Wkudk

Sådan får Drake sværd i mørke sjæle

Hvis du ikke får den Drake Sword i spillet Dark Souls, skal du være vanvittigt! The Drake Sword er uden sammenligning den mest kraftfulde våben, du kan finde tidligt i spillet og er enkel at opnå, hvis du ved hvordan. Så læs videre for at finde ud af hvordan du kan brise gennem de tidlige stadier af Dark Souls.

Bemærk: Dark Souls er et RPG action spil til PC, PS3 og Xbox 360, efterfølgeren til hittet Demon Souls.

Steps

Sådan får Drake sværd i mørke sjæle. Forbered din kamp med hellkite wyvern ved at købe de elementer, der kræves fra den mandlige udøde købmand i undeadsberg.
Sådan får Drake sværd i mørke sjæle. Forbered din kamp med hellkite wyvern ved at købe de elementer, der kræves fra den mandlige udøde købmand i undeadsberg.
 1. 1
  Forbered din kamp med hellkite wyvern ved at købe de elementer, der kræves fra den mandlige udøde købmand i undeadsberg. Den erhvervsdrivende kan findes i nærheden af ​​bålet i Undeadsberg, under de to spyd Hollows og snigskytte, før du når området med brandbomber Hollows. Bryd kasserne efter at have besejret de spearmen og gå ned ad trappen, hvor du finder købmanden nær bunden. Hvis du ikke har en i forvejen, bliver du nødt til at købe en sløjfe fra den erhvervsdrivende til 600 sjæle og et par pile, der spænder fra 3 sjæle hver til 50 sjæle hver.
 2. 2
  Gør din vej til den store bro efter din kamp med taurus demon boss, senere i undeadsberg. Når du passerer gennem tårnet Taurus Demon sprang, vil du finde dig selv på et område med ridder Solaire i Astora til venstre og den store tomme bro forude til højre, med et par Hollows på det.
 3. 3
  Gå på broen og udløser udseendet af hellkite Wyvern. Hvis du begynder at gå på broen, efter en, mens du vil udløse udseendet af Wyvern, der brøler og straks brænde dig til en skarp (sammen med de Hollows på broen). Prøv at køre tilbage til begyndelsen af ​​broen for at undgå at dø, men hvis du ikke er hurtig nok, vil dette sandsynligvis være uundgåeligt.
 4. 4
  Sprint halvvejs op broen. Dette vil udløse Hellkite Wyvern at begynde at trække vejret ild på broen, men du vil bemærke at der er en trappe til højre for dig fører ned fra broen. Hvis du er hurtig nok, du skal nå dette område før wyvern ild dræber dig.
 5. 5
  Rul ned ad trappen hurtigt, før branden dræber dig. Du vil nu være under broen og sikkert fra Wyvern angreb og være i et rum med to udgange.
 6. 6
  Indtast døren forude, som vil føre videre under broen. Du vil bemærke en række bro buer og små stier begge sider. Der er en anden dør til venstre, som fører tilbage til Undeadsberg bål.
 7. 7
  Dræb de to hulninger under en af buerne under broen, som man bevæger sig langs de smalle stier. Der vil være en sværdkæmper Hollow og én med et spyd.
 8. 8
  Kig efter hellkite wyvern hale. Hvis du står på den rigtige vej i broen arch, hvor du dræbte de to Hollows, vil du være i stand til at se wyvern hale svingende til højre for broen forude.
 9. 9
  Udstyre bue og pile du har købt fra købmand i undeadsberg. Du kan gøre dette ved at indtaste din figurs element menu og udruste dem til din figurs venstre eller højre hånd, og ved at udstyre Pile til din dirre rum.
 10. 10
  Indtast langtrækkende sigte mode med din bue. Dette kan gøres ved at trække bue og trykke på LB-knappen på din Xbox 360-controller. Du vil nu have en stor cross-hår på din skærm, der viser, hvor din pil vil blive fyret.
 11. 11
  Sigt på hellkite Wyvern hale. På grund af din distance og vægten af ​​pilene, kan du blive nødt til at sigte lidt højere wyvern hale for at sikre de ramte. Du vil også nødt til at tid dine optagelser samt hale gynger ret hurtigt frem og tilbage.
 12. 12
  Vent til hellkite wyvern at vende tilbage til sin stilling på broen. Når du skyder wyvern hale, vil det flyve til broen over og forsøge at finde dig. Efter et par øjeblikke, vil den vende tilbage til sin stilling bevogtning broen og halen vil være på samme sted som før.
 13. 13
  Gentag skyde halen, indtil du modtager drake sværd. Hvis du fortsætter skyde wyvern hale, efter 20 eller deromkring skud (bestemt af dit våben skader statistik og størrelsen af ​​dine pile) vil du se en skærm prompt siger, du har modtaget Drake Sword. Tillykke!

