Wkudk

Sådan kommer du i gang på minecraft pocket edition

Denne artikel vil vise dig, hvordan du kommer i gang på Minecraft Pocket Edition. Et spil hvor du kan placere blokke hvor som helst du kan forestille dig. Monsters kommer ud på natten sørg for at bygge et krisecenter før det sker. Denne artikel vil hjælpe eneste starter brugere på Minecraft Pocket Edition ikke nogen hårde kerne gamere. Dette spil er tilgængelig for alle enheder, der holder Minecraft Pocket Edition som blev skabt af Mojang efter oprettelsen af ​​den ene mand spil Minecraft!

Steps

Sådan kommer du i gang på minecraft pocket edition. Brug overlevelse mode.
Sådan kommer du i gang på minecraft pocket edition. Brug overlevelse mode.
 1. 1
  Køb spillet. The Game af Minecraft er omkring 4.50 pounds eller 5€ 0,99 på Android Market og App Store. Der er også en gratis version (demo), hvor du kan tilføje blokke, gør husene, dræbe zombier ligesom den fulde version. Men demoen er forældet for alle enheder, så jeg råde dig bedst at starte på demoen derefter flytte til den fulde version i nogle mere tid. Hvis du ikke kan komme til App Store eller Android Market bør der være et link eller andet sted på internettet.
 2. 2
  Foretag en verden. At gøre verden gå ind i spillet og klik på Start Game. Derefter trykker du oprette en ny verden, kan du indtaste et frø, hvis du kender en. Der er også 2 tilstande:
 3. 3
  Brug overlevelse mode. Survival-mode, hvor du kan dræbe monstre og gøre et hus. I denne tilstand kan du samle dine egne emner. Du kan finde fårene til at dekorere med uld i overlevelse mode.
 4. 4
  Prøv den kreative mode. I denne tilstand kan du oprette noget med ubegrænset blokke og elementer. Monsters er ikke tilgængelige i denne tilstand, og du kan også flyve. Dette er den bedste indstilling, hvis du er på nippet til at gøre et projekt.
 5. 5
  Gøre huset. For at gøre det hus, du bliver nødt til at finde et dejligt stort plet. Du kan finde ud af om de blokke til dit hus i spidserne. Der er mange forskellige måder til dit hus, og mange blokke, der er nødvendige for at designe en. Dens bedste for at gøre et krisecenter på din første aften. Du kan behandle resten af ​​nætterne på samme måde som du behandlet den første er det ikke svært at drønede din virtuelle liv på Minecraft, men det er svært at bruge dit virtuelle liv bygning.
 6. 6
  Mine. For at gøre en mine, du har brug for at have det rigtige udstyr: hakke (for det meste sten og jern), Axe, Skovl, spande, mindst 32 brosten, noget mad og et sværd. For at gøre minen du behøver at gøre trin ned under jorden, kan du finde guld, diamanter, jernmalm, kul, Redstone lapis lazuli. Du kan udvinde korrekt ved som jeg har sagt gør lange skridt, eller du kan grave lige ned (grave lige ned er den nemmeste måde at få elementer, men også den nemmeste måde at ramme lava. Men de har ikke tilføjet huler at Pocket Edition, så du er sikre for nu.
 7. 7
  Når natten kommer rundt. Når natten kommer du skal have dit sværd sat op og klar til at kæmpe de monstre, der kommer i nærheden af ​​din ø. Den bedste sværd er formentlig en sten sværd. Diamond sværd er den nemmeste måde at dræbe en stærk, blodig skelet.
 8. 8
  Vænne sig til kontrollerne. Jumping (midterste knap), Venstre (venstre knap), Højre (højre knap), Frem (øverste knap) Backwards (nederste knap) Fly (creative mode: Hold hoppe og op, og du bør i sidste ende nå toppen), Smashing blokke (Hold ned på det objekt, du ønsker at bryde) dræbe monstre (klik på et monster). Kontrollerne vil ikke ændre på nogen af ​​enhederne.
 9. 9
  Begynd crafting. Få en crafting bord og begynde crafting våben, blokke, værktøj osv. Crafting tabeller er udformet med 4 træplanker taget fra træerne, og udformet i træplanker.
 10. 10
  Smeltning. Til smelt du bliver nødt til at få en ovn lavet i en crafting tabel, de nødvendige elementer er 8 brosten, som du kan få ved at tage ned sten med en sten hakke. Intet andet værktøj vil arbejde, hvis du gør prøve det det vil være langsom, men du vil ikke være i stand til at indsamle noget.
 11. 11
  Oprette projekter. Nu har du fået brugt til crafting, smeltning og de funktioner, du nu har nok erfaring til at oprette projekter. Jeg råder dig til at skabe disse på kreative mode som du har alle de materialer der. Prøv at starte med sten. Du kan oprette alt fra et rumskib til en flydende palæ. Som det hedder i beskrivelsen kan du oprette noget på Minecraft. Du kan få hjælp på Make-Minecraft-Projekter-on-Minecraft-Pocket-Edition. Hvilket giver en stor mængde af info for startere og fagfolk.
 12. 12
  Nyd udsigten.

Tips

 • Fakler er udformet med pinde og kul til at lyse op dit hus.
 • En god frø 0.4.0.
 • Killing Monsters kan være svært det kan tage mere end ét hit at dræbe dem.
 • Huse kan kun gå så højt som når skyerne burde muligvis være på PC og Xbox-udgaven.
 • Malme såsom guld og diamanter kan kun findes, hvis du graver dybt under jorden.
 • Prøv at undersøge, hvad våben har den bedste helbred, og hvis du angriber Multiplayer PvP, så prøv at vide, hvornår er bedst at angribe eller bakke væk.
 • Monsters ikke brænder i vand.
 • Flint og stål kan forårsage trækonstruktioner til at brænde.
 • Opbygning af et hus i middagstid er bedre end at bygge et hus ved midnat.
 • Hvis du bare gerne fange dyr og indsamling dine egne emner, klik indstillinger ved start-menuen og skifte til fredelige.
 • Du kan finde ud af, hvordan man starter en MC Adventure.
 • TNT kan forårsage skade på bygninger.
 • De bedste blokke til dit hus er brosten til gulv, vægge og tag.
 • Hvis du vil have lava falls, end hænger, og vandfald et godt frø er Nyan.

Advarsler

 • Zombier kommer i grupper.
 • Creepers kan blive angrebet med en bue og pil, at angribe med din næve isn "t den bedste idé.

Ting du behøver

 • En Android eller Apple-enhed kører App Store
 • Internet Connection / Wi Fi
 • Den seneste version af Minecraft PE (0.5.0, 0.6.0 osv...)