Wkudk

Sådan får du din hjemmeside til at dukke op på søgemaskinerne

En hjemmeside uden besøgende er som en cykel til en fisk. Ubrugelig! Så nu, at du har bygget en hjemmeside, hvordan vil nogen uden for dine venner og familie kommer til at vide om det? De vil Google det, selvfølgelig! Men før, der vil arbejde, har brug for dit websted for at blive anerkendt, eller indekseret, så det vil blive vist i søgninger. Vi viser dig, hvordan at ske.

Steps

Sådan får du din hjemmeside til at dukke op på søgemaskinerne. Tjek dit indeks status.
Sådan får du din hjemmeside til at dukke op på søgemaskinerne. Tjek dit indeks status.

Statuskontrol

 1. 1
  Tjek dit indeks status. Du kan finde ud af, om dit websted er blevet indekseret temmelig hurtigt ved at gøre et par simple søgninger.
  • Mens din første tanke kan være "Google det," der er faktisk 2 primære søgemaskiner: Google og Bing. Bemærk, at Bing faktisk omfatter Bing, MSN og Yahoo.
 2. 2
  Gå til google. com og søg efter din webadresse. Hvis den ikke vises, er det ikke blevet indekseret endnu.
 3. 3
  Gentag med bing. Det er muligt, man vil vise som indekseret, og den anden ikke.
  • Søgning efter dit websteds indhold i modsætning til dens URL kunne give dig misvisende resultater. For eksempel, hvis du har et websted om jonglering du gør en søgning efter "jonglering", og ikke kan finde dit websted på de første par sider, kan du antage at det ikke er blevet indekseret. Men mener, at "jonglering" returnerer næsten 7 millioner resultater, og du vil se, at det er muligt du er indekseret, bare ikke i top 50 resultater. Eller endda top 5.000!

Bliver indekseret

 1. 1
  Få forbundet. Søgemaskiner bruger "spiders" til at kravle rundt på nettet på eksisterende forbindelser, på udkig efter nye. Der er flere måder at få en edderkop til at væve en web til dit websted.
  • Hvis du allerede har en blog eller anden hjemmeside, der er indekseret, lægge et link til dit nye website, og ikke begrave det. Gør det stor og fed. Du vil have folk til at se det, at klikke på det, og for at besøge dit websted!
  • Spørg nogen med en indekseret hjemmeside for at linke til din hjemmeside. Det kunne være så simpelt som en indlejret reference, eller en annonce for dit produkt. Jo flere mennesker, der er forbundet til din hjemmeside, jo bedre, så vær ikke genert, hvis du ønsker at selv fremme.
  • Send dit websted til populære sociale bookmarking sites som Digg og Stumbleupon.
  • Indsend dit websted til. (Se hvordan Open Directory Project er i blå? Det er et link tilbage til dmoz.org). ODP er en flersproget åbent indhold oversigt over links, der er revideret og vedligeholdes af frivillige redaktører.
  • Medtag et link til dit nye site på din Facebook-side og Twitter-profil. Faktisk lægge et link på hver hjemmeside, du kan. Dette vil ikke kun sikre, at du få indekseret hurtigt, vil det hjælpe dig med at hæve din søgning rang så godt, gennem hvad der kaldes søgemaskineoptimering.