Wkudk

Sådan får du tonsvis af abonnenter på youtube

Har du problemer med at tiltrække abonnenter til din kanal på YouTube? Her er et par tricks til, hvordan man bliver en af ​​de mest populære kanaler på YouTube!

Steps

Sådan får du tonsvis af abonnenter på youtube. Bruge tid på dine videoer.
Sådan får du tonsvis af abonnenter på youtube. Bruge tid på dine videoer.
 1. 1
  Bruge tid på dine videoer. Sørg for, at de er awesome! Prøv dit bedste for at planlægge dem ud før tid, og altid redigere dine videoer til at klippe ud eventuelle fejl, ligesom akavet pauser, eller hvis du ting op.
 2. 2
  Skrive nye videoer regelmæssigt. Prøv at lave en ny video hver uge eller hver par uger, så folk vil holde kommer tilbage til din kanal.
 3. 3
  Være en ven. Prøv at lave en ven på YouTube. Kig efter en person, der er på din ven liste & kommentar på deres kanal & sige "hej" til dem! Prøv at chatte med dem. De kan abonnere. Selv med fremmede, der synes venligt-bare pop i en 'Hi! " og et spørgsmål, måske vedrørende en af ​​dine eller hans / hendes videoer.
 4. 4
  Fortæl alle dine venner og slægtninge om din YouTube-kanal. Hvis en af ​​dine venner eller slægtninge har en YouTube-konto, og derefter gøre dem abonnere på dig!
 5. 5
  Watch, kommentar og rate. Dette er vigtigt. Når du ser en video, skal du sørge vurdere det og efterlade en dejlig kommentar. Selv hvis du ikke kan lide videoen, ikke forlader en rigtig gennemsnitlig kommentar, der vil bringe den person ned, skrive nogle konstruktiv kritik. Noget lignende, "Det var godt, bortset fra næste gang, kunne du måske gøre ______"
 6. 6
  Annoncer din kanal! Lægge links til dine videoer på sociale netværkssider som Facebook eller Twitter, eller sende et link i fora.
  • Få Adsense og Blogger. De annoncere din kanal på den webadresse, du vælger. På Blogger kan alle, der ser din blog se på dine videoer, hvis du vælger at sende dem på der, hvilket kan rulle i flere abonnenter.
  • Se en video relateret til dine videoer og sige noget lignende, "! Funny video Det er lidt ligesom min video" _____ "Men vær forsigtig, når du foretager kommentarer som denne-nogle mennesker ikke kan lide dem.
 7. 7
  Foretag flere videoer. Hver uge, prøve at lave flere videoer! Folk er villige til at abonnere. Gør ting som irriterende Orange, hvor en ny episode kommer hver uge. Eller prøve at lave en video med en cliffhanger, og sige, at du ikke vil foretage endnu en video eller afsløre ting, indtil du får nok folk til at abonnere.
 8. 8
  Brug en youtube forfremmelse service. Der er flere virksomheder, der vil fremme din kanal eller videoer på dusinvis af hjemmesider, og garanti resultater. Selv om det kan koste en smuk krone, det er en hurtig måde at få opmærksomhed og popularitet på din kanal og videoer.
 9. 9
  Gør dem sjove at lade flere og flere YouTubers abonnere! Folk elsker sjove videoer. Hvis de kan få et godt grin fra dine videoer, og de opdager, at du uploader nye videoer regelmæssigt, kan du være sikker på folk vil abonnere og endda dele dine videoer med deres venner.
 10. 10
  Tilmeld subscribe. Gå videre til en tilfældig kanal, abonnere. Kommentar på tilfældige persons kanal eller sende dem beskeder (nice beskeder). Bed dem om at tegne subscribe (Tilmelding nogen derefter abonnere dem tilbage). Denne metode kan nogle gange komme ud som klamt, så det er bedst at være undgået, hvis du kan. Hvis de siger nej, ikke spilder din tid (husk at afmelde dem, eller hvis du kan lide deres videoer, holde tegnes).

Tips

 • Prøv at undgå at bruge grimt sprog i dine videoer. Der er normalt en negativ effekt med folk lige begyndt at se dine videoer.
 • Tillid!
 • Prøv at undgå de "Sub 4 Sub 'metode eller bede for folk at vurdere og abonnere på dine videoer eller gennem kommentarer, da disse metoder kan komme på tværs som klamt og har det modsatte af den ønskede effekt, afhængigt af målet.
 • Et andet forslag ville være en YouTube Promotion, altså bruger en Youtube bot. Dette værktøj er ganske almindeligt anvendt på YouTube i disse dage til at sprede ordet videoer fra de enkelte YouTube-brugere. De software er ikke designet til at blive misbrugt, men kan hjælpe, hvis de anvendes korrekt.
 • En anden måde at få tonsvis af abonnenter er at abonnere på tilfældige brugernavne kaldet navn wasters. Bare skriv youtube.com / "en tilfældig brugernavn" som "ost", "syltet", "kanon", og sørg for at det er under 20 tegn! Mange mennesker er blevet berømt ved at gøre dette og få mange abonnenter på denne måde, da mange mennesker går YouTube-kanal surfing!

Advarsler

 • Nogle mennesker kan ikke lide dine videoer, og vil kommentere uhøflige kommentarer. Må ikke tage det alt for personligt og forsøge at forbedre, hvad de ikke kan lide om dine videoer.
 • Nogle mennesker kan ikke lide sub4sub, og vil ofte fortælle dig dette i kommentarer eller deres kasse. Hvis de angive dette, skal du ikke forsøge sub4sub på disse kanaler.