Tips

 • Stedet for straks at gå under broen til at angribe wyvern hale, overveje i stedet går gennem den anden dør og aktivering af genvej tilbage ned til Undeadsberg bål ved at sparke stigen ned til det. Denne måde, hvis du ved et uheld dør, kan du nemt komme tilbage op under broen fra bål.
 • Det er muligt at komme forbi Hellkite Wyvern og endda dræbe det! Du skal blot skyde det fra et tårn senere i Undead Parish (eller fra under broen, selv om dette vil tage omkring 300-400 pile!) Eller vente på alkove modsat broens trapper og dragen vil hoppe ned - sneak fortid i, og det vil flyve væk. Men selvom du får 10.000 sjæle, vil du gå glip af chancen for at låse Drake Sword og høste sjæle fra Hollows på broen. Nedenunder dragen er en anden bål og anden indgang til Undead Parish.
 • Noget at overveje, om det faktum, at Drake Sword ikke niveau op med din karakter, og kun er opgraderet med dragen skalaer. Disse skalaer kan kun findes på visse chefer, såsom Deeproot Hollow Hydra, så passe på ikke at bruge Drake Sword i de senere faser af spillet, hvis du ønsker at være effektiv.
 • Du kan bruge wyvern ånde angreb til at hjælpe med at øge nogle nemme sjæle. Hvis du kommer op ad trappen fra Undeadsberg bål genvejen, og skridt på broen for at indlede wyvern vejrtrækning branden på broen, vil den dræbe alle de Hollows på det der giver dig 300 sjæle hver gang! Hvis du gentager dette igen og igen, vil det vise sig at være en nem kilde til sjæle tidligt i spillet.
 • Jægeren klasse kan du vælge i starten af ​​spillet vil starter du med en bue og pile til at bruge, i stedet for at købe dem hos de handlende i Undeadsberg.
 • The Drake Sword er et meget kraftfuldt våben tidligt. Hvis holdt to-hånds og bruges med en styrke angreb, vil det skabe en trykbølge blast foran dig, der beskæftiger massive skader, men også beskadige dit sværd betydeligt. Du skal bruge 16 styrke at svinge sværdet én hånd dog, så det ville være klogt at holde endnu et våben handy, indtil du kan. Desuden sværdet giver 10-20 procent flere sjæle fra fjender dræbt i det område, du har fundet det i.
 • En armbrøst kan bruges som et alternativ til shortbow, og derudover vil de armbrøst Hollows i Undeadsberg og Undead Parish lejlighedsvis falde en som loot.

Advarsler

 • Sørg for at du får en masse pile, før du prøver at få Drake Sword. Hvis du løber tør for pile og gå tilbage for at få mere fra de handlende, så wyvern helbred vil genopbygge og du bliver nødt til at starte forfra.

Ting du behøver

 • Xbox 360 eller PS3-konsol
 • Dark Souls disc
 • Short bue eller armbrøst
 • 30-40 pile