Wkudk

Sådan bruger Windows 8

Windows 8 er den næste generation af Microsoft Windows-operativsystemer. Mange af dens funktioner er stort set de samme som Windows 7. Men i betragtning af tendensen til at bruge mindre mobile enheder, der er nemme at bruge og mindre teknisk tilbøjelig i medier, underholdning, kommunikation og spil, sammen med virkeligheden, at touch screen-enheder gradvist dominerer markedet, dette nye styresystem forsøger at imødekomme disse ændringer. I første omgang kan det virke lidt underligt for desktop-brugere, men på en halv dag, du skal føle dig hjemme igen.

Steps

Sådan bruger Windows 8. Vær opmærksom på at Windows 8 er et alsidigt styresystem kunne anvendes til desktop og bærbare samt tabletter.
Sådan bruger Windows 8. Vær opmærksom på at Windows 8 er et alsidigt styresystem kunne anvendes til desktop og bærbare samt tabletter.
 1. 1
  Vær opmærksom på at Windows 8 er et alsidigt styresystem kunne anvendes til desktop og bærbare samt tabletter. Under sit design, blev det besluttet at gøre den forenelig med tabletter, mobil og smartphones, og også som en integreret operativsystem til hardware enheder såsom ARM processor. Dette lader dig samle alle dine elektroniske gadgets.
 2. 2
  Gør dig bekendt med Windows 8. Prøv at navigere frem og tilbage mellem et "Metro" grænseflade og den mere almindelige grænseflade, som du har været vant til hidtil. Blandt de Metro applikationer (et sæt kort du kan se) foran dig, finde "Desktop" widget (dvs. at kortet er mærket som "Desktop") og klik på den.
 3. 3
  Kig på den velkendte grænseflade. Bemærk, at der ikke er nogen sædvanlige Windows "start" med sin orb ikon i nederste venstre hjørne af skærmen. Men de hurtige lancering ikoner til "Internet Explorer" og "Windows Stifinder" er der.
 4. 4
  Klik på Internet Explorer-ikonet for at åbne din internetforbindelse. Bemærk, at dette er den nyeste version af Internet Explorer, det er IE10, bygget til Windows 8. Du kan søge på internettet ved at skrive dem direkte din forespørgsel i adresselinjen.
 5. 5
  Comeback til metro interface. Peg med musen til nederste venstre hjørne af skærmen (vist på billedet med en rød cirkel). Du vil se en lille skala metro interface.
 6. 6
  Nyd begge grænseflader, hvis du har to skærme, ved hjælp af "udvidet" mode.
  • Bemærk, at du kan få dine klassiske Windows desktop gadgets på den anden skærm (her, ur, kalender, vejr og diasshow gadgets).
  • Du kan have "Papirkurv", og dine egne genveje på den anden skærm.
  • Ved at flytte musen til det nederste venstre eller nederst til højre på den anden skærm, kan du se, at lignende faciliteter til at skifte til Metro eksistere på den anden skærm også.
  • Hvis du endnu ikke er vant til den nye metode, kan du oprette en genvej til den traditionelle "Start" menuen er der også.
 7. 7
  Klik på den lille skala metro interface. Du vil være tilbage på fuld skærm Metro interface.
 8. 8
  Få administrativ magt. For at gøre dette:
  • Under installationen af ​​Windows 8, som med Windows 7, skal du vælge et "User Name", men ikke en adgangskode. Du kunne lade password feltet være tomt, hvis du foretrækker det, men ikke brugernavn.
  • Mange computerbrugere, især de mere entusiastiske dem, foretrækker at installere programmer på en "administrativ rolle", logge ind Windows. Din installation brugernavn mangler at magten - du er nødt til at gøre "administrator" utilslørede.
  • Med henblik herpå skal du bruge kommandoprompten og aktivere administrator bruger. Dette viser enkelhed Windows 8.
 9. 9
  Bring metro interfacet tilbage. Bare skriv på dit tastatur "cmd.exe". Du behøver ikke at søge efter noget. Din skærm skifter også (blot ved at skrive cmd).
  • På højre side vises en stribe af applikationer sammen med "Run" tekstfeltet.
  • Hvis der var andre programmer begynder med cmd, så dette vil vise dem alle.
 10. 10
  Højreklik på den lille "cmd. Exe"-ikonet øverst til venstre på siden. Et kryds tegn vises på ikonet. Du er nødt til at gøre dette for at åbne kommandolinjen vindue til at køre cmd.exe med administrative magt. Du vil se dine muligheder nederst på skærmen.
 11. 11
  Vælg "Kør som administrator" valgmulighed. Command-line Windows kommer ud sammen med den sædvanlige skrivebord.
 12. 12
  Skriv netbrugere administrator / aktiv: ja, og derefter "Enter ↵". Du får en succes-meddelelse. I næste linje, type exit og igen "Enter ↵" for at lukke kommandolinjen vinduet.
  • Glem ikke, at der er et mellemrum efter administrator og før skråstreg (/ aktiv).
  • Nu kan du logge ud fra "installation pålagt brugernavn" og log ind igen som administrator, og begynde at oprette og tuning dit operativsystem, installation af programmer, oprette brugernavne og adgangskoder eller hvad job du normalt gør på de friske installerer. Du kan blive brugt til følgende aktiviteter normalt efter en ny installation af dit operativsystem.
  • Installation "Java" køretid (JRE) fra dens officielle hjemmeside gøres nemt på Windows 8.
  • Installer "Adobe Reader". Gå til sit site. Adobe har også allerede fastholdt sin læser til at arbejde med Windows 8.
  • Gå til din velkendte steder oprettet loggen i for dem.
 13. 13
  Antag, at du ikke kan lide at have alle disse programmer på din skærm. For at slette nogen af ​​dem, skal du blot højreklikke på at en. Fra bunden stribe af skærmen, skal du vælge "Frigør fra start" eller endda "Fjern" hvis du ikke kan lide at have det på din computer.
  .
 14. 14
  Bevæg musen til nederste højre hjørne. Flyt den til det punkt, er vist med et minus - Underskrive vist inde den røde cirkel på billedet. En side bar med 'charms' afslører sig selv. Du kan søge i dine apps, filer, indstillinger eller internettet herfra.
  .
  • At blive fortrolig med dette, skal du klikke på minustegn. Bemærk at alle Metro kortene bliver mindre på skærmen.
 15. 15
  Bemærk den samme effekt i "desktop" interface. En høj kontrast billede vist her for at vise den sædvanlige blå lille desktop ikon inde den røde cirkel.
 16. 16
  Bevæg musen ind i de røde rektangler fra tidligere billeder. Bemærk de områder, der vises som sorte områder.
 17. 17
  Bemærk de sorte områder i "desktop" interface også.
 18. 18
  Klik på en af de muligheder, siger, "Indstillinger".
  • Du burde allerede være bekendt med Network, Speaker og meddelelser.
  • Lysstyrken ikon er for skærme, hvor lysstyrken kan styres af softwaren på computeren. Ikke alle stationære skærme har sådan en funktion til rådighed endnu.
  • Keyboard er for hurtig skift af tastatur og sprogindstillinger.
 19. 19
  Bemærk funktion "magt".
  • Det er ikke ligner de tidligere Windows, da der ikke er nogen log-off og switch brugere valgmuligheder. Du kan lukke, genstarte eller sætte computeren i søvn.
 20. 20
  Gå til øverst til højre på siden. Klik på "Administrator" for at åbne muligheder for at logge ud af denne konto.
 21. 21
  Klik på "skift konto billede." Du vil se, at du kan ændre mange af pc-indstillingerne fra denne instrumentbrættet.
 22. 22
  Bemærk at du kan gå til dette sted ved at klikke på "skift pc-indstillingerne" på højre side bar "indstillinger" ikonet (det ligner et tandhjul hjul).
 23. 23
  Bevæg musen på den venstre linje af skærmen for at se de steder, som du for nylig har besøgt, enten på din computer eller på internettet.
 24. 24
  Nu, hvor du føle sig beroliget, at Windows 8 ikke er et puslespil eller en labyrint, meddelelse om, at du har alle de faciliteter, som du har haft i "orb start" menuen igen ved hånden. Brug lidt tid på at navigere rundt for at blive vant til det.
  • Se på dette billede. Det er ikke på det samme sted som "Start" i de tidligere Windows.
  • At komme her, skal du klikke på "Søg" (vist med en lup-ikon) på højre side bar af skærmen (inde i det sorte område).

