Wkudk

Sådan bruger du din sony PSP

PSP er en af ​​de bedste håndholdte enheder nogensinde er lavet. Det har mange funktioner og seje ting. Ved hjælp af en PSP virker meget let. Selv mange mennesker undervurderer det evner og kun bruge den til at gennemse spil og film. Mens nogle mennesker slags ved hvordan man bruger en Playstation Portable, kan mange ikke engang forbindelse til internet-netværk. Læs videre for at finde hvordan du bruger din PSP og få mest muligt ud af det.

Steps

Sådan bruger du din sony PSP. Deltag i PlayStation Network (PSN).
Sådan bruger du din sony PSP. Deltag i PlayStation Network (PSN).
 1. 1
  Læs manualen. Manualen kan være store og lidt skræmmende, men bare skimme igennem det vil give dig en god idé om, hvordan man bruger en masse af de funktioner på din PSP. Denne artikel antager, at du har gjort dette, og kender de grundlæggende funktioner i knapperne på PSP.
 2. 2
  Oplad det. Din PSP kommer med en oplader der kan sluttes til en almindelig stikkontakt. Sæt den lille ende af opladeren i det lille gule hul på nederst til højre på PSP, og den anden ende i en stikkontakt. PSP kan tage flere timer at oplade.
 3. 3
  Deltag i PlayStation Network (PSN). Mange mennesker har endnu ikke tilsluttet psn grund af nogle grunde. PSN er gratis at deltage og er i enhver PSP til højre på XMB siden (det skærmbillede, der vises, når du tænder for din PSP)
  • Du skal bruge dine forældres tilladelse og deres e-mail-adresse.
 4. 4
  Start det op. Bare skubbe afbryderen (Placeret på nederst til højre på PSP) indtil systemet starter. Hvis du har et spil i, bør den starte. Ellers vil det indlæse hovedmenuen. Hvis det er første gang du bruger PSP, kan det bede dig om tid og dato, blandt andre ting.
 5. 5
  Foretag et valg mellem gamle, nye og brugerdefinerede firmwares. Firmware er den version af softwaren, der gør din PSP kryds. Hver gang i et stykke tid, Sony udgiver en ny firmware med bedre funktioner. Der er også disse ting kaldet homebrew spil. Disse spil blev lavet ved hjælp fejlene i den gamle firmware, der gør det muligt for usigneret kode (aka homebrew spil kode) til at være løb. Homebrew spil kan ikke afspilles på nyeste version af firmwaren. Udover homebrew, kan gamle PSP firmwares også køre emulatorer for andre spil-systemer. Der er en anden mulighed så godt, hvilket er custom firmware. Custom firmware er "hacket" version af de nyere firmware. Det giver dig mulighed for at køre homebrew spil, ændre udseendet og fornemmelsen af ​​din PSP menusystem, køre ISO s (aka PSP spil billeder), samt et par andre funktioner. Kom custom firmware på din PSP kan være en farlig proces, da messing op opgradering proces resulterer i en "bricked" PSP. Her er hvor du nødt til at gøre valg: Vil du spille forskellige seje homebrew spil og emulatorer, vil du have Flash Player, WMA Playback, kamera, MP4/AVC support og andre funktioner, eller ønsker du alle disse muligheder og er sikker nok, at du kan udfylde det uden at ødelægge din PSP? Den bedste version for Homebrew eller custom firmware er noget under 2,81. Du kan nedgradere meget let, hvis du bruger firmware under 2.8. Selv mange spil kræver, at du har en opdateret firmware. Hvis du har 2,70 firmware, du nu har adgang til flash-indhold (KUN Flash v6.0) og RSS Audio / Video-kanaler ved hjælp af din internet browser. Hvis du har 2,60, kan du aktivere WMA afspilning. Hvis du har 3.01, har du PSP Camera Icon, PS3 Connectivity, AVC / AAC (uden at omdøbe dem til M4V *****), og mange andre funktioner. Men hvis du opdaterer til nyeste firmware, du er nødt til at vente i mange måneder for homebrew bliver afspilles på din PSP. Den bedste måde at finde ud af, hvordan du får custom firmware på din PSP er at tjekke ud http://www.psp-hacks.com/ og kigge ind i deres fora. Opdatering til custom firmware bør ikke ske let, men med nogle forskning, helt let er.
 6. 6
