Wkudk

Sådan konverteres en VHS til DVD

Konvertering hjemmevideoer til DVD er en fantastisk måde at bevare, dele og forbedre de gamle bånd, der kan aldring ikke alt yndefuldt og "gør det selv" bånd til dvd konvertering kan være nemt og billigt.

Steps

Sådan konverteres en VHS til DVD. Fang VHS video til en computer videoredigeringsprogram ved hjælp af en analog-til-dv konverter (som omfatter mange DV/Digital8 videokameraer samt standalone analog-til-dv omformere), kode det til mpeg-2 og forfatter en dvd, dette er den mest tidskrævende metode, men det giver dig fleksibilitet til at redigere videoen så meget som du ønsker, tilføjer overgange, special effects, musik osv.
Sådan konverteres en VHS til DVD. Fang VHS video til en computer videoredigeringsprogram ved hjælp af en analog-til-dv konverter (som omfatter mange DV/Digital8 videokameraer samt standalone analog-til-dv omformere), kode det til mpeg-2 og forfatter en dvd, dette er den mest tidskrævende metode, men det giver dig fleksibilitet til at redigere videoen så meget som du ønsker, tilføjer overgange, special effects, musik osv.
 1. 1
  Fang VHS video til en computer videoredigeringsprogram ved hjælp af en analog-til-dv konverter (som omfatter mange DV/Digital8 videokameraer samt standalone analog-til-dv omformere), kode det til mpeg-2 og forfatter en dvd, dette er den mest tidskrævende metode, men det giver dig fleksibilitet til at redigere videoen så meget som du ønsker, tilføjer overgange, special effects, musik osv. Men mellem capture tid, redigering tid og ofte lang tid tager for software-kodning til MPEG-2, kan dette resultere i flere timer af arbejde til din computer - og du - for hver times video.
 2. 2
  Tilslut din VHS-videobåndoptager eller camcorder til en standalone DVD-optager, der virker meget som en videomaskine. Dette VHS til DVD-optager dybest set giver dig en DVD kopi af dit bånd i realtid. Du behøver ikke have en masse fleksibilitet for så vidt angår menuer, knapper og kapitlet indstillinger, men det er den hurtigste og nemmeste måde at konvertere VHS til DVD. Hvis du får en "DVD VCR" med Firewire-forbindelser du kan tilslutte en DV/Digital8/DVCAM videokamera eller VCR ind i det og overføre bånd til DVD med endnu højere kvalitet end ved at bruge de analoge forbindelser.
 3. 3
  Optag video til computeren som mpeg-2 bruger hardware capture udstyr, der konverterer VHS til mpeg-2 som de fange og derefter forfatter og brænde en DVD. En times video er fanget og komprimeret til MPEG-2 på en time, men du er generelt begrænset til at gøre "nedskæringer-only" redigering af MPEG-2 filer. Men hvis din originale bånd ikke behøver redigere denne er en hurtig måde at konvertere VHS til DVD, men stadig har mulighed for at oprette brugerdefinerede dvd-menuer. Mange af de billige hardware analog-til-MPEG bokse kan levere meget god kvalitet, dels fordi den analoge videokilde ikke behøver at blive konverteret til DV før kodes til MPEG. Konvertering VHS til DV kan tilføje artefakter, der gør det sværere at få gode MPEG-komprimering.
 4. 4
  Brug en VHS til DVD konvertering service og få dem gøre konverteringen for dig. Denne service koster normalt mellem 15€ -30€ / tape med den tid, en DVD sendes tilbage til dig, men er langt den nemmeste løsning for de fleste. Services spænder fra en direkte kopi af din originale bånd på DVD til online video redaktører, der lader dig oprette brugerdefinerede film og kombinere optagelser fra flere bånd.

Tips

 • Rengør tonehovederne på dit analoge VCR eller camcorder. Ældre bånd, især kan deponere en masse rester på hovederne, hvilket resulterer i frafald og andre billedindstillinger mangler.
 • Hvis din VHS videobåndoptager har en skarphedskontrol, slå den. En blødere billede har mindre støj og gør det muligt for MPEG-2 encoder til at gøre et meget bedre job. Nogle bånd spillere har også en "Rediger"-knappen, som påvirker afspilning skarphed. Sæt det i den position, som giver mindre skarphed.
 • Tilslut en video-processor til udgangen af ​​din analoge bånd spiller og derefter tilslutte udgangen på processoren til din capture enhed. Såkaldte "proc ampere" og timebase korrektorer (TBC s) giver værktøjer til at stabilisere analog video, skiftende lysstyrke og kontrast niveauer og justere farven. Blot at kunne justere niveauer og farve kan resultere i en dvd, der ser meget bedre end den oprindelige VHS bånd.
 • Hvis din ønsker at konvertere Hi8 og 8mm til DVD, en af ​​de bedste måder at importere det ind i din computer er med en Digital 8 camcorder. Adskillige modeller af D8 videokameraer kan afspille analoge bånd og konvertere dem til DV-og har indbygget digital støjreduktion og TBC er at rydde op i analog video, før den er konverteret til DV og sendt til din computer via Firewire-kabel.
 • Hvis du overfører to timer VHS til en DVD kan det resultere i et betydeligt tab af kvalitet, medmindre du har en høj kvalitet, MPEG-2 encoder eller anvende metoder, der koder videoen på "halv opløsning." Den normale DVD-video opløsning er 720x480 for NTSC, men nogle kodere og DVD authoring programmer giver dig mulighed for at bruge 352x480 opløsning. Når du konverterer VHS til DVD denne mindre opløsning kan stadig levere meget gode resultater ved de lave datahastigheder (bitrates), der kræves for at passe to eller flere timers video på en DVD, især hvis du bruger en analog-til-MPEG2 encoder eller en standalone VHS til DVD-optager, der omgår den analog-til-DV trin.

Advarsler

 • Hvis du konverterer dit analoge video til DV, før du sætter den på DVD, skal du ikke blive chokeret, når du se størrelsen af ​​DV-fil det fanger til din computer. DV filer tage op næsten 14 gigabyte i timen.