Wkudk

Sådan installeres et bundkort

At lære at installere et bundkort er dit første stop i at lære, hvordan du installerer computerens komponenter. Bundkortet er fastgjort en eller anden måde til hver enhed på din computer.

Du vil bemærke, at bundkortet er prækonfigureret med talrige slots, hvor du kan tilslutte enheder i.

Derudover er der stik og jumpere, som du bliver nødt til at sætte til at gøre det arbejde ordentligt.

Steps

Sådan installeres et bundkort. Vær sikker på at have din dokumentation handy på alle tidspunkter.
Sådan installeres et bundkort. Vær sikker på at have din dokumentation handy på alle tidspunkter.
 1. 1
  Vær sikker på at have din dokumentation handy på alle tidspunkter. Ved anvendelsen af ​​denne tutorial vil vi arbejde med standard ATX bundkort fælles for de fleste mid-tower-computere.
 2. 2
  Åbn sagen og fjerne bundkortet bakke. Det første skridt vil være at åbne sagen. Metoden til at gøre dette vil variere afhængig af tilfældet, du har. For midten tårne, vil du højst sandsynligt nødt til at fjerne en side panel, der sidder over, hvor bundkortet vil være.
 3. 3
  Skru de to skruer, der holder dette panel på din computer, og skub det ud. Sæt skruerne på et sikkert sted. Hvis du har en ældre stil tilfælde vil du måske nødt til at fjerne alle de skruer fra bagsiden af ​​kabinettet, og skub det ud.
 4. 4
  Hvis din sag er et bundkort bakke, du bliver nødt til at fjerne det så godt. Nogle tilfælde har aftagelige bundkort bakker beregnet til at hjælpe dig bedre at installere bundkort enheder korrekt. Disse bakker er ganske nyttige og kan gøre installationen dit bundkort meget lettere. Hvis din sag har sådan en bakke, skal du sørge for at fjerne det så godt.
 5. 5
  Udskift ATX stik plade og tilpasse bundkort med sagen. Hvis du tjekker alle de dele, der fulgte med dit bundkort, vil du bemærke, at det kom med sin egen frontplade. Dette kan synes usædvanligt, som din computer sag vil have en ATX frontplade allerede er installeret. Problemet her har at gøre med potentiel uforenelighed. Dit ATX face sted kan have stik arrangeret i et andet mønster end det, der fulgte med din sag. Derfor er det bedst at bruge den brugerdefinerede frontplade, der fulgte med dit bundkort. At udskifte computerens kabinet forpladen trykke begge hjørner, indtil det springer ud. Snap den nye plade på plads, justere tastatur og mus stik til den side af sagen, hvor din strømforsyning er installeret.
 6. 6
  Installer modsætninger og fastgør bundkortet. Det næste skridt i at vide, hvordan du installerer et bundkort involverer tilpasning. Du ønsker huller fra sagen at matche huller fra bundkortet - men der er mere i det end som så. Find først monteringshullerne i sagen eller bakke, der vil matche op med dem i bundkortet.
 7. 7
  Nu hvor du har fundet huller, er det tid til at installere afstandsstykkerne. Modsætninger er dybest set messing eller plastik pinde, der vil støtte bundkortet, som det installeret. Disse pinde eller afstandsstykker kommer i forskellige sorter, nogle vil være messing mens andre vil være plast. Tjek hvilke du har. Hvis afstandsstykkerne er af messing sort, kan du bruge en hex redskab af en slags med henblik på korrekt installere dem. Installér afstandsstykkerne ind i de huller, som du har identificeret tidligere.
 8. 8
  Med afstandsstykkerne sikkert installeret, er det tid til at sikre bundkortet. Juster bundkortet over din sag eller bakke, så du kan se afstandsstykkerne tydeligt gennem deres matchende huller på bundkortet. Så begynde fra midten af ​​bundkortet til at skrue bundkortet til din bakke eller sag.
 9. 9
  Når du er færdig, at fortsætte med uret, anbringelse skruerne i monteringshullerne i alle hjørner af brættet. Som du kan se, at vide, hvordan man korrekt installerer bundkort enheder til pc'en involverer mere end blot et par omgange af skruerne!
 10. 10
  Installation af vigtige ledninger og stik. Det næste skridt i at vide, hvordan du installerer computerens komponenter som dit bundkort er at installere kritiske ledninger og forbinder. Bare fordi dit bundkort er fysisk installeret betyder ikke, det kan kommunikere med resten af ​​dit system.
 11. 11
  Du bliver nødt til at tilslutte nogle vigtige ledninger og kabler til at fuldføre processen. De første tråde er dem, der hænger løst fra din sag, som harddisk, magt, reset og højttalerledninger. Kontakt din dokumentation for at vide, hvordan at sætte disse ledninger i deres passende slots i sagen.
 12. 12
  Det næste kabel er den ene, der fodrer saft til dit bundkort, 20 pin ATX power bly fra din strømforsyning. Stik, der i den relevante slot i bundkortet. Nogle nyere computere som Pentium 4 kan også omfatte yderligere 4 pin 12v stik fra strømforsyningen, som du skal sætte i bundkortet så godt. Kontrollere, at alle de kritiske tråde er sikret. Hvis du har brugt en aftagelig bakke, kan du indsætte det ind i sagen på dette tidspunkt.

Tips

 • I de fleste tilfælde med et nyt bundkort, vil du har brug for en ny sag og strømforsyning samt
 • Også kontakte din dokumentation først, før du begynder processen. Det vil lade dig vide, hvis der er nogen jumpere, som du har brug for at sætte før du forsøger din installation. Disse indstillinger kan variere afhængigt af den type bundkort, du har købt.
 • Det er normalt en god idé at installere din processor, heatsink / fan, og RAM, før du installerer bundkortet i sagen.
 • For at installere et bundkort, det er vigtigt, at du følger trinene i rækkefølge.

Advarsler

 • Sørg for at du jorde dig selv, før du gør noget på pc'en. Hvad dette betyder er, at du ønsker at aflade statisk elektricitet, som kan bygges op på dig, før du håndterer elektriske komponenter. For at gøre dette, skal du sørge for ikke arbejder på alle overflader, der kan skabe statisk elektricitet (uld tæppe, osv.), og før du rører nogen del i din sag, røre ved en metaloverflade, sagen selv kan anvendes.