  Opret forbindelse til internettet (trådløst netværk og Wi-Fi påkrævet). For at gøre dette, gå til 'Indstillinger'. Rul ned og klik 'Network Settings'. Du vil se to valgmuligheder: Ad Hoc-tilstand og infrastrukturtilstand. Vælg "Infrastructure Mode '. Opret en ny forbindelse. Du kan kalde det hvad du vil, men hvis du har firmware 2.00 eller højere. Vælg 'Scan' i WLAN Settings. Sørg for at din WLAN er tændt. WLAN Switch ser ud præcis som on-off switch. Det ligger tilbage hvor retningen kontrollen er under den analoge pind og over din Memory Stick Duo. Så scan for netværkene. Hvis du har et trådløst netværk, skal PSP kunne opdage det. Så vælg dit trådløse netværk. Hvis det ikke viser nogen resultater, skal du flytte tættere på adgangspunktet (modem, antenne, eller hvad). Hvis du har WEP password, vælg WEP i WLAN Security indstilling (normalt, PSP gør dette automaticlly). Hvis du ikke har nogen sikkerhedsindstillinger, pick 'none'. Adresse indstilling skal være "let". Tilslutning Navnet kan være hvad du ønsker det skal være, betyder ikke noget. Endelig kan du trykke på X for at gemme indstillingerne. Efter save er fuldført, skal du klikke på 'Test Connection ". Normalt vil PSP forbinde til access point, få IP-adresse og vise status for forbindelsen. I nogle tilfælde vil du modtage "En forbindelse er opstået. Tilslutning med adgangspunkt kan ikke etableres." I dette tilfælde kan din netværks firewall der blokerer PSP. Hvis du ikke har en sikkerhed password, ikke vende firewall fra. Just, indtast din IP-adresse i din browser. Du bør få en opsætning skærm, afhængigt af din internet udbyder. Forskellige internetudbydere bruger forskellige setup menuerne. Prøv at finde indstillinger, eller hjælpeprogrammer eller forsyningsselskaber indstillinger, eller noget, der kan betyde det samme. Efter en stund, vil du være i stand til at finde på listen over undtagelser. Indtast PSP Mac-adresse til at tillade en undtagelse. For at finde din PSP MAC-adresse, skal du gå til 'Indstillinger', 'System Indstillinger', og klik på 'System Information ". Det bør være der.
 7. 7
  Få nogle videoer på din PSP. Den 2,71 firmware, er det meget let. Du skal bare oprette en VIDEO mappe (video bør være i alle caps) på din PSP Memory stick (USB-kabel kræves), som regel er det drev E: \. Oprette mappen højre på memory stick og ikke inde i PSP mappen (det er hvad gamle firmwares, at du gør). Så dette er hvad du skal se, når du klikker på VIDEO mappe i din status bar: e: \ VIDEO. E: \ står for hvad køre din PSP er i. Inde i VIDEO mappen, indsætte dine videoer. Videoer kan være i MP4 eller AVI-format. Filnavne ikke sagen. Du kan også få en undermappe inde i VIDEO mappen. Hvis du laver en mappe inde i en undermappe, vil PSP ignorere det. Hvis du bruger firmware, der er Bellow 3.00, skal du oprette en mappe MP_ROOT på din memory stick (igen, ikke i PSP mappen, lige på memory stick). Inde i MP_ROOT mappe, vil du gøre en 100ANV01 mappe. Inde i 100ANV01 mappe, vil du indsætte dine videoer. Videoer skal være i MP4-format. Her filnavnet betyder noget. Du vil omdøbe mp4-fil til M4V *****. MP4 hvor hver * står for et ciffer.
 8. 8
  Få musik på din PSP. Hvis du har firmware 2,80 og derover, kan du bare sætte en musik-cd i et drev og rippe sange med windows media player i WMA-format. For at få musik på din PSP, skal du oprette en MUSIC mappe inde af PSP mappe på din memory stick (lave en PSP mappe, hvis den ikke er lavet allerede). Du kan oprette en undermappe for et bestemt album inde i mappen Musik. Dette er, hvad dit album mappe se ud på statuslinjen: E: \ PSP \ Musik \ Album Name \ song.wma. PSP vil ikke anerkende en mappe inde i en undermappe. Du kan også få MP3 i mappen Musik. I virkeligheden, hvis du har firmware, der er ældre end 2.80 MP3 er din eneste mulighed. Du kan rippe MP3 ved hjælp af Realplayer.
 9. 9
  Få billeder på din PSP. Hvis du har en firmware 3.00, kan du oprette en billedmappe på din Memory Stick Duo, ikke i PSP mappen selv. Træk billeder til denne mappe. Filtyper er GIF, PNG, BMP og JPEG / JPG. Hvis du har en firmware, der er ældre end 2,70, Opret en fotomappe inde i PSP mappen og sætte din JPEG / JPG-filer derinde. Gamle PSP firmware vil ikke anerkende GIF, PNG eller BMP-filer. Du kan også oprette undermappe inde i PICTURE mappe, men du kan ikke have en mappe inde i undermappen.
 10. 10
  Brug internettet browser. Du kan åbne op internet ved at gå til "netværk" og klikke på 'Internet Browser ". Du er nu forbundet til World Wide Web. At rulle ned / op og venstre / højre, hold Square-tasten og flyt den analoge pind, som også er mus. Hvis du vil have siden til at passe på din PSP skærm, klik på Triangle-tasten og gå for at vise mode i menuen Vis. Du vil finde tre display modes: Normal, Just fit og Smart pasform.

