Wkudk

Sådan opretter du en super karakter i glemmebogen

The Elder Scrolls IV: glemsel er en 2007 spil i Elder Scrolls serien. Denne vejledning viser dig tips til at gøre spillet lettere generelt.

Steps

Sådan opretter du en super karakter i glemmebogen. Træk spillet svært helt ned ved at gå til gameplay muligheder.
Sådan opretter du en super karakter i glemmebogen. Træk spillet svært helt ned ved at gå til gameplay muligheder.
 1. 1
  Træk spillet svært helt ned ved at gå til gameplay muligheder.
 2. 2
  Saml tonsvis af guld. For at gøre dette, er du nødt til at udnytte glitches. Hvis du er ubehageligt om at gøre det, skal du springe dette trin over. Du kan udnytte Dorian eller Kvatch Horseback glitch. Enten man er fint. Sørg for at du ikke indsamler alt for meget guld, det kan virkelig kram dit spil. En måde at få kontanter uden at udnytte glitches er at få en enorm mængde af ingredienser (De kan findes overalt, og er temmelig let at få.), Og gøre en masse potions, selv om de ikke gør noget. sælge dem alle (Helst til den samme handlende, rejser deres disposition, hvis du sælger til dem ofte), og se din merkantile og alkymi færdigheder svæve! Når du er en mester i alkymi, gøre enorme mængder af potions med én ingrediens hver, og ved hjælp af din høje merkantile, prutte og få en god pris for hver af dem. Husk, det er også godt at gøre det standard "Dungeon Raiding" teknik, disse er blot, hvis du ønsker at spare tid.
 3. 3
  Deltag alle ordener. Thieves Guild er valgfrit Mørk Broderskab anbefales kraftigt. Tag rustning, fortryllede poster mv fra Guild Halls.
 4. 4
  Prøv at spille en "god fyr", (et tegn med højere berømmelse end skændsel).
 5. 5
  Gå gennem så mange dungeons og ayleid ruiner som muligt. De Ayleid Ruins, især, som de fleste af dem indeholder Welkynd Stones og Varla Stones.
 6. 6
  Tog med tilbedende fan, skabninger du tilkalde dig selv, eller endda udnytte dobbeltarbejde glitch og anvende fortryllede item effekter permanent. Må ikke anvendes Night Eye, Chameleon, Detect Life eller Vand Gåture permanent. Det vil være en smerte.

Tips

 • Fuldfører Main Quest linje er nyttige, medmindre du har startet vampyrisme Cure søgen.
 • Læs Oblivion Guides. Dette vil styrke din viden om mekanikken i spillet.
 • Hvis du ikke er en Argonian, du får Fin glimt.
 • Går gennem arenakampe er gavnligt.
 • At blive en vampyr gør dig stærkere og giver dig evner, men der er ulemper såsom at tage skade i solen som vampyrisme forskud.
 • Gem ofte når i farlige situationer. Du ved aldrig, hvornår du kan dø eller hvis spillet kan gå ned.
 • Forstå nivellering systemet grundigt.

Advarsler

 • Udnyttelse bugs og glitches i spillet kan resultere i nedbrud, hvilket igen vil medføre tab af data. Vær sikker på at gemme dit spil, før du forsøger en udnytte.