Wkudk

Sådan køres tv-kabler i væg rum fra loftet eller kælderen plads

Installer koaksialkabel (kabel-tv eller satellit-tv-kabler) skjult i væg rum fra ikke-levende rum over eller under. Disse metoder vil arbejde for enhver kabel - telefon, netværk, termostat, magt, etc. ved hjælp af et borehoved størrelse stor nok til kablet.

Steps

Sådan køres tv-kabler i væg rum fra loftet eller kælderen plads. Når man arbejder fra en loftsrum, vil det være betydeligt lettere at få adgang til en væg plads på gulvet nedenfor ved at arbejde enten en indervæg eller ydervæg, der er på gavlen af strukturen.
Sådan køres tv-kabler i væg rum fra loftet eller kælderen plads. Når man arbejder fra en loftsrum, vil det være betydeligt lettere at få adgang til en væg plads på gulvet nedenfor ved at arbejde enten en indervæg eller ydervæg, der er på gavlen af strukturen.
 1. 1
  Når man arbejder fra en loftsrum, vil det være betydeligt lettere at få adgang til en væg plads på gulvet nedenfor ved at arbejde enten en indervæg eller ydervæg, der er på gavlen af strukturen. Det vil være næsten umuligt at bore nedad under den del af taget, som skråner til loftet gulvet, uden en "retvinklet boremaskine".
 2. 2
  Når du arbejder fra en kælder, inspektion af området i kontakt med fond eller karmen vil være påkrævet. Nogle udvendige vægge er mere tilgængelige over en kælder væg end en anden på grund af den måde bjælkelaget er installeret. Uanset hvad, vil plads til at bore op nedefra kræves, medmindre åbne den færdige væg over at bore ned er acceptabel.
 3. 3
  Skær den nederste lige del af fra en metal bøjle. Clip ene ende på omkring en 45 graders vinkel til at danne en lang "borehoved"
 4. 4
  Chuck "bit" ind en elektrisk boremaskine - Med 45 graders vinkel ud - Det vil fungere som forkant.
 5. 5
  Fra indersiden af beboelsesrum, placer lidt mod væggen direkte over (hvis adgang fra loftrum) eller under (hvis adgang fra kælderen) den ønskede placering af tjenesten kablet vil give.
 6. 6
  Beskyt væggen med et tyndt stykke pap, osv. Og mens løst vejlede lidt med den ene hånd, gælder også tryk med den anden holder boret, mens du kører det. Hvis bore op gennem loftet, forventer at passere gennem et tyndt lag gips og 5/8 "af ark rock og 1/2 tomme af omsnøringsbånd som ark rock er sikret. Efter dette, bør boring være mærkbart lettere. Du kan være nødvendigt at trække boret og klip enden igen for at lave en ny skarp kant Fortsæt boring indtil 6 inches eller deromkring er blevet skubbet ind i hullet gang igennem -.. Træk ikke boret ud - unchuck de "bit" og efterlade i sted.
 7. 7
  Hvis bore ned gennem gulvet, skal du gentage ovenstående procedure, men forventer at passere gennem 3/4 tommer sub-gulv og op til yderligere 3/4 tomme finish gulv (hårdttræ, osv). Når 2 inches er trængt, bør det være meget lettere at bore. Fortsæt boring indtil 6 inches eller deromkring er blevet skubbet ind i hullet. Hvis det ikke er muligt at boret på linie med en bjælkelag. Træk ikke lidt ud - men unchuck det fra boret i stedet og forlade stedet.
 8. 8
  Gå til rummet i hvilken boret var kedeligt. Find den "bit". Fjern eventuelle isolering i det generelle område for at gøre lidt nemmere at finde. Hvis stand til at finde lidt, gentages boreprocessen efter flytning til et sted et par inches væk fra det første hul.
 9. 9
  Gentag efter behov, indtil bit er placeret.
 10. 10
  Mens der i rummet boret ind, ved hjælp af bit som en locator til væg over eller under (som det kan være tilfældet), vælg plet to inches "tilbage".
 11. 11
  Det er meget vigtigt at vide, hvilken retning "tilbage" er. Hvis den korrekte retning er valgt, ville det være "tilbage" i væggen rummet, i modsætning til 2 inches foran vægplads - i loftet.
 12. 12
  Markere stedet med blyant, osv.
 13. 13
  Tag "bit" fra hul og smide i bore igen.
 14. 14
  Bor med "bit" på mærket, der var to inches "tilbage".
 15. 15
  Kør boret indtil 6 eller flere inches er blevet skubbet ind i hullet.
 16. 16
  Kontroller, at bit er IKKE stikker ud gennem loftet, dør måde gulvplads, osv.
 17. 17
  Markere stedet, at "bit" er i, og trække lidt helt.
 18. 18
  Hvis "bit" dukkede hvor forventes ikke, prøv igen indtil det lykkes.
 19. 19
  Chuck et borehoved dimensioneret til at tillade kablet at passere let gennem hullet det skaber. Denne bit skal være mindst lige så lang som mængden af ​​bøjle "bit", der var nødvendig for at trænge ind i rummet.
 20. 20
  Bor forsigtigt stedet lavet ovenfor. Balance hastigheden af ​​bitten og trykket påføres på boret efter behov. Undgå høj hastighed boring operation som hvis noget går galt, vil de ske meget hurtigere ved høj hastighed (og gøre mere skade som følge)!
 21. 21
  Når modstand kedelige gennem træ og muligvis negle letter op, trække boret og skubbe en slange eller fisk bånd i hullet. Skub i så meget som nødvendigt plus et par meter at nå den ønskede placering. Gå til den levende rum og bestemme, hvor slangen er, mens en hjælper ryster slangen i vægplads.
 22. 22
  Når sikker på, hvor i væggen slangen er, spore en gammel-work omskifterboks på væggen i samme højde som andre bokse i rummet.
 23. 23
  Klip sporing på væggen. Nå ind i rummet og tag fat i slangen. Hvis ikke kan få fat i slangen, sørg for at det er blevet skubbet langt nok ind i hullet og har hjælperen ryste slangen igen, indtil du er i stand til at få fat i det.
 24. 24
  Når den er på din side har hjælperen langsomt trække det tilbage, indtil du har det sidste.
 25. 25
  Træk slangen ud af væggen.
 26. 26
  Tilslut holdbar snor, wire, etc til slangen, og fastgør med tape til brug som en "pull". Har hjælperen trække slangen ud af hullet.
 27. 27
  Har hjælperen forbinde det nye kabel eller wire (r) til "pull".
 28. 28
  Træk "pull", mens din hjælper guider og fremfører det nye kabel ned i hullet.
 29. 29
  Træk nok kabel eller ledning (r) til at arbejde med, og tryk ind i feltet åbning.
 30. 30
  Fastgør kassen i væggen.
 31. 31
  Afslut kablet eller wire (s) til den korrekte enhed og trim med en vægplade.
 32. 32
  Tilslut den anden ende af kablet eller wire (s) til passende splitter, multi-switch, transformer, terminaler osv.

