Wkudk

Sådan fjerner du motorola tilskud password besked

Når jeg forsøger at bruge en Motorola-telefon med et nyt SIM-kort mange brugere modtager meddelelsen "indtaste tilskud password". Denne meddelelse angiver, at telefonen er låst til den nuværende udbyder, og kan ikke bruges med en ny celle netværk. Denne tutorial vil fortælle dig, hvordan man kan omgå denne fejlmeddelelse, så du kan låse din Motorola til brug med alle netværk.

Steps

Sådan fjerner du motorola tilskud password besked. Anskaf et tilskud password, også kendt som en unlock kode.
Sådan fjerner du motorola tilskud password besked. Anskaf et tilskud password, også kendt som en unlock kode.
 1. 1
  Anskaf et tilskud password, også kendt som en unlock kode. Motorola tilskud password er en 8 eller 16-cifret kode, der låser telefonen (Fjern tjenesteudbyder lås) til brug sammen med andre cellulære udbydere. Søg på Google efter Motorola låse koder for en liste over forhandlere. Koder er normalt inden for 24 til 48 timer, og koster omkring 10€ til 20€ (Pris vil variere afhængigt af Code sælger).
 2. 2
  * De fleste udbydere vil ikke udstede unlock kode efter din konto har været inaktiv i mere at 90 dage. De siger, det er fordi din konto info går ind i en "read only"-status, og de kan ikke hente nummeret længere. *
 3. 3
  Indtast subisdy kode i telefonen. For at indtaste IMEI koden i telefonen, alt du behøver at gøre er at indsætte et SIM-kort fra et andet netværk til den ene, at din telefon er låst til. Dette vil bede telefonen til at vise "Enter tilskud password". Du skal bare indtaste de 8 eller 16-cifret kode, og din Motorola telefon er låst op.

Tips

 • Hvis telefonen viser "kontakt tjenesteyder" det er fordi du har forsøgt at komme ind for mange koder. Hvis du bare lader din telefon i denne tilstand i et par timer, vil meddelelsen blive erstattet med "enter tilskud password". Du kan derefter indtaste koden og låse telefonen op.
 • Hvis din telefon beder om en 4-cifret kode, så du får brug User kode. Dette nummer er en sikkerhedskode designet til at holde din telefon data sikkert, og har intet at gøre med tilskuddet adgangskode. Hvis du har brug for User Code du kan få gratis software, der vil læse data fra din telefon, giver du kan tilslutte den til computeren. Ellers skal du kontakte din tjenesteudbyder.
 • For at generere din Tilskud Password vil detailhandlerne bede om din telefon unikt IMEI-nummer. Dette er en 15 eller 17 (2 sidste ciffer repræsenterer sædvanligvis softwareversion) cifret nummer, som kan findes ved at indtaste * # 06 # på din telefon håndsæt.

Advarsler

 • Denne tutorial er kun for GSM stil telefoner. CDMA-telefoner (primært USA undtagen AT & T / T-mobile) kan ikke låses op på denne måde, da de ikke har SIM-kort.
 • I modsætning til andre telefoner, kan Motorolas ikke være permanent låst ved at indtaste for mange koder. Se tips at se, hvordan du nulstiller telefonen.