Wkudk

Sådan gør computer vedligeholdelse og reducere computerproblemer

Det er ikke raketvidenskab, og du behøver ikke at være en it-professionel til at holde din pc i god form. Enhver computer bruger kan følge de retningslinjer, jeg har nævnt nedenfor og kan reducere deres PC problemer dramatisk.

Steps

Sådan gør computer vedligeholdelse og reducere computerproblemer. Brug en god anti-virus program.
Sådan gør computer vedligeholdelse og reducere computerproblemer. Brug en god anti-virus program.
 1. 1
  Brug en god anti-virus program. Dette er det vigtigste stykke arbejde forebyggende vedligeholdelse. Installation af anti-virus program er ikke godt nok. Du bør gøre følgende så godt:
  • Set-up programmet til at downloade og installere opdateringer automatisk.
  • Planlæg periodisk fuld system scanninger.
  • Check virus definitioner dato regelmæssigt og se, om det er op til dato.
 2. 2
  Set-up din pc til at hente og installere "Windows-opdateringer" automatisk. Windows-opdateringer omfatter Operating System patches til bugs og PC sikkerhedsrelaterede emner. Disse patches kan reducere mange ukendte computer problemer.
 3. 3
  Installer anti spyware program til at opdage spyware værktøjer.
 4. 4
  Installer en personlig firewall. De fleste af de anti-virus programmer er bundtet med personlige firewalls i disse dage. Personlig firewall er en barriere mellem din pc og omverdenen. Dette kan beskytte din pc mod hackere og spyware værktøjer.
 5. 5
  Må ikke hente og installere ukendte software fra internettet. Dette er den største fejl de fleste af pc-brugere gør. Nogle af denne software kan beskadige Windows registreringsdatabasen, som forårsager masser af fejl.
 6. 6
  Afinstaller unødvendige programmer installeret på din PC.
 7. 7
  Vær meget forsigtig, når du henter musik fra internettet. Altid holde sig til en troværdig hjemmeside.
 8. 8
  Udfør scandisk jævne mellemrum for at kontrollere harddisken.
 9. 9
  Slet midlertidige internet filer. Til automatisk at slette disse filer i IE9, goto Tools - Internet Options - anden på det og vælge alt. klik derefter på Anvend og derefter ok, så vil det slet alle
 10. 10
  Hvis det er muligt, så prøv ikke at bruge internet explorer, fordi det har store sikkerhedsbrud, som kunne være potentielt skadelige for dit system. To alternative webbrowsere, du kan prøve, er Mozilla Firefox og Opera eller. Java for at få den nyeste Java download.
 11. 11
  Hent web sikkerhedsvagt ved web sikkerhedsvagt eller download SiteAdvisor plug-in, både for at beskytte dig mod de fleste web-baserede sikkerhedstrusler og ærgrelser. Begge giver dig en sikkerhed rating for de websteder, du er på, og give en rating på dine Google-søgninger samt fra grøn (sikker) til rød (farlige). Web Security Guard vil have en pop-up siger, at hvis et bestemt websted er blevet rapporteret som farlig. Du kan vælge at fortsætte og gå til webstedet, eller ikke gå til webstedet. Et eksempel på en farlig site er central.com. Et eksempel på en sikker site er. Web Security Guard vil også have en gold "skjold", hvis hjemmesiden er blevet rapporteret, men er ikke alvorligt farlig og vil ikke give dig pop-up om hjemmesiden. Dette vil bidrage til at forhindre dig i at besøge websteder, der kan skade din computer. SiteAdvisor kan findes på SiteAdvisor

Tips

 • Søge råd og endda hjælpe med en it-professionel, hvis nødvendigt.
 • Avast og Zonealarm er meget gode gratis anti-virus og firewall-software, hhv.
 • Firefox-brugere har adgang til en af ​​de mest kraftfulde web sikkerhed værktøjer, der findes - NoScript. det kan findes på add-ons side: https://addons.mozilla.org. Det blokerer alle web scripts fra at køre, medmindre udtrykkeligt er tilladt af brugeren. Du kan også blackliste ethvert websted.
 • doubleclick.net ville være godt at tilføje til eventuelle sortlister.

Advarsler

 • Electric Circuit