Tips

 • Den bøjle Boret er et fantastisk lokalisering værktøj. Det efterlader et hul så lille, kan det bruges mellem hårdttræ gulvbrædder, eller sneg ind på det punkt, hvor støbning og gulv eller loft mødes stort set uden afsløring. Det fungerer perfekt gennem tæpper, og vil ikke forårsage "trækker" som almindelige borekroner med skarpe fløjter på siderne ville. På malede områder, der vil kræve patching, vil brug af tandpasta næsten altid fungerer perfekt.
 • Som nævnt ovenfor er denne metode virker for installere nogen fleksibelt kabel eller ledning, uanset om tv-signaler, 120 & andre strømkilder, dørklokker, samtaleanlæg, termostater, alarmer, netværk, eller noget andet, du kan tænke på - listen bliver ved og på.

Advarsler

 • Det antages, at dette arbejde udføres på et enkelt niveau bopæl, og kælderen og loftet er adskilt af gulvet, at kablet vil foder. Fleretages boliger udgør udfordringer ikke specifikt er omfattet i wiki.
 • Kældre, der er færdige og loftsrum, der har gulve vil gøre jobbet betydeligt mere tidskrævende og vanskelig.
 • Attic gulve kan behandles ved at bore med bøjle "bit" så langt som det vil rejse fra loftet nedenfor. Den "bit" vil trænge loftet gulvet nedefra, hvis stabil, bliver jævnt tryk bruges på boret. Selvfølgelig vil fjerne gulvarealet i området generelt løse problemet, men boret vil lokalisere præcis, hvor adgangen vil være nødvendig. Når placeret, skal du kun fjerne gulvet hvor det er nødvendigt for at komme til og fra vægplads.