Tips

 • Hvis din video er i et andet format end PSP, kan du købe PSP video omformere til at konvertere dem til MP4-format. PSP Video 9 anbefales, fordi det skaber de mapper, der er nødvendige for de konverterede videoer.
 • Nogle spil, som Burnout Legends, tillade dig at bruge spildeling. Du går til Multiplayer i UMD spil menuen og klikke spildeling. På din vens PSP, vil du vælge 'Game Sharing' fra 'Game' mappe.
 • Hvis du har en firmware 3.00 eller højere og en Playstation 3, kan du styre din PS3 med en PSP. For at gøre dette, gå til netværket og hente 'remote play'.
 • Husk KUN Audio / Video feeds er kompatible med PSP ikke er tekst-feeds
 • De fleste af videoer på Google Video er tilgængelige for PSP i AAC / AVC format. Selv om de fleste af dem arbejder på firmware 2.71 og højere. For at downloade en Google Video på din PSP, kigge efter en dropdown boks i videoen side, der siger "Windows / Mac." Det er lige ved siden af ​​download-knappen. Klik på drop-down boksen og vælg "Video Ipod / Sony PSP." Klik derefter på "Download". Gem video i dit memory stick VIDEO mappe. Hvis der ikke er drop-down box / Drop-down box omfatter ikke Sony PSP, video er ikke tilgængelig for PSP Download.
 • Også hvis du har en firmware 3.00 eller højere, kan du købe et USB-kamera kompatibelt med PSP og tage billeder.
 • Når du har opdateret, er der ingen vej tilbage: Du kan ikke spille homebrew spil eller emulatorer, indtil firmware fuldt revnet (inden da, 10 flere firmwares kommer ud).
 • For at åbne de enkelte SWF på din PSP, skal du oprette en mappe på din memory stick opkaldt FLASH. Inde den mappe, indsætte dine SWF. Derefter åbne internet browser og skriv file:/ FLASH / whatever.swf.

Advarsler

 • Brug nedjusteringer og brugerdefinerede firmwares på egen risiko. Mange af dem kræver, at du har lidt teknisk viden. Hvis du misbruge downgraders, du måske mursten din PSP. Du vil også få din garanti ugyldig.

Ting du behøver

 • Sony PSP
 • USB Cord Type-B
 • Memory Stick PRO Duo / Memory Stick (Sony OR Sandisk)
 • Billeder / Videoer / Musik
 • Wireless Router 802.11b / g (valgfri)