Wkudk

Sådan får internet på din PSP (let udgave)

Har du nogensinde kigget efter vejledninger for instruktioner om, hvordan man får internet på din PSP Slim eller PSP? Når du læser det, har du nogensinde været forvirret om alle disse ord i artiklen, og endelig gav op? Nå, med denne artikel, kan du få internet på din PSP Slim eller PSP ved hjælp af en nem at bruge vejledning.

Steps

Sådan får internet på din PSP (let udgave). Tænd din PSP og gå til overskriften "indstillinger".
Sådan får internet på din PSP (let udgave). Tænd din PSP og gå til overskriften "indstillinger".
 1. 1
  Tænd din PSP og gå til overskriften "indstillinger".
 2. 2
  Rul hele vejen ned, og du vil finde "Netværksindstillinger". Tryk på X.
 3. 3
  Vælg "infastructure tilstand", trykke på X.
 4. 4
  Vælg en forbindelse til redigere. Vælg [NEW CONNECTION].
 5. 5
  Vælg "Scan", og enten trykke på X eller tryk lige på d-pad.
 6. 6
  Vælg fundet forbindelsen. Det vil vise forbindelsen navn (SSID), The Security Code Type, WEP, og signalstyrken.
 7. 7
  Vælg den forbindelse (r), som du gerne vil have din PSP til at forbinde til hver gang du bruger din browser. (Disse kan ændres: Hvis du har mere end én forbindelse, skal du vælge den, når den beder dig, hvad der skal bruges, når du bruger din browser.)
 8. 8
  Lad SSID den måde det er, eller navngive den noget, du ønsker ligesom min internettet. Fortsæt med at bruge X-knappen eller højre på D-PAD.
 9. 9
  Hvis du har en WEP-nøgle, eller nogen af de typer af anførte nøgler, skal du rulle ned til den og trykke på X eller højre på d-pad for at fortsætte.
 10. 10
  Indtast den WEP-nøgle password, eller nogen af de andre typer af nøgler. (Disse taster kan findes under din router. Dette er ikke dit brugernavn adgangskode). Efter dette, ved hjælp af X-knappen eller højre knap på D-PAD fortsætter.
 11. 11
  Test din forbindelse. Hvis din forbindelse er vellykket, så en liste skal vises med alle oplysninger om din nøgle og din forbindelse.
 12. 12
  Gå til internet browser og indtast ethvert websted ved at vælge fil og Adresseindtastning. Indtast enhver hjemmeside, og en liste skal vises, når du vælger ENTER. Denne liste indeholder dine forbindelser, du har oprettet. Vælg forbindelsen, og hjemmesiden skal forbinde til internettet. også sat på WLAN, før du starter

Tips

 • Hvis du har mere end én forbindelse, når du scanner, skal du vælge en og navngive den noget som internettet. Senere ved at vælge den anden og holde det den måde, det er. Dette vil gøre det lettere at huske.
 • Når du forbinder din PSP på en trådløs internet router, du ville højst sandsynligt at slutte det nemmere at 2wire332 eller Linksys eller ikke oprette forbindelse til internettet.
 • Nogle steder kræver Javascript og flashplayer så sørg for at aktivere dem.

Advarsler

 • Hvis du har en forbindelse, kan du ikke få adgang til internettet uden for dit hjem eller på farten, medmindre der er en WiFi placering.
 • Brug din nabos adgangspunkt er ulovligt uden tilladelse.