Wkudk

Sådan bruger MSN messenger

Messenger blev pensioneret i april 2013, og er ikke længere tilgængelig og understøttes på de fleste Mac-og Windows-operativsystemer. Brugere blev opfordret til at opdatere til Skype og log på med deres Microsoft-konto, så kontakter blev bevaret.


Windows Live Messenger, stadig i vid udstrækning kendt som "MSN Messenger" er en af ​​de mest populære måder at tale til dine venner, kolleger eller pårørende, som du kan lide og / eller ikke kan stå. Denne artikel vil forklare, hvordan du nemt tilmelde dig en gratis konto, og bruge Windows Live Messenger.

Steps

Sådan bruger MSN messenger. Få en gratis e-mail-adresse fortrinsvis fra hotmail, ved at klikke på tegnet op, og derefter gratis.
Sådan bruger MSN messenger. Få en gratis e-mail-adresse fortrinsvis fra hotmail, ved at klikke på tegnet op, og derefter gratis.
 1. 1
  Få en gratis e-mail-adresse fortrinsvis fra hotmail, ved at klikke på tegnet op, og derefter gratis. Udfyld formularen for at oprette din e-mail-konto. Hvis du allerede har en e-mailadresse, og det er ikke en Hotmail-konto, skal du gå til Microsoft Live officielle hjemmeside, klikke på Log på, klik på Tilmeld, og vælg den indstilling, der siger "Ja, brug min e-mail-adresse." Der kan du tilmelde dig en Windows Live ID, som vil tillade dig at bruge MSN Messenger. Holde styr på din e-mail-konto til en e-mail sendt fra MSN bruges til at aktivere dit id.
 2. 2
  Hent MSN messenger ved at gå til download hjemmeside og klikke på "få det gratis."
 3. 3
  Launch MSN messenger.
 4. 4
  Log ind.
 5. 5
  Tilføj en kontakt, en person at tale med, ved at klikke på "Tilføj en kontaktperson" i menuen Kontakter.
 6. 6
  Når / hvis personen er online, vil en grøn figur vises ved siden af deres navn i din kontaktliste. Dobbeltklik på deres navn og skriv en hilsen i det nederste rektangulær kasse.
 7. 7
  Engagere sig i samtale, hvis de svare. Hvis det ønskes, kan mange muligheder tages herfra. Du kan vælge en handling ved at vælge noget fra menuen Handlinger på samtalen værktøjslinje.

Tips

 • Opret et fedt navn, personlig meddelelse, og display billede til dig selv ved at klikke på Indstillinger i menuen Funktioner.
 • Hvis du har en web-cam, kan du tage en kølig pic af dig og bruge det som dit display billede i stedet for de færdige givne dem

Advarsler

 • Hvis nogen forsøger at sende dig en uventet eller usædvanlig fil, så spørg dem først. Selv hvis du har tillid til dem, er der en god chance for, at virus e-mailet sig til dig uden at han / hun er klar. Kør en virus scanning på den fil, du modtager, til at sikre at intet nasty har sneg på din computer. Der er mange vira, der er spredt ved hjælp af MSN Messenger. Disse vira normalt sende en automatisk besked, i retning af: Hey! Her er billeder af mig! "Eller lignende.
 • Aldrig din e-mail adgangskode under nogen omstændigheder.