Wkudk

Sådan køber du en brugt motorcykel


Der er mange overvejelser i processen med at købe en brugt motorcykel. Hvilken type af brugt motorcykel jeg vil? Hvor skal jeg lede? Hvad skal jeg tjekke eller afprøve på en brugt motorcykel? Her er flere til at hjælpe dig.

Steps

Sådan køber du en brugt motorcykel. Beslut hvilken type ridning du vil gøre oftest.
Sådan køber du en brugt motorcykel. Beslut hvilken type ridning du vil gøre oftest.
 1. 1
  Beslut hvilken type ridning du vil gøre oftest: pendling, sport, touring, eller en kombination. Dette er det vigtigste kriterium, du skal overveje. Vær ærlig overfor dig selv på denne ene. A 1000 cc super cykel kan gøre dit hjerte springe et slag over, men der er en meget god chance for, at du vil hade det på pendler, og at din pillion vil være ubehageligt på det. Track-dage på en cruiser kan også være skuffende.
 2. 2
  Køb fra en velrenommeret forhandler, hvis muligt. Private salg kan være lavere prissat, men du vil ikke have nogen comeback, hvis cyklen bryder ned eller blæser op. De fleste forhandlere tilbyder en form for garanti, eller i det mindste vil arbejde med dig, hvis noget skulle gå galt i de første par måneder af køber. Hvis du skal købe fra en privat fest, insistere på, at du kunne tage cyklen til en velrenommeret forhandler, der skal vurderes og kontrolleres. Et par dollars brugt nu kan spare dig masser af penge og besvær i fremtiden. Desuden kan forhandlere gøre en ejerandel historie søgning for dig at sørge for cyklen i spørgsmål blev ikke stjålet og ikke er blevet opført som "afskrevet" af et forsikringsselskab.
 3. 3
  Tjek cyklen ud for dig selv. Tag nogle enkle håndværktøj med dig, herunder en lommelygte, og, om muligt, et multimeter.
  • Kontroller tilstanden af ​​drevet kæden og tandhjul. Kæden skal have omkring ¾ "af leg (op og ned) og tænderne af kædehjul må udvise synlige skader eller slitage. Prøv at vrikke kæden side til side på tandhjulet. Der bør ikke være meget bevægelse på en god indstillet. Har nogen sidde ned på motorcyklen og kontrollere, at kæden er noget lunt, med meget lidt bevægelse op og ned. Kæder slides over tid, men tandhjul skulle vare meget længere. Et alvorligt slidt kædehjul angiver enten en gammel tandhjul eller en dårlig vedligeholdelsesplan.
  • Dækkene skal have en god slidbane hele vejen på tværs af overfladen med ingen tegn på ujævnt slid eller beskadigelse. Daglige chaufførernes dæk vil ofte have mere slid i midten på slidbanen (mere motorvej kørsel). Andre, der har kørte deres motorcykel på banen, vil have dæk, der viser mere slid på kanten af ​​slidbanen.
  • Sid på cyklen. Kig på tilstanden af ​​bremse-og kobling løftestænger, bar-end vægte, rethed af de barer og kombiinstrumentet. Det kan være tegn på en ulykke eller drop. Andre kunne blive ridset motor tilfælde, fod pløkker eller udstødningsrør. Hold håndbremsen og hoppe forhjulsophæng. Det skal føles jævn og fast. Stå af cyklen og tjekke gaffel rør for tegn på rust, grubetæring og olie. Det er tegn på slidte gaffel sæler, eller mulige fremtidige dyre problemer.
  • Mens kontrollere gaflerne, køre en fingernegl hen over bremsen rotorer, følelse for ujævnt slid eller indstik. Kig ind i bremsen caliper at se hvor meget af bremseklodserne er tilbage. Hvis cyklen har eger, kontrollere den generelle tilstand af de enkelte eger. For alle typer, kigge efter buler eller skader på fælgen
  • Sæt cyklen på dens centrum står hvis monteret, drej barer side til side. Føl for eventuelle 'notchy-ness' eller ujævnhed i styringen hovedet.
  • Hvis det er muligt, kontrollere den synlige frame, fjerne sædet for at se nedenunder det også. Der bør ikke være nogen buler, knæk eller synlige skader på rammen. Hvis der er, gå væk.
  • Mens sædet er slukket, og du kan få adgang til batteriet, klip den multi-meter på tværs batteripolerne og kontrollere spændingen. Den bør læses ikke mindre end 12 volt. Starte motoren. Måleren bør læse ikke mere end 14 volt eller deromkring, mens den kører. Hvis det gør, kan det være et tegn på en risikable spændingsregulator og det kan overprisen et batteri og få det til at mislykkes. Kontroller lysene og indikatorer på dette tidspunkt også. Træk en sikring eller to ud, og tjekke for korrosion. Gør dette med motoren slukket selvfølgelig. Også kontrollere batteripolerne og generelle udseende af batteriet. Udskift sædet.
  • Åbn brændstoftanken og kontrollere for tydelige tegn på rust eller korrosion ved hjælp af din lommelygte (ikke en tændstik eller lighter).
  • Undersøg under fairings (hvis motorcyklen har fairings). Tag den samme kåben ejeren fjerner at ændre tændrør og gøre rutinemæssig vedligeholdelse. Kontrollér rammen for træthed ved svejse punkter. Efterse den generelle tilstand af motorblokken, stik og radiator. Kontroller for lækager omkring oliefilteret og olie pan bolt.
  • Kig på bremsevæske niveau. Dette er normalt på toppen af ​​styret, i et kabinet med et klart vindue. Når motoren kører, trækkes hårdt på den forreste bremser niveau og frigivelse, mens du ser væskeniveau. Den skal falde og stige. Det skulle stige hurtigt, når bremsen slippes.
 4. 4
  Tag en prøvetur.
  • Vælg en dejlig dag med tørre veje og god sigtbarhed, hvis muligt. Medbring din cykel licens og ordentlig gear, hvis du har det. De fleste forhandlere vil have låneenhed gear til rådighed for dig at bruge. Hvis der hos en forhandler, være parat til at underskrive en forsikring afkald, hvis privat, være klar til at forlade din licens med sælgeren som sikkerhed.
  • Vælg en rute, som du er fortrolig med, der har let trafik og gode vejforhold, hvis muligt. Start langsomt og vænne sig til den måde cyklen føles og reagerer.
  • Test bremserne. De bør ikke 'puls'. Det er et tegn på skæve diske. De skal engagere glat og jævnt og ikke fat voldsomt eller føle svampet.
  • Accelerate gennem gearene. Transmissionen skal føles fast og ikke glide ud af gear under acceleration eller føler "klodset".
  • Mens du er på en lige, ren plaster på vej, forlod væve og højre lidt at se, hvordan cyklen reagerer. Det skal føles stabil og let at korrigere.
  • Lyt efter alle usædvanlige motorlyde, suspension knirkende eller raslende og eventuelle unødige vibrationer. Stil spørgsmål om noget, du er i tvivl om.
 5. 5
  Undersøg cyklen igen efter turen, på udkig efter eventuelle lækager eller drypper. Kontroller olien, enten gennem skueglasset, eller, når motoren køler, oliepinden hvis udstyret. De fleste semi eller fuld syntetiske olier bliver mørkere efter kun et par miles. Det er helt normalt.
 6. 6
  Anmoder om en tjeneste historie. Det er altid en god ting at have, men af ​​flere grunde, kan de ikke være tilgængelige. Spørg efter en instruktionsbog og fabrik toolkit hvis tilgængelig.
 7. 7
  Vær realistisk, når de forhandler om den endelige pris på cyklen. For en privat sælger, kan dette være hans barn og fornærmende ham nu vil sikre, at du ikke vil få en fair pris. Hvis der på en forhandler, indser, at sælger kan have mål at mødes og en boss kigger over skulderen. Gøre nogle forskning online, bruge til detailpriserne guider hvis tilgængelig, eller læs cykel rubrikannoncer at få en rimelig markedsværdi af cyklen. Indstil derefter dit buy prisen tilsvarende.

