Wkudk

Sådan bruger SQL

SQL står for Structured Query Language og blev oprindeligt udviklet af IBM i 70'erne at interagere med relationsdatabaser. Det er det fælles sprog for databaser er forholdsvis letlæselig, og det er relativt simpelt at lære det grundlæggende (selvom sproget kan være meget magtfulde).

Steps

Sådan bruger SQL. SQL 'er normalt udtales som' s.
Sådan bruger SQL. SQL 'er normalt udtales som' s.
 1. 1
  SQL 'er normalt udtales som' s SQL '> (Structured English Query Language). SQL blev oprindeligt udviklet på IBM af Donald D. Chamberlin og Raymond F. Boyce i begyndelsen af ​​1970'erne. Denne version blev kaldt SEQUEL (Structured English Query Language).
 2. 2
  Der er forskellige dialekter af SQL, men mest udbredte database motorer i dag holde sig til SQL99 standard fra ansi, og mange leverandører har implementeret ekstra funktioner til at udvide denne standard (Microsoft "smag" af SQL kaldes t-sql eller Transact-SQL, oraklet versionen er pl / sql).
 3. 3
  Kom til data ud! Dette er, hvad det normalt handler om. Til dette bruger vi SELECT-sætningen, og det vil forespørge eller hente data fra en SQL-database.
 4. 4
  Et simpelt eksempel kunne være noget lignende: "select * from tblMyCDList ', som ville få alle kolonner (det er, hvor * kommer ind) og rækker i tabellen' tblMyCDList".
 5. 5
  Forespørgsler er som regel meget mere kompliceret end dette. Select kan bruges til at drille bestemte kolonner og rækker ud af et bord og endda sammenkæde data fra flere tabeller, eller for den sags skyld, databaser sammen.
 6. 6
  Hvis vi ønsker at filtrere rækkerne returneres af vælge erklæring er et, hvor der behov for at kvalificere posten sætter returneres. 'Select * from tblMyCDList hvor CDID = 27' vil hente de rækker, hvor feltet CDID er lig med 27.. Eller "select * from tblAttribute hvor strCDName som 'Dark Side%' bruger et wild card, der repræsenterer nul eller flere forekomster af enhver karakter og vil forhåbentlig vise, at min samling ikke har min favorit Pink Floyd album.
 7. 7
  Indsæt og UPDATE udsagn bruges til at tilføje og ændre data i en SQL-database (tjek nedenstående links for nogle fremragende tutorials, der kan tage dig yderligere).
 8. 8
  Den DELETE-sætning bruges til at fjerne data fra en SQL-database.

Tips

 • Under Linux, er de mest populære databaser sandsynlige MySQL og PostgreSQL. Hvis konsollen ikke synes praktisk brug ExecuteQuery eller nogle andre lignende open source værktøj.
 • Brug WAMP eller XAMPP en lettere webserver med phpmyadmin (mysql)
 • Microsoft Query er et værktøj, der kommer med Windows - det har grafiske eller SQL query tilstande.
 • Det er meget let at fastgøre til SQL-databaser fra Microsoft Access (det forespørgsel værktøj kan bruges i SQL-tilstand, selv om syntaksen har forskelle fra, bruges med SQL Server og andre databaser).
 • Følgende bog kan være nyttige: Kline, Kevin, Daniel Kline og Brand Hunt. 2001. SQL i en nøddeskal. 2nd Edition. O'Reilly & Associates, Inc.

Advarsler

 • Betydningen af ​​»database« kan ofte forvirret, det kan bruges til at tale om selve beholderen for en række tabeller, ligesom en cd-samling database eller Master database. Den egentlige server software, som indeholder den database er 'database motor "eller" database software ", der kan indeholde databaser. Eksempler er SQL Server 2005 Express, MySQL eller Access 2003.
 • En relationel database som regel betyder 'et system, hvis brugere får vist data som en samling af tabeller relateret til hinanden gennem fælles dataværdier', der normalt gennemføres som en "relationel database management system" (RDBMS) som MySQL, Sybase, SQL Server eller Oracle. Strenge relationsdatabasesystemer følger EF 'Ted' Codds 'Tolv Principper for Relationsdatabaser «. Der kan argumenteres for (og ofte er), som Access er også en relationel database, Microsoft sikkert siger, det er, men den måde motoren er bygget gør det faktisk en "indekseret Sequential Access Method (ISAM)" database eller en flad fil database. Forskellene er ikke let at få øje på overfladen, fordi de ikke er der, Access har endda sin egen implementering af SQL, men de er nede i databasen motorens indvolde (se http://www.ssw.com.au/ SSW / Database / DatabaseDocsLinks.aspx for en god beskrivelse af dette). Alt andet lige vil visse komplicerede forespørgsler i Access køre meget langsommere end i SQL Server. Visse simple forespørgsler vil køre langsommere i SQL Server.