Wkudk

Sådan installeres java software development kit

Java Software Development Kit (Java SDK eller JDK) er et program skabt af Sun Microsystems til at oprette og redigere Java-programmer. Det er her, at starte, hvis du gerne vil starte programmering i Java.

Steps

Sådan installeres java software development kit. Dobbeltklik på installationsfilen, og det bør åbne en installatør (fig.
Sådan installeres java software development kit. Dobbeltklik på installationsfilen, og det bør åbne en installatør (fig.
 1. 1
  Download den nyeste version af * java JDK fra Sun Microsystems.
 2. 2
  Dobbeltklik på installationsfilen, og det bør åbne en installatør (fig. 1).
 3. 3
  Klik på Næste, og derefter læse og acceptere licensaftalen.
 4. 4
  På det næste skærmbillede, du vil støde på nogle muligheder. Bare lad disse alene og klik næste, medmindre du ved hvad du gør. (Da dette bliver læst antages det, at du ikke gør.) (Fig. 2)
 5. 5
  Den næste side du støder bør installere (og i nogle tilfælde downloade) java development kit. (Fig. 3)
 6. 6
  Når installationsprogrammet er færdig, skal du åbne løb ved at klikke på Start> Kør... eller ved at skrive Windows-tasten + R.
 7. 7
  I tekstfeltet, skriv "cmd" og klik på "ok".
 8. 8
  En simpel vindue skal åbnes med en sort baggrund, og en tekst prompt. Dette kaldes "Command Prompt". Min kommandoprompt baggrund er rød, men det kunne virkelig være enhver farve. (Fig. 4)
 9. 9
  Efter fokusering af vinduet, indtast type "javac" og tryk. Hvis meddelelsen returnerer noget i retning af: "javac 'ikke er anerkendt som en intern eller ekstern kommando, program eller batchfil" så fortsætte med næste trin. Hvis det viser mange flere muligheder og linjer, skal du springe til trin 15..
 10. 10
  Åbn egenskaberne for "min computer" ved enten at højreklikke på ikonet på skrivebordet eller højre-klikke på Start> min computer. Når pop op-menuen åbner, skal du rulle til bunden, og vælg "Egenskaber".
 11. 11
  Dette skulle åbne et vindue med navnet "system egenskaber". Klik på fanen "Avanceret" og klik derefter på "Miljøvariabler". (Fig. 5)
 12. 12
  Dernæst et andet vindue åbnes med en masse forvirrende sætninger og breve. Dobbelt-klik på "Sti" variable på hver af option bokse. Det anbefales at redigere variablen i feltet "User variabler for (dit brugernavn)."
 13. 13
  Når variablen er åbnet, en tekstboks i endnu et andet vindue vises. Pas på ikke at slette noget i dette felt. Ved slutningen af ​​tekstboksen, tilføj et semikolon, hvis der ikke er én allerede, og tilføjer "C: \ Programmer \ Java \ jdk1.6.0 \ bin" til tekstfeltet. Dette er forudsat du ikke ændre stien til installationen.
 14. 14
  Klik på "Anvend" og "OK" for alle de vinduer, du lige har åbnet. Åbne kommandoprompten igen, mens følgende trin 6-9 for at se, om det "javac" kommando fungerer.
 15. 15
  Tillykke! Du har taget dit første skridt til at starte Java programmering.

Tips

 • Hvis du ønsker at ændre installationen stien, ville dette gøres ved at klikke på "Skift..." knappen på siden efter licensaftalen. Sørg for at gemme den nye installationssti hvis du gør dette.
 • Hvis du stadig får den "javac genkendes ikke..." besked efter at ændre variablen PATH, kan du nødt til at genstarte din computer, før ændringen træder i kraft.
 • Der er måske ikke i forvejen være en variabel med navnet "Sti" i Listen over variabler til din bruger. Du kan lave en ved at klikke på "nye" og blot at tilføje stien til java installation, som beskrevet ovenfor.

Advarsler

 • Som Java 1.5 eller 5, blev Java SDK navn ændret til JDK.
 • Vær omhyggelig med kun at højreklikke på Denne computer linket ikke startmenuen eller enhver anden link.
 • Denne vejledning er for brugere af Java Development Kit 6 på en Windows XP Home eller Professional edition PC.
 • Være meget, meget forsigtig, når du redigerer miljøvariabler, da det kan ødelægge din pc.