Wkudk

Sådan får 99 byggeri i runescape

Byggeriet er et af de mest respekterede færdigheder i RuneScape. Kun et par tusinde mennesker har opnået 99 i det. En masse mennesker siger, at Byggeri som en færdighed er hårdt, men det er virkelig ikke, og du kan opnå 99 i det ganske let ved at følge denne vejledning.

Steps

Sådan får 99 byggeri i runescape. Byg en spisestue, du kan bygge denne købe højreklikke på en dør hotspot og klikke på muligheden for at bygge en spisestue.
Sådan får 99 byggeri i runescape. Byg en spisestue, du kan bygge denne købe højreklikke på en dør hotspot og klikke på muligheden for at bygge en spisestue.
 1. 1
  Køb et hus. At købe et hus, skal du tale med en ejendomsmægler. Ejendomsmæglere kan findes: 1) øst for seere bank. 2) vest for Varrock museum. 3) vest for Falador teleport stedet. 4) nord-vest for South Ardougne bank. Når du har dit hus, du vil blive flyttet til Rimmington portalen. Du skal blot gå til portalen, og du kan indtaste dit hus.
  • Niveauer 1-4 Når du indtaster dit hjem vil du have ét rum. Denne plads er dybest set som en stue. Der er "hotspots", hvor du kan opbygge stuff. På "stolen hotspot" bygge rå træstol. Du kan fjerne den og genopbygge den. Du bliver nødt til at gøre dette 5 gange. Omkostninger: 1930gp fra GE.
  • Niveauer 4-19 Nu hvor du har nået niveau 4 kan du lave bogreoler. Byg og fjerne i alt 32 reoler, som du kan bygge videre på et "hotspot" i din stue. Omkostninger: 24.7kgp fra GE. (Pr. 2010/03/06)
  • Niveauer 19-24 Husk, at hotspot, hvor du har lavet stolene i dine første niveauer? Nå nu du vil gøre stole af egetræ der (i alt 40 for at være helt præcis). Omkostninger: 42.8kgp fra GE. (Pr. 2010/03/06)
 2. 2
  Byg en spisestue, du kan bygge denne købe højreklikke på en dør hotspot og klikke på muligheden for at bygge en spisestue. Du skal bruge denne plads til dine næste par niveauer.
  • Niveauer 22-31 For disse par niveauer du ønsker at opbygge eg tabeller. Bare bygge og fjerne dem. Du bliver nødt til at gøre 39 tabeller til at gå videre til den næste step.Cost: 83.6kgp fra GE. (Pr. 2010/03/06)
  • Niveauer 31-33 Tilbage til lave tabeller. Nu skal du lave udskåret egetræ tabeller. I alt 10 er forpligtet til at gå videre til det næste store skridt. Omkostninger: 32.1kgp fra GE. (Pr. 2010/03/06)
 3. 3
  Byg et køkken til at gøre dette blot højreklikke på en dør hotspot og bygge et køkken.
  • Niveauer 33-74 Jeg ved først, at synes som en masse niveauer, og at dette ikke må være den bedste måde. Nå det er faktisk den hurtigste og mest effektive måde. For disse niveauer du vil gøre alt 2.246 Oak spisekamre. Dette er den bedste måde at gå, som du kan lave omkring 200k xp en time, hvis du har en butler bringe dig egeplanker fra dig bank. Omkostninger: 9630kgp fra GE. (Pr. 2010/03/06)
 4. 4
  Byg et fangehul for at gøre dette, skal du først bygge en fancy garden ved at højreklikke på en dør hotspot og bygge videre på. Når du har man opbygge en Dungeon indgangen som blikfang. Hvis alt gik lige du skulle nu have et fangehul (hvis du ikke allerede lave en).
  • Niveauer 74-99 Dette er den sidste strækning, du har brug for at overvinde for at nå 99 Construction. Du vil gøre alt 19.897 Oak Dungeon døre. Denne ene af de hurtigste måde til 99 på omkring 250k xp en time, hvis du har en butler bringe dig planker. Når du har gjort dette, du har opnået n fantastisk kunststykke, 99 Construction! Men bygning mahogniborde (kræver 6 mahogni planker) hele vejen til 99 konstruktion er i øjeblikket den hurtigste måde at nå 99 i runescape. Omkostninger til Oak Døre: 106gp på GE.

Tips

 • Du kan leje en butler ved at gå til bygningen i det nordøstlige hjørne af Ardougne.
 • Construction er en meget dyr færdighed at træne, hvilket er grunden til ikke ret mange mennesker har 99 Byggeri i forhold til andre færdigheder i RuneScape. Ved hjælp af denne metode, du vil bruge ca 103m gp. Dette omfatter ikke gøre dit hus ser cool og tilføje funktioner til det.
 • Du kan købe guld blad, kalksten, marmor blok, og Magic Stone fra Stenhugger i Keldagrim.
 • De fleste af dine leverancer, vil du være i stand til at købe via Grand Exchange funktion i RuneScape.
 • Når du rammer level 74, du skal komme rundt 250k xp en time, som betyder at du kan få 99 i mindre end 10 dage, hvis du har spillet 4 timer om dagen.

Advarsler

 • At have en butler, du skal have to (2) værelser i dit hus.
 • Sørg altid for at have en måde at tjene penge, før du investerer alle dine penge i Construction.
 • Samlede omkostninger fra at købe off the GE er 80.400.000 gp fra 2011/08/14.