laptop som en xbox trådløs adapter

De fleste mennesker bruger en Xbox 360 har Xbox Live, på en eller anden måde. Du ønsker at få online med din 360, men du har ingen måde at forbinde undtagen en trådløs forbindelse. Xbox 360 trådløs adapter koster omkring 75€ (60 £) (vejl. udsalgspris). Men du har også en bærbar computer (eller bare om enhver computer med en trådløs adapter). I denne artikel vil du lære hvordan du opsætter ICS (Internet Connection Sharing) med Xbox 360 og redde denne 75€, der kunne bruges til at købe et andet spil.

Steps

Sådan bruger du din laptop som en xbox trådløs adapter. Undersøg, om din pc har en trådløs adapter.
Sådan bruger du din laptop som en xbox trådløs adapter. Undersøg, om din pc har en trådløs adapter.
 1. 1
  Undersøg, om din pc har en trådløs adapter. Stort set hver moderne bærbar computer inden for de sidste par år har en trådløs adapter indbygget. Dette udelukker ikke desktops fra dette, men dens meget mere usandsynligt dens indbyggede og dens formentlig en add-in. Hvis du ikke har en, kan du stadig købe en trådløs adapter på mange butikker, såsom Wal-Mart og Best Buy.
 2. 2
  Find et Ethernet-kabel. Det kan være enhver Ethernet-kabel. Xbox 360 automatisk gør en cross-over processen, så du ikke behøver et specielt kabel. Sæt den ene ende direkte til din Xbox 360 og sæt den anden ind i pc / laptop. Næsten hver pc / laptop har en af ​​disse. Hvis du har både din pc / laptop og Xbox 360, vil du se et grønt lys på pc / laptop stik og muligvis en orange (data) blinkende lys. Det betyder, at forbindelsen fungerer.
 3. 3
  Brug din pc / laptop, skal du gå til Start, Kontrolpanel. Højreklik på den trådløse forbindelse og gå til dens egenskaber vinduet. Klik på fanen Avanceret, og gå til "Internet Connection Sharing" sektionen. Check "Tillad andre nework brugere at oprette forbindelse gennem denne computers internetforbindelse"-boksen og fjern markeringen i "Tillad andre brugere på netværket at kontrollere eller deaktivere den delte internetforbindelse"-boksen under det. (På Windows 7 og Vista, for at komme til egenskaberne kassen, højre klikke på det lille ikon nederst til højre på proceslinjen, der viser trådløs forbindelse, og vælg 'åbent netværk og delingscenter ". I dette vindue skal du klikke på" Skift adapter indstillinger "linket, højreklik på den trådløse adapter, Klik derefter på Egenskaber. Klik på "Deling" fanen, så tjek den øverste boks, skal du fjerne markeringen nederst boks). Klik derefter på OK. Vi er færdig med opsætning af pc / laptop.
 4. 4
  Nu til xbox. Gå til Settings bladet og gå til Netværksindstillinger. Gå til redigere indstillinger og gå til afsnittet for IP-adresser, der er den til automatisk. Nu teste indstillingerne. Alt skal gå, hvis indstillet korrekt. PC / laptop bør sige, at det fandt en LAN-forbindelse. Din internet på din PC / laptop bør også arbejde. Hvis ingen af ​​disse arbejder blev noget sandsynligvis ikke sat rigtig op. Gå tilbage og dobbelttjekke dine indstillinger og trin og holde prøver igen, indtil det virker.
 5. 5
  Hvis det gøres korrekt, bør du være forbundet til xbox live.
  • En anden metode er at du blot vælge både dit kablede og trådløse forbindelser, skal du højreklikke og vælge "Bridge", som angivet nedenfor. Dette vil automatisk route forbindelserne uden behov for at indstille din IP-adresse på Windows XP.
  • Ved hjælp af denne metode, og en router, kan du tilslutte flere Xboxs til routeren, og den bærbare computer så godt, og få dem alle forbundet til Xbox Live.

Tips

 • Når du tilslutter ethernet-kabel til den bærbare computer være sikker på at lokalisere til netværket tilslutninger mappe på din bærbare computer og bro de to forbindelser sammen, det er en almindelig fejl folk gør, når de forsøger at bruge en bærbar computer som en xbox trådløs adapter.
 • Pc'en skal køre med en nogenlunde anstændig hastighed. Hvis du, hvis computer handler træg, kan dit spil bliver laggy da din pc ikke kan sende Xbox Live information hurtigt nok.
 • Når du køber en trådløs adapter, gå til interne dem, hvis du køber en til en stationær computer. De giver normalt bedre ydelse og ikke tager en USB port.

Advarsler

 • Du skal have din pc på alle tidspunkter, mens du spiller. Din pc dybest set relæer de oplysninger fra Xbox 360 til internettet. Hvis din pc går i dvale, lukker ned eller genstarter for en Windows automatisk opdatering, vil du miste forbindelsen.
 • Vær forsigtig, fordi du måske ikke være i stand til at modtage spil eller videoindhold fra markedet

Ting du behøver

 • Internet Connection
 • Computer med Deling af internetforbindelse (Windows XP/Vista/7 have dette for sikker).
 • Trådløs adapter er installeret på computeren. (Indbygget i de fleste bærbare computere.)
 • Xbox 360
 • Ethernet-kabel.
 • Xbox Live.