Wkudk

Sådan får spil, grafik og ringetoner på din RAZR gratis med MOBILedit

Må ikke betale for over-priced internet celle-telefonselskaber tilbyder. Får, hvad du vil, når du ønsker det helt gratis. Kun testet med PC'er.

Læs gennem hele how-to, før du forsøger.

Steps

Sådan får spil, grafik og ringetoner på din RAZR gratis med MOBILedit. Læs gennem hele how-to, før du forsøger.
Sådan får spil, grafik og ringetoner på din RAZR gratis med MOBILedit. Læs gennem hele how-to, før du forsøger.
 1. 1
  Den første ting du skal gøre er at få din computer til at genkende din telefon, når du sætter det i. At gøre dette downloade en driver. Det er meget nemt at downloade en driver: Google den, downloade den og pakke den.
 2. 2
  Hent MOBILedit (MOBILedit tilbyder en gratis 7 - dages prøveversion), og installere det på din computer.
 3. 3
  Hent frækhed (peeware) eller en anden lyd redigeringssoftware.
 4. 4
  Sæt din telefon i og din computer vil genkende den som ny hardware og gå til "ny hardware wizard". Når det spørger, hvad driver til at installere, skal du vælge en bestemt placering og fortælle den til at søge den mappe, hvor du pakkede den driver, du har downloadet. Det bør gøre alt andet automatisk.
 5. 5
  Når driveren er installeret, kan din telefon nu blive opkrævet via din computer (ikke rejse oplader), og det program, du hentet og installeret i trin 2 vil nu genkende telefonen.

RINGETONER

 1. 1
  At redigere dine ringetoner med frækhed, skal du først sørge for den fil, du vil importere, er i mp3-format, og derefter trække og slippe det. Klip den del af den sang, du ønsker (jeg foretrækker mindre end 30 sekunder, men du kan gøre det, så længe telefonens hukommelse vil tillade). Derefter eksportere det som. Wav til en let tilgængelig placering (dvs. Desktop eller My Music).
 2. 2
  Åbn iTunes, og importere de klip, du har foretaget ved hjælp af frækhed. Gå derefter til "Indstillinger" under "Rediger", og gå til "Avanceret" og klik på "Import"-fanen. Vælg mp3 encoder. For Bit Rate, vælger skik og brug disse indstillinger: Stereo Bit Rate-64 kbps, "bruger VBR" er markeret, Kvalitet-Low, Sample Rate-Auto, Channels-Mono, Smart-kodning er markeret, Filter frekvenser under 10 Hz er ukontrolleret.
 3. 3
  Gå til den nyligt tilføjede afspilningslisten og vælge alle de sange, du har foretaget med dristighed og højreklik på dem og vælg Konverter det valgte til mp3.
 4. 4
  Når du har konverteret sangene, åben MOBILedit og bruge guiden til at detektere din telefon automatisk. Gå til filerne på din telefon og derefter lyd undermappe. Træk de sange, du konverteret fra iTunes ind i denne mappe, og vent til den er færdig overføre. Hvis du gjorde det rigtige, kan du afspille sangene ved at åbne lyde mappe i telefonen. Hvis den siger filen er beskadiget, enten du bruger den forkerte bithastigheden eller sangen er beskadiget, og du har brug for at re-importere det.

GRAPHICS

 1. 1
  Sørg for at du har gennemført trin 1-5
 2. 2
  Åbn MOBILedit og sørg for din telefon er anerkendt og oplysninger vises for det. Så gå til Photo Mobile Editor.
 3. 3
  Find det billede, du ønsker at sætte på din telefon og klik på resize, og der er en mulighed for at gøre det størrelsen bedst understøttes af telefonen.
 4. 4
  Gem filen som, og derefter gå til den grafiske undermappe telefonens filmappe. Klik på "Kopier fra" og gå ud og finde det billede, du ændrer størrelse og resten sker ved MOBILedit.

JAVA spil og programmer

 1. 1
  Sørg for at du har gennemført trin 1-5
 2. 2
  Åbn MOBILedit og gå til telefonens hovedmenu.
 3. 3
  Nederst på skærmen er der en knap, der siger "install java" klik på den og vælg "jar" spil eller et program du har lavet eller downloadet.
 4. 4
  Før du klikker på "åbne", afhente din telefon, du får brug for det i en anden.
 5. 5
  Når du klikker på "åbne", vil MOBILedit sende filen til din telefon. På hovedskærmen, vil du se en indberetning om en indgående fil.
 6. 6
  Nu vippe din telefon og klik på "accept", hvilket er normalt i venstre soft-knap. Du vil se, at det tager en evighed at overføre filen, men når den er færdig, skal du vælge installere (medmindre du havde en pludselig forandring i hjertet og ikke ønsker spillet længere).
 7. 7
  Det tager et par sekunder at installere, hvis det ikke blev spillet ikke lavet til din type telefon. Sørg for at du køre spillet, når det er færdig med at installere, for at sikre, at du kan lide det, og at det virker. Hvis du ikke kan lide det, eller det ikke virker, skal du slette det: det er spild af hukommelse, du kan bruge til flere billeder eller ringetoner (dette kan gøres ved at gå til Java-indstillinger).

Tips

 • Hvis du har dial-up, og når du har installeret driveren, og du kan ikke forbinde igen, så fortvivl ikke. Hvad du skal gøre er at genstarte computeren og derefter gå til egenskaberne for din dialer og sørg modemet er ikke telefonen, men den ene, der fulgte med computeren. *
 • Hvis du undlader at overføre en Java spil og programmet vil ikke genkende din telefon længere, bare slukke telefonen og derefter tilbage på (mens den er taget ud af stikket).
 • Alle lydfiler skal være i mp3 og billeder i. Gif eller. Jpeg at blive anerkendt af telefonen.
 • Alle Java apps eller spil skal være i formatet ". Jar"
 • Sørg for, at Java apps, du downloader er lavet specielt til RAZR.

Advarsler

 • Stjæl ikke musik eller programmer. Brug ikke ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse eller licens. Eller andet, kan du risikere at komme i en masse problemer.
 • Forstå denne tutorial, inden du forsøger det.

Ting du behøver

 • Vis viden om hvordan man bruger en computer *
 • USB-kabel
 • MOBILedit
 • Motorola RAZR V3
 • Computer med en USB-port
 • Internetforbindelse
 • iTunes
 • Lydredigering software