Wkudk

Sådan opretter du en gaming computer

Men indtil for nylig de fleste mennesker kunne køre disse spil på ordentlige computere. I dag er spil er langt mere avanceret og kræver meget mere strøm for at give en glat og medrivende spiloplevelse. Medmindre du økonomisk er velsignet, skal du måske til at foretage nogle intelligente kompromiser for at få de bedste "bang for din sorteper."

Steps

Sådan opretter du en gaming computer. Bestemme, hvad processor (CPU), du vil bruge til dit system.
Sådan opretter du en gaming computer. Bestemme, hvad processor (CPU), du vil bruge til dit system.
 1. 1
  Bestemme, hvad processor (CPU), du vil bruge til dit system. I øjeblikket er de to førende CPU selskaber er Intel og AMD. Indtil for nylig, har AMD været førende i gaming performance, men med tilføjelsen af ​​Conroe (Core 2 Duo) Intel har taget føringen. Du vil måske overveje en dual-core processor eller quad-core processor, men husk på, at de fleste spil i dag ikke drage fuld fordel af quad kerner. Det kunne være mere gavnligt at finde benchmarks og sammenligne dem med de aktuelle priser. Her er et godt eksempel.
 2. 2
  Find et bundkort, der understøtter det. Vær opmærksom på processorsoklen (tidl.: LGA 775), RAM type (tidl.: 240-pin) og RAM frekvens (tidl.: 1066 MHz) i at vælge et bundkort. Nogle bundkort kommer med funktioner som HDMI og Firewire, så se efter et bundkort med disse funktioner, hvis det ønskes.
 3. 3
  Find RAM. Har mere RAM, eller desktop hukommelse, vil tilbyde jævnere ydeevne og kortere loading tider. Vælg hukommelse, der er inden for dit budget fra en kendt producent. Der er mange forskellige hukommelse fabrikanter, men nogle få udvalgte gør kvalitet hukommelse.
  • Du vil ønsker at vælge den højeste klokfrekvens (rating i MHz) og den laveste timings som muligt (vises i # - # - # - #) - udførelsen af ​​din hukommelse afhænger i høj grad på dem.
  • Du vil gerne købe nok hukommelse til at køre dine programmer. 1GB RAM er nok til at få ved, men flere vil være gavnligt.
  • 32-bit CPU'er kan kun understøtte op til 3GB RAM, 64-bit CPU'er kan understøtte meget mere.
  • DDR2-hukommelse kører Dual Channel, så husk at købe hukommelse i par: 2 x 512 er bedre end 1 x 1 GB. Vær opmærksom på pin type. 184-pin sticks er DDR (1), 240-pin er DDR2. DDR3, en nylig udgivelse, vil tilbyde den bedste ydeevne, men det er i øjeblikket meget dyrt. Har en smule forskning på dit valgte bundkortet til at se, hvad det understøtter.
 4. 4
  Vælg et skærmkort. Dette kan være en af ​​de vigtigste, endnu hårdeste beslutninger at gøre, fordi der er så mange forskellige grafikkort på markedet. Fordi der er så mange, den bedste måde at finde dit kort er at kigge efter anmeldelser på kortene inden for dit budget. I øjeblikket de to førende grafikkort selskaber er ATI og NVIDIA, men andre selskaber såsom Safir og eVGA er licens til at producere disse kort. En 256 MB kort er den nye standard, men nyere titler vil benytte sig af 512 eller mere. Brug anmeldelse websites såsom Toms hardware til at sammenligne præstationer mellem videocards.
  • Der har været nogen forvirring på NVIDIA kort, som anbefales af gamere. Et højere antal i kortet navn betyder ikke, det er bedre. En GeForce 7950 ville være meget bedre end et GeForce 8500. Det første tal er kort serie, mens den anden og undertiden tredje indikerer ydeevne.
  • Hvis du virkelig ønsker at pumpe op i spillet, og du har et bundkort, der kan støtte det, få 2 identiske kort fra samme producent, og køre dem i SLI (Nvidia) eller Crossfire (ATI) mode. Det er generelt en dårlig idé, men medmindre du allerede har en top af linjen kort, fordi det er billigere og mere effektivt at få en enkelt bedre grafikkort.
 5. 5
  Vælg et lagringsmuligheder. Spil, lyd og videoer kræver masser af plads. SATA kort er i øjeblikket den bedste valg, fordi deres små kabler mulighed for bedre luftgennemstrømning og overførselshastigheder end traditionelle PATA kabler. Læs anmeldelser på harddiske og vælge den bedste til prisen. Kontroller de specs til at sikre, at det kører på mindst 7200 RPM, fordi du potentielt kan få bedre ydelse med højere værdier.
 6. 6
  Vælg en strømforsyning. Det er vigtigt at huske, at de fleste strømforsyninger, der kommer med sager er af lav kvalitet. Overveje at udskifte den med en, der er mere kraftfuld og mere effektiv så hurtigt som muligt. Kontrollér strømmen af ​​strømforsyningen. 350Watts bør er det mindste, du bør forvente for moderne computere. Mere kraftfulde komponenter såsom high-end grafikkort kan kræve 500Watts eller mere. Strømforsyninger kommer med enten 20-pin eller 24-pin stik. Få det samme antal pins som dit bundkort har, så det vil forbinde. Vær sikker på, at den opfylder alle de anbefalede magt krav til dine dele såsom grafikkortet.
 7. 7
  Køb en sag. Aldrig glemme betydningen af ​​din sag. Efter alt, huser alle de dyre dele, der kører din computer. Her vil du ønsker at fokusere på køling.
  • Nogle tilfælde bruger 80mm, andre bruger 120mm fans, og nogle er bygget til begge. Generelt større fans producerer mindre støj og skubbe mere luft gennem din sag. Mere kraftfulde komponenter vil kræve mere køling, så vær betænksomt af hvilket tilfælde du køber.
  • Hvis det er muligt, vil du ønsker at have et ensartet tryk i din sag. Normalt vil du ønsker at have tilbage fans blæser ud foran fans sutter i, top fans blæser ud, bund fans suger, side fans sutter i.
  • En midt-kabinet er standard, men en full-kabinet kan være nødvendig, hvis du har et stort antal eksterne enheder, såsom cd-rom-drev og harddiske.
 8. 8
  Vælg en software. Med alle de ovennævnte komponenter gjorde du virkelig vil have noget til at køre det. Dens din software, kan du ønsker at installere Windows 7 på grund af sin evne til at understøtte det store antal af hardware-drivere og forbedre dens ydeevne overarbejde Fra superfetch. Med det gjort tjekke online for driveropdateringer. Så du måske ønsker at tune op til pc, så det varer længe. Bare søge efter Tuneup Utility software ved Tuneup på google og følge instruktionen givet ved det. Dens gode til at gå.

