Wkudk

Sådan køber brugt elektronik

Vi køber brugte biler, møbler, og nogle gange tøj, men at købe brugt elektronik kan være den farligste af alt fordi de ikke er berettiget, kan være defekt, og kan ikke arbejde så længe som nyere. Alligevel kan købe brugt elektronik spare dig penge og hjælpe med at reducere mængden af ​​miljøaffald. Heldigvis kan du komme ud på toppen, hvis du spørger de rigtige spørgsmål og tage følgende skridt.

Steps

Sådan køber brugt elektronik. Forskning selve produktet.
Sådan køber brugt elektronik. Forskning selve produktet.
 1. 1
  Forskning selve produktet. Nogle produkter vare lang tid, nogle gør ikke vare så længe. Der er også versioner af bestemte produkter, der kan have en kendt fejl for dem. Læs online anmeldelser, så kan du bede ejeren spørgsmål for at få en idé om, hvis produktet kan have disse problemer. For eksempel, lad os sige et visse elektroniske shows flere klager over håndtaget kommer fra, eller enheden overophedning, når den sidder inaktiv i et par minutter - du kan se nærmere på det anvendte elektroniske personligt at se, om disse mangler er til stede. Hvis du ikke havde gjort det indledende forskning, ville du har aldrig kendt til at se! En anden ting at overveje, hvad enheden kommer med hvis du køber det nyt? Denne måde, vil du vide, om der er noget mangler, og prisen skal tilpasses.
 2. 2
  Bliv fortrolig med lingo. En renoveret produkt er ikke nødvendigvis er blevet brugt, og det kan have været sendt tilbage til producenten for en kosmetisk grund, fastsættes i overensstemmelse hermed, og sælges som renoveret (ofte med en garanti fra producenten). En istandsat element, på den anden side, er blevet brugt og fast op, de normalt kommer med en garanti fra selskabet, hvem der sælger det, men ikke fra producenten.
 3. 3
  Spørg om hvem fast eller renoveret produktet. Hvis producenten gjorde det, så der er mindre risiko involveret, end hvis det blev gjort af en tredjepart. Du kan også være i stand til at finde ud af, hvad produktet er fast eller ændret.
 4. 4
  Kontroller, at produktet kommer med en anstændig garanti. Hvis du køber fra en detailkæde eller andre velrenommerede sælgere, chancerne er der vil være en garanti for nogle forudsat slags. Find ud af hvor lang tid det varer, og hvad det dækker. Kan man købe ekstra dækning? Hvis ja, hvor længe og hvor meget koster det? Selv hvis du vælger ikke at få den udvidede garanti, kan det faktum, at det er tilbudt angive den virksomhed eller producentens tillid til produktet. En kort garanti (omkring 6 måneder og under) kan indikere en manglende tillid til produktet.
 5. 5
  Spørg om vende tilbage og udveksling politik. De fleste hæderlige steder vil ikke engang stille spørgsmål, hvis du returnerer en vare inden for en måned eller deromkring.
 6. 6
  Hvis det er muligt, teste produktet før de køber det. Hvis du køber fra en person udover en detailkæde, dette er især vigtigt. Mens dette ikke vil garantere, at det ikke vil bryde senere, er det i det mindste sørger for, at du har et aktuelt arbejder produkt.
 7. 7
  Hold på eventuelle kvitteringer og / eller papirer du har modtaget. Hvis du har nogen form for garanti for produktet, skal du bruge dette til at modtage en reparation eller udskiftning. Dette er især vigtigt, hvis du betaler med kontanter. Kun en kvittering kan bevise, at du har købt det, og hvornår. Hold det kvittering på et sikkert sted for mindst så længe garantien varer. Du ved aldrig, når det kan komme i handy.

Tips

 • Nogle gange kan en renoveret bærbar computer vil vare længere end en helt ny. Det har været igennem en grundig inspektion to gange og kan have haft problemer forbundet med modellen fast, før det kom til dig. Opkøb en, der er sidste års rigtig god renoveret model er nok den mest bang for sorteper du kan få.
 • Læse beskrivelser omhyggeligt, især hvis du køber online. På auktion websteder, kan du nemt finde produkter, der er specificeret til ikke at virke, men er til salg for dele. Beskrivelser kan også liste kendte problemer, som ridsede skærme, manglende dele og lignende. Nogle problemer kan ikke hindre udførelsen af ​​produktet, men noget, der gør det mindre end perfekt stand bør resultere i en reduktion af omkostningerne.
 • Nogle butikker har en handel-in program, hvor du kan bringe i din for at få kredit mod nye.
 • Hvis du kan, skal du købe et kreditkort. Mange kreditkort giver beskyttelse til køb, så check for at se, hvad din giver, før de køber. Det kan give ekstra beskyttelse, hvis sælgeren ikke holder op til deres løfter, eller hvis produktet ikke var som beskrevet. Paypal giver også dette, hvis du køber fra eBay, uanset hvordan du finansiere dit køb.
 • Hvis du køber et stykke digitalt udstyr (fx en telefon eller mp3-afspiller), og finder, at det har bugs, check for at se, om der er en firmware opdatering du henter at løse problemet. Tjek producentens hjemmeside for at se, om der er en tilgængelig for produktet til at løse kendte problemer.

Advarsler

 • En god ting at gøre, når de køber elektronik online er at få forsikring for shipping. For én, en tendens forsikring for at få din pakke behandlet meget bedre, og for det andet mange online sælgere vil ikke garantere en vare, hvis ikke forsikret. Forsikring vil give dig beskyttelse, hvis sælgeren forsøger at hævde det fungerede fint, og du modtager en ikke-erhvervsaktive produkt. Må ikke give en sælger en potentiel out for at give dig et dårligt produkt.
 • Hvis du køber fra eBay, så sørg for at tjekke sælger feedback. Også kontrollere for shipping priser. Nogle gange kan en god handel kan blive mindre, så på grund af alléen shipping. Altid tjekke sælgers beskrivelse, og hvis han siger, det er i dårlig stand, ikke købe det eller andet, kan det knække meget hurtigt.
 • Mange produkter har kendte problemer til dem, der kan være omfattet af en garanti fra producenten, men ville ikke være dækket, hvis du køber brugt.
 • Tøv ikke med at stille spørgsmål! Hvis det ikke er at købe fra en detailkæde, der giver en pengene tilbage garanti, dette er især vigtigt. Hvis sælgeren ikke vil besvare spørgsmål, eller ikke vil give dig en chance for at teste det ud, hvis du kan gøre det, ikke købe.
 • Aldrig antage, at produktet fungerer, når du køber det være sikker på at teste produktet før du køber det på denne sænker chancen for kunden at returnere varen tilbage til sælgeren
 • Sørg for at du er fortrolig med din sælger og er sikker på, at du får en god kvalitet!