Wkudk

Sådan installeres et udstødningssystem

Sådan installeres en kat-back eller aksel-back udstødningssystem på en bil. Dette omfatter ikke nedløbsrør eller overskrifter.

Steps

Sådan installeres et udstødningssystem. Løft bilen op, hvis du ikke har en elevator, løfte bagenden, så du kan komme under det.
Sådan installeres et udstødningssystem. Løft bilen op, hvis du ikke har en elevator, løfte bagenden, så du kan komme under det.
 1. 1
  Løft bilen op, hvis du ikke har en elevator, løfte bagenden, så du kan komme under det. Brug ramper eller en donkraft, hvad du har. Brug ikke kun en donkraft, kan det falde på dig. Når du bruger ramper være sikker på at låse nødbremserne og blokere forhjulene.
 2. 2
  Vurdere tilstanden af alle dele af dit udstødningssystemet før starten. Hvis du har brug for at begynde ved udstødningsmanifold, crossover rør eller katalysatoren, planen om bestilling alle de nødvendige dele, før du fjerner det gamle udstødningssystem
 3. 3
  Lig på ryggen og positionere dig under bilen, indtil du kigger på hvor rørene bolt på katalysatoren.
 4. 4
  Unbolt bestanden udstødningssystemet startende fra bagsiden af bilen og arbejde din vej frem. Generelt boltene er rustne og svært at komme væk fra, medmindre du har en indvirkning pistol. Bruge nogle WD-40 at trænge boltene. Bruge nogle knofedt så godt.
 5. 5
  Fjern udstødningen du kommer til at erstatte. Tag dem fra bøjler og indstille alle dine dele til side. Du skulle nu have alle de fjernede rør og masser af rust over dig.
 6. 6
  Hvis du har nye bøjler (anbefales som lager dem er bløde og gamle), klippe de gamle ud med en slags skærende værktøj (dremel vil arbejde).
 7. 7
  Afhængigt af hvilken type af bøjler din bil har, sætte de nye bøjler på udstødningen stykker først, er dette som regel en nemmere måde at sætte udstødnings dele igen.
 8. 8
  Startende fra den forreste del af bilen, hænge udstødningen del op, så skrues på røret før det, spændes ikke hele vejen, indtil du har alle brikker på.
 9. 9
  Hvis du ikke har nye pakninger til at sætte mellem rørsegmenter enten købe nogle nye, eller du kan bruge de gamle, hvis de er den rigtige diameter. Sit bedste for at få nye til at forebygge udstødning lækager senere.
 10. 10
  Når alle rørene er fastgjort, begynder at stramme hvert segment til den første. Brug en god mængde af drejningsmoment på hver bolt til at sikre sin stramme.
 11. 11
  Når du kommer til ryggen, tage et par skridt tilbage og foretage eventuelle justering justeringer, du har brug, så udstødningsrør er selv med kofanger og se godt ud.
 12. 12
  Dobbelttjek og spænd alle bolte.
 13. 13
  Starte bilen op og finde nogen lækager, du måtte have. HAVE FUN:)

Tips

 • Få nogle WD-40, det hjælper!
 • Leje eller købe en skærebrænder. Det gør det lettere at skære den gamle udstødning, end at sno det omkring din bagakslen eller suspension.
 • Du generelt har brug for nogle topnøgler, for udenlandske biler, de er som regel i millimeter, for europæiske biler, de er i inches. Bare finde den rigtige størrelse.

Advarsler

 • Lad bilen udstødning køle ned, før rører det, kan rørene blive meget varme.
 • Sørg for at tjekke for udstødning utætheder efter affyring op bilen. Eventuelle lækager forlod fastbundet vil være en fare for nogen omkring dig.
 • Udstødning utætheder kan være dødelig, især når bilen er parkeret med motoren kørende for at holde beboerne varm. Kulilte er en usynlig og lugtfri gas.
 • Skærebrændere er lyse, gnist fix, og kan forårsage nogle alvorlige skader. Bær passende øje ware (UV beskyttende) Praksis på nogle skrot og være på vagt over brændstofledninger og andre ting, der uforvarende kan blive skåret eller brændt som følge af din manglende erfaring.
 • Fjernelse af en katalysator er ulovligt i mange jurisdiktioner.
 • Ændring et udstødningssystem kan resultere i en overtrædelse af støj ordinancer.