Tips

 • Forsikring er aldrig valgfrit. Du får brug for det i sidste ende.
 • Hvis du planlægger på handel med din cykel til lavere omkostninger:
  • Rengør det! Vask det, voks den, rense hjulene. Hver time forhandleren har til at bruge rydde det op vil koste dig en masse om handel i pris.
  • Har en verificerbar tjeneste historie. Har kvitteringer eller forhandler historie.
  • Vide, hvor meget din cykel er værd. Må ikke blot sige "så meget som jeg kan få".
  • Stram og glidecreme din kæde. Grundlæggende vedligeholdelse er afgørende for trade-in pris. En løs, beskidte kæde er et sikkert tegn på manglende vedligeholdelse og vil gøre forhandleren vagt.
  • Få et ejerskab historie.
  • En frisk Warrant af Fitness vil give forhandleren tillid om din cykel.
  • Aldrig tage det første tilbud. En forhandler vil tilbyde under, hvad han er villig til at betale. Vær forberedt på at byttehandel med pris, diskonteret service eller gratis eller nedsatte tilbehør.

Advarsler

 • Vigtigst er det, tage en klasse på motorcykel ridning. Dette vil bidrage til at gøre dig en defensiv driver og vil sænke din forsikring rates.Even, hvis du har kørt en motorcykel i årevis, et forskud rytter klasse er en måde at justere dine køreevner og gøre dig til en endnu bedre rytter.
 • Motorcyklen indebærer risici. Vær forberedt. IKKE købe den billigste sikkerhed gear.
 • Må ikke købe mere motorcykel end du ikke kan ride. Ride inden for dine grænser og erfaring. Hvis du har nogen forbehold over vejen - værdighed af en bestemt maskine.. ikke ride den.

Ting du behøver

 • Lommelygte
 • Multimeter
 • Hjelm og rideudstyr