Tips

 • Et nyt element i Windows 8 er dens universelle "stavekontrol" i baggrunden. Denne funktion hjælper, når du er, for eksempel, kommentere på en blog, oprette eller redigere en Google artikel eller lignende steder. Den guider dig til at tilføje eventuelle nødvendige stavefejl korrektioner. Heldigvis for online-brugere, har mange ord fra moderne computer-jargon blevet tilføjet til ordbogen.
 • En dual boot af Windows 8 Preview med din nuværende version af Windows kan sikkert installeres. Gennem installation, årvågen være om den partition, som du installerer Windows 8. Du er nødt til at have en tom partition klar til installation.

Advarsler

 • For nu, før den endelige udgivelse vil en boot fra en flytbar enhed giver dig en lige oplevelse, hvis du ikke er sikker på, om at skifte eller ej. En version til at starte fra en sådan enhed er tilgængelig for download.
 • Undgå en dual boot, hvis du ikke har nogle hands-on erfaring. Talrige Google artikler give enkle walk-in igennem for at opnå sådanne hands-on viden.
 • Hvis du er dual boot Windows 8 Preview version med dine tidligere Windows, passe, når man forlader Windows 8 for et stykke tid.
  • Skulle Windows 8 sove automatisk, kan du opleve, at din næste boot i den tidligere Windows rapporterer en uoverensstemmelse i harddiske. Dette er ikke noget at bekymre sig om, men det er tidskrævende. I vågne op, kan Windows ikke afgøre, hvilken partition den skal vende tilbage til, og du måske nødt til at slukke computeren manuelt, og tænde den igen.
  • Årsagen til dette er den nye dual boot menuen i Windows 8, som er mus aktiveret og nyder en solid farve splash baggrund.
  • Konfigurer msconfig.exe indefra den tidligere version. Du mister Windows 8 menuen, men det er mere konsekvent.
 • Enhver dual boot, eller endda et enkelt ren instal skal overvåges for at undgå opgivelsen af ​​Windows System partition på en forkert partition.

Ting du behøver

 • Windows 8