Wkudk

Sådan bruger en iTunes gavekort

Det var en stor jul eller en meget glad fødselsdag, og nogen gav dig en iTunes gavekort. Nu, hvad de skal gøre med det? Denne del af Google vil lede dig gennem hvert trin i forløsende dit iTunes gavekort, og hvad du kan købe med det.

Steps

Sådan bruger en iTunes gavekort. Åbn en internet-browser.
Sådan bruger en iTunes gavekort. Åbn en internet-browser.

Opsætning af en ny konto

 1. 1
  Åbn en internet-browser. Brug en søgemaskine til at finde de gratis iTunes downloade eller blot besøge Apples websted.
 2. 2
  Åbn iTunes fra dit skrivebord, når overførslen er færdig. Det vil tage et øjeblik at starte op.
 3. 3
  Opret en iTunes-konto. Du vil sætte det op i iTunes.
  • Klik på ordet Store.
  • Klik på Opret Apple-id.
  • Klik på Fortsæt.
  • Læs og accepterer de vilkår og betingelser for at fortsætte. Klik på den lille boks nederst til højre, og klik derefter på Agree.
   • Apple vil bede dig om personlige oplysninger for at åbne en konto. Vær forberedt med din fødselsdato og en email-adresse. Du bliver også nødt til at oprette en adgangskode og oprette din sikkerhed spørgsmål for at fortsætte.

Hvis du allerede har en iTunes-konto

 1. 1
  Åbn iTunes. Log ind, hvis du ikke allerede er logget ind Hvis dit musikbibliotek vises, når du åbner iTunes, er du allerede logget ind på din konto.
  • Hvis iTunes Store vises, når du åbner iTunes, den konto email-adresse er i øverste venstre område af grå fane øverst i "iTunes Store" område. Sørg dette er din konto email-adresse.

Indløsning iTunes card

 1. 1
  Har dit itunes gavekort klar.
 2. 2
  Åbn iTunes Store.
 3. 3
  Rul ned på skærmen til ordet administrere.
 4. 4
  Klik indløse. Indtast de 16 cifre gavekort kode, der er på bagsiden af ​​kortet i boksen markeret CODE nederst på denne skærm. Mængden af ​​gavekortet, vil blive anvendt til din iTunes-konto. Når du køber sange eller andre medier, vil iTunes automatisk fratrække de penge fra dit gavekort først indtil kortet når en nul-balance. Kontrollér den resterende ved at se på din konto.
 5. 5
  Købe. Du kan købe musik, musikvideoer, film, bøger og meget mere med din iTunes gavekort.

Tips

 • iTunes gavekort er gode at bruge, hvis du ikke har et kreditkort, eller hvis du ikke ønsker at give dine kreditkort oplysninger til Apple. Du skal blot købe et gavekort i en butik for dig selv og indløse den ved hjælp af ovenstående trin.

Advarsler

 • Skrab koden forsigtigt! Numrene vil ikke være synlige ellers.
 • Sørg for at det er din konto, du kreditering, ikke en andens.