Wkudk

Sådan genopfylde og genbruge en printerpatron

Printer blæk er en af ​​de dyreste ting, du vil løbe ind i, når du opretter dit hjemmekontor. Du starter ud at tage snesevis af billeder med din nye digitale kamera, downloade dem på din computer, kan du udskrive et par, og så pludselig: blækpatronen løber tør for blæk.

Hvis du følger denne how-to guide og genopfylde din blækpatron i stedet for at købe en ny, kan du spare bogstaveligt talt hundredvis af dollars i printerblæk.

Steps

Sådan genopfylde og genbruge en printerpatron. Køb en blæk refill kit på et kontor forsyning butik.
Sådan genopfylde og genbruge en printerpatron. Køb en blæk refill kit på et kontor forsyning butik.
 1. 1
  Køb en blæk refill kit på et kontor forsyning butik. Mange kontor forsyning og discountbutikker bære denne billige kit. Det er normalt koster omkring halvdelen af ​​prisen på en gennemsnitlig printer patron.) Du kan også finde disse kits på online-forhandlere.
 2. 2
  Saml dit kit, en rulle papir håndklæder, og nogle klare tape sammen på en stor flad arbejdsflade, et bord eller skrivebord.
 3. 3
  Tag den tomme patron fra printeren. (Husk at lukke din printer låg eller døren, mens du arbejder.)
 4. 4
  Dæk dine hænder med et par engangs plastik handsker, mens du arbejder med den rodet blæk.
 5. 5
  Tag et stykke køkkenrulle og fold det på midten to gange. Arbejde over køkkenrulle til at fange eventuelle utætte blæk.
 6. 6
  Placer den tomme patron på det.
 7. 7
  Læs brugsanvisningen, der følger med refill kit til at lære at genopfylde din bestemt type patron. (De følgende instruktioner er kun en generel vejledning).
 8. 8
  Find fyldningskriterier huller på toppen af patronen. Fordybningerne kan mærkes ved at gnide fingeren hen over etiketten. Nogle patroner har mere end én hul, men kun én fører til blækbeholderen at du refill. Dette hul vil have en svamp i det.
 9. 9
  Brug en skarp blyant til at gennembore de refill huller i toppen af blækpatronen, eller du kan tage toppen label ud med en kniv eller skruetrækker (rette steder kan også findes i kittet vejledning).
 10. 10
  Udover sort, er der tre farver blæk: magenta, cyan og gul. Følg kit vejledningen på hvilket hul til at indsætte hver farve eller skubbe en tandstik i hullerne for at identificere de farver som markeringer på printerpatron er til tider der for at narre dig til at sætte den forkerte farver i patronen blæk kamre.
 11. 11
  Indsæt den lange kanyle af refill blækhus dybt ind i den rigtige hul gennemtrænger skummet ned i bunden af patronen. Det er vigtigt ikke at presse luft ind i patronen skumme, mens genpåfyldning. (En luftlomme vil holde blækket i at nå printhovedet forårsager patronen ikke at udskrive.)
 12. 12
  Tilsættes langsomt blækket. Nøje med at være sikker på, at du ikke over-fyld.
 13. 13
  Standse hurtigt, så snart du se lidt af blæk siver ud af hullet. Uden at give slip på flasken, slipper langsomt luften, suger lidt blæk tilbage ud af blækpatronen, før du fjerner kanylen fuldstændigt.
 14. 14
  Forsigtigt bemale patronen kontakter på køkkenrulle, bør du se en plamage af lækker blæk ud på køkkenrulle.
 15. 15
  Dæk hullet med et lille stykke klar tape. (Dette virker bedre end sæl prikker inkluderet i sættet.) Kontroller, at ingen blæk siver ud af de øverste huller. (Det er, hvor klar tape kommer i handy.) Vær forsigtig med ikke at krydse forurene farver.
 16. 16
  Gentag trin 11-15 for hver trykfarve.
 17. 17
  Når du har fyldt alle tre farver, omhyggeligt skamplet (ikke tørre eller gnide) patronen printhovedet på et foldet stykke køkkenrulle. Du kan være nødt til at gøre dette flere gange. Gør dette indtil den stopper blødningen, og du ser en endnu stribe tre farver viser op på håndklædet.
 18. 18
  Hvis blot viser farverne enten falmede eller slet ikke, skamplet på våd køkkenrulle og igen på tør, for at få blækket flyder.
 19. 19
  Udskift blækpatronen i printeren. Aldrig nogensinde installere en utæt blækpatron.
 20. 20
  Umiddelbart udskrive noget, noget, bare for at få blækket flyder. Print flere testsider, foretrække fotos med en masse forskellige farver.
 21. 21
  Følg rengøring eller priming cyklusser til din specifikke printer.

