Wkudk

Sådan installeres bittorrent klient

Denne artikel fortæller dig det grundlæggende i, hvordan du bruger BitTorrent-klient (som bruger en protokol, der også kaldes "BitTorrent") for at downloade filer.

Steps

Sådan installeres bittorrent klient. Vælg den download, der passer til dit miljø.
Sådan installeres bittorrent klient. Vælg den download, der passer til dit miljø.
 1. 1
  Gå til http:/ / www.bittorrent.com / download.html
 2. 2
  Vælg den download, der passer til dit miljø. BitTorrent er en multi-platform klient, så du skal vælge din version af operativsystemet til at downloade (Windows, Linux eller OS X). Denne artikel antager, at du kender dit operativsystem type.
 3. 3
  Installer bittorrent, køre exe, og følg anvisningerne. Ved installationen bør BitTorrent være i din Programmer mappe i Start> Programmer> BitTorrent.
 4. 4
  Start "downloader" applikationen, som er en genvej til bittorrent. Exe.
 5. 5
  Gå til indstillingerne, for at angive dine muligheder.
  • Vælg ikke at lancere BitTorrent, når Windows starter, for hurtigere opstart og for at undgå mulige sikkerhedsrisici.
  • Minimer til systembakken - Hvis du ikke kan lide det på proceslinjen, når den er minimeret, så send det til statusfeltet området overtaget af uret.
  • Statuslinje tekst er sort - det synes at virke bedst.
  • Besparelse: Gem nye downloads i.... - Selvforklarende, mange brugere har et sæt mappe, hvor de opbevarer deres downloads, det er en mappe, du angiver, og BitTorrent vil altid gemme nye downloads her. Spørg hvor du vil gemme hver download kan være markeret....
  • Downloading: Når man starter en ny torrent - indstille dette punkt på "spørge" hver gang. BitTorrent kan nemt maksimere brug af båndbredde, og mange brugere rådgive, at det er bedst kun at have ét torrent kører ad gangen (som i de tidligere versioner af programmet). Hvis du har en lav hastighed forbindelse, er det bedst at indstille "Stop en anden kørende torrent" mulighed for at gøre plads. Dette vil stoppe din anden overdragelse med henblik på at starte en ny overførsel.
  • Seedning: dette henviser til at give tilbage din download til samfundet, når du er færdig med at downloade en torrent, og det er BitTorrent etikette til frø mindst til 100% (ofte kaldet 1:1). Det betyder, at du skal uploade (give tilbage) lige så mange data som din download (modtag). Indstil første felt til ikke mindre end 100 (procent). Hvis "Seed ubestemt tid" er aktiveret, indstillingen kasser nedtonet, og det vil frø, indtil du stopper den. Overhold den samme politik med "Seed senest afsluttede torrent indtil".
  • Netværk: Indstil din BitTorrent kommunikation havn under denne fane. Ansøgningen vil acceptere nogen port 1024 til 65.535, men det anbefales at bruge en port større end 10000 (10 tusind). Deaktiver Aktiver Automatic Port Mapping (UPnP), da nogle brugere angiver sikkerhedsrisici og / eller sårbarheder med denne indstilling. Denne port du har indstillet her, er nødvendig for at tillade indkommende data, hvis du bruger en router / firewall (NAT) af enhver type, vil du nødt til at åbne (mere ofte kaldet "port forward") denne person port via din router browserkonfiguration (det er en helt anden, hvordan-til). Ignorer "IP til at rapportere til tracker" - det er kun, hvis du kører tracker på din samme computer (såning og sporing af en torrent fra samme computer eller netværk), og er ikke relateret på nogen måde at "proxying" eller på anden måde "gemmer "din IP.
  • Sprog: Vælg dit sprog her, kan det være auto-set til engelsk.
 6. 6
  Du er nu klar til at søge efter og downloade. Torrent filer.

Tips

 • Installer en beskyttende program til at holde snoops såsom RIAA og MPAA ud. Stærkt anbefales er Peer Guardian ( http://phoenixlabs.org/pg2/ ). Det er ligesom en firewall undtagen en smule mere omfattende beskyttelse, når du bruger p2p programmer.
 • Hvis der bag et netværk, skal du sørge for din bittorrent port videresendes / åben over for omverdenen.
 • Husk, at når du henter kopibeskyttet indhold, ingen IP blocker, eller proxy-software tilbyder 100% beskyttelse.
 • Hold dig væk fra 0-dag (nul dag) / helt nye udgivelser, kun hente torrents med mange frø, så du har en god chance for fil afslutning.
 • Bemærk at BitTorrent programmet er kun en af ​​flere programmer, der er udviklet til at bruge BitTorrent-protokollen.

Advarsler

 • Brug venligst Peer Guardian ellers RIAA eller MPAA kan banke på din dør med en retssag for krænkelse af ophavsretten for, hvad du downloader eller deler.
 • Watch out for virus, som altid er en risiko på internettet.
 • Spyware virksomheder bruger BitTorrent til enten distribuere programmer eller anmode modtageren til at registrere på en hjemmeside for at erhverve en adgangskode til torrent. I sidstnævnte tilfælde er den downloadede fil sædvanligvis en dummy, snarere end bestemt fil.