Wkudk

Sådan opdatere din IP-adresse på en Windows-computer

Brug for at genopfriske din IP-adresse? Her er hvordan du gør det i Windows.

Steps

Sådan opdatere din IP-adresse på en Windows-computer. Åbn kommandoprompten.
Sådan opdatere din IP-adresse på en Windows-computer. Åbn kommandoprompten.
 1. 1
  Åbn kommandoprompten. Du kan gøre dette fra knappen Start, gå til Programmer> Tilbehør> Kommandoprompt. Eller klik på "Run..." under startmenuen, skal du indtaste skriv "cmd" i feltet, og hit.
 2. 2
  I kommandoprompten skal du indtaste "ipconfig" og tryk enter. Må ikke indeholde anførselstegn. Det vil vise dig din aktuelle IP-adresse.
 3. 3
  I kommandoprompten vinduet, skriv "ipconfig / release" og tryk enter. Igen, omfatter ikke de citater. Sørg for at du har et mellemrum mellem ipconfig og skråstreg.
 4. 4
  I kommandoprompten vinduet, skriv "ipconfig / renew" og tryk enter. Du skulle nu have en ny IP-adresse. For at kontrollere det, kan du skrive "ipconfig" igen og trykke på enter.
 5. 5
  Afslut kommandoprompten ved at skrive "exit", og trykke på enter.

Tips

 • Dette vil kun reparere internetforbindelse problemer, hvis du har ændret steder, og du kan ikke oprette forbindelse til internettet.
 • For at kontrollere detaljerede oplysninger om din TCP / IP-indstillinger, type ipconfig / all
 • Win98 brugere skal skrive ipconfig / renew_all
 • Du kan oprette et lille batch-fil af denne kommando. Se hvordan man skriver en batch-fil. I din batchfil indtaste følgende (uden ") **" C: \ Documents and Settings \ {Put det brugernavn, du er logget på her} \ Start Menu \ Programs \ Tilbehør \ kommandoprompt "
  • ipconfig / release
  • ipconfig / renew "

Advarsler

 • Efter at have afsluttet din ipconfig / renew, kontrollere, hvad IP-adresse, du har med "ipconfig". Hvis du har en IP-adresse starter med 169.254, så du ikke er forbundet til internettet. Adresser starter med 169.254 tildeles automatisk af Windows, når Windows er i stand til at kontakte en Internet (DHCP) server for en adresse.
 • Vær opmærksom, vil denne funktion ikke arbejde med alle Internet Service Providers, eller computere. Nogle internetudbydere tildeler IP-adresser er baseret på MAC-adresse, og den eneste måde at [let] ændring, der er til at skifte ud dit netværk adgangskort.