Tips

 • Hvis du på noget tidspunkt du ikke ved, hvilken del til at købe, læse anmeldelser!
 • Aldrig nøjes med blot én anmeldelse. Hver korrekturlæser har hans eller hendes egne meninger og måske ikke give den mest præcise information.
 • Vær forsigtig, når du arbejder inde i din sag. Højere ende tilfælde kan være generøse og runde kanter, mens billigere sager kan efterlade dem knivskarpt.
 • Husk at holde styr på dine garantier. Nogle virksomheder såsom eVGA og OCZ tilbyder life-time garantier. Andre kan kun tilbyde det forhandlerens garanti. Dette kan hjælpe dig med at spare penge i uheldige tilfælde af en hardwarefejl.
 • Før du rører nogen hardware er det bedst at røre computerens metalkabinet eller noget for at aflade evt elektricitet, så du ikke skader din computer med spænding. Du kan også købe en anti-statisk armbånd.
 • Opkøb hver del individuelt kan være billigere end at købe en computer fremstillet af Dell, Gateway, eller tilsvarende virksomheder. Jo mere højere ende en computer er, jo bedre er det at bygge det, end at købe det (cost-wise)
 • Hvis du nogensinde har spørgsmål, til de fora du gå!

Der er online opslagstavler og diskussionsfora, der giver dig mulighed for at stille spørgsmål og få svar fra eksperter af varierende kvalitet. Mange af dine spørgsmål kan være fælles og du kan finde de svar, du vil allerede lagt online. Du skal blot skrive dit spørgsmål i en søgemaskine som Google og søg gennem svarene.

Advarsler

 • Når du arbejder med enhver computer relaterede hardware, altid holde dig jordet! En Electro-Static Discharge kan permanent skade dine komponenter. Brug en elektrostatisk afladning håndleds-rem, og tilslut det til en metal del af sagen eller andre store metalgenstand. I en knivspids, kan du blot røre ved sagen med jævne mellemrum, men det er ikke så pålidelige.
 • Tving aldrig nogen komponent på plads. Nogle komponenter, såsom strømkabler, kan kræve pres. Men CPU'er bør aldrig blive tvunget på plads.