Tips

 • Når du refill en blækpatron, skal den vejer det samme som en nye blækpatroner. Overfyldning en patron vil få patronen tidligt afslutte på dig. Patroner brug en svamp til at holde blæk, ved overfyldning du våd den øverste del af svampen forårsager blækket ønsker at flyde opad, væk fra dyserne.
 • Hvis en farve er at have problemer med udskrivning efter du indsætter blækpatron, fjernes fra printeren og igen tapen dækker fyld huller. Løft den og flytte, lade off enhver sug, der kan forhindre det i at løbe ordentligt.
 • Må ikke bekymre dig om at teste og omprøvning. Det er indsatsen værd. Hvis du ødelægge patronen... Du kan altid gå købe en ny. Du ville have haft til at gøre det alligevel.
 • Vær sikker på at injicere blæk langsomt for at undgå eventuelle luftbobler, der kan forårsage dårlige udskrivning resultater.
 • Som en sidste udvej, før de køber en ny blækpatron, tage (ren) sprøjten, tag stemplet, og indsæt sprøjten dybt ind i patronen. Sæt din mund over den nu åbne toppen af ​​sprøjten og blæse rimeligt kraftigt. Dette kan hjælpe tvinge semi-løsnede træsko fra det foregående trin ud af vejen for flydende blæk. Vær forsigtig med ikke at lade blækket boble ud af toppen af ​​inkjet blækpatron som du blæse ind i sprøjten. Dup dysen ende af patronen på et stykke køkkenrulle. Gentag 3-4 gange, hvis det er nødvendigt. Denne metode kan udvide anvendeligheden af ​​en genopfyldt blækpatron fra måske 5 eller 6 refills til 8 eller 10. For prisen på en ny blækpatron, er det værd at den ekstra indsats, hvis du er på et stramt budget.
 • Nye blækpatroner kommer med en frankeret kuvert anmoder dig om at sende din gamle blækpatron til genanvendelse.
 • Efter genopfyldning en printerpatron 5 eller 6 gange, vil printhovedet begrænset levetid. Det kan ikke vare evigt. Derefter skal du bare nødt til at købe en ny patron og erstatte det.
 • Donere brugt printer til en lokal velgørenhed, kirke eller skole. Bare sørg for at lade dem vide, den har brug for en ny blækpatron, så de kan beslutte, om de ønsker det.
 • Hvis farven stadig nægter at komme ud af patronen, når du udskriver, skal du bruge sprøjten at injicere kun én eller to små dråber af (50% Ammoniak og 50% destilleret vand) så langt ned i patronen, som du kan, så det vil være i nærheden af ​​printhovedet (men ikke for tæt, fordi der er normalt en skærm over printhovedet, der kunne være utilsigtet stikkes hul). Dette kan hjælpe med at opløse eventuelle blodpropper i næsten-mikroskopiske dyser.
 • Undgå at lade din blækpatron løbe tør. Kontroller og påfyld den med jævne mellemrum for at holde det opretholdt. Prøv ikke at lade det ubrugt i en længere periode. Prøv at udskrive noget mindst en gang om ugen. Dette vil hjælpe til at holde længere.
 • Endelig kan du bruge denne metode, hvis alt andet mislykkes: Find en printer til salg for mindre end prisen på en ny patron. Det vil omfatte en ny patron (og undertiden to - sort og farve), så du nu har en ny printer med 1 eller 2 patroner for mindre end prisen for en ny patron (printer virksomheder sælger disse printere billigt, planlægger at gøre deres penge på fremtidige patron køb - medmindre du kender deres spil). Refill disse patroner, indtil de ikke vil arbejde mere, og derefter gøre det hele igen.

Advarsler

 • Aldrig tilføje en utæt blækpatron i printeren.
 • Vær forsigtig med ikke at røre ved metaldele (bittesmå elektriske ledninger og kontakter) i bunden og forkanten af ​​patronen. Fedt fra fingrene kan forstyrre kontakt med printeren. Du kan bruge en vatpind fugtet med isopropyl (gnidning) alkohol til forsigtigt at rengøre disse kontakter, hvis det er nødvendigt
 • Blækket er permanent, da det kun kan fjernes af den særlige blæk opløsningsmiddel. Vær forsigtig med ikke at få det på dit tøj. Det vil efterlade pletter på dine hænder, også hvis du ikke bære handsker.
 • Du kan være nødt til at udskrive en hel testsider for at få blækket flyder ordentligt.

Ting du behøver

 • Tom Print Cartridge
 • Blæk Refill Kit
 • Papir Håndklæder
 • Scotch Tape
 • Handsker
 • Sprit
 • Vatpinde