Wkudk

Sådan opretter en kamp netto klan

Opret en succesfuld klan med denne vejledning, det dækker faktisk klan gør gennem klan hjemmeside making.

Steps

Sådan opretter en kamp netto klan. Brainstorm.
Sådan opretter en kamp netto klan. Brainstorm.
 1. 1
  Brainstorm. Du ønsker at komme op med en smart navn for den klan, der er kort, eller hvis det er længe har gode akronymer, at flow sammen. For eksempel har klanen Kaotisk Avengers i US-East forkortelsen cA. Når du kommer op med et godt navn kigge rundt på battle.net for eventuelle klaner med lignende navne. Et godt sted at lede er Clan Recruitment værelse, er et rum, hvor klaner skrive reklamer for deres klaner. Hvis du finder en klan med samme navn, så prøv et andet navn, indtil du får den rigtige.
 2. 2
  Bots. Du ønsker at have robotter, der overvåger chatten. Bots er brugerbetjente chat-klienter, der sidder i værelser, kan du gøre ting med dem som sparke folk ud, ban folk, ændre dit skriftfarve, spille spil, spille musik for dig selv, og andre sådanne ting. At drive en bot du har brug for en cd nøgle for uanset spil du har, Starcraft, Warcraft, Diablo. Når du har en bot, og det virker, du ønsker at læse instruktionerne og manuelle, hvis det ikke kommer med en så se under menuen Hjælp. Hvis din klan kanal er som, Op HMK9, eller noget lignende, der starter med "Op", skal du navngive din vigtigste bot navnet på kanalen, for eksempel hvis din kanal er "Op AWX" og derefter navngive din bot awx så det kan være moderator med en hammer ikon eller den store sølv tegn med maul. Jeg foretrækker Stealth Bot, fordi det er langt den bedste (links under exlinks). På dette punkt, hvis du ikke har nogen ekstra cd nøgler til overs spørge venner for deres, hvis de ikke leger, købe mere Starcraft, Warcraft, eller Diablo-spil, eller du kan se på internettet for websteder med cd nøgler (links i links sekt).
 3. 3
  Rekrutter. Først og fremmest, du ønsker at udtænke en kommandovej og tilbyde venner positioner. Indlæg bots i forskellige kanaler (bare åbne bot en masse gange for andre robotter, men du kan ikke bruge den samme cd-tasten på 2 bots), hvis du ikke kan få flere bots derefter bede venner til at køre bots i kanaler, der siger noget lignende "Klan AT2, slutte op i dag! Kom til kanal Op AT2 og spørge om rekruttering." De Pro klan sites oprettet deres bots, så når du skriver noget lignende. Rekruttere det rekrutterer dig, og så er du tilføjet til klanen på den mod bot, så den, der har ubegrænset adgang til det kan se klan vagtplan. Fortæl medlemmer til at sætte din klan tag på deres navne, ligesom hvis dit navn er Jack4Life fortælle dem at tilføje klan tag på det, så det ligner AtX.Jack4Life eller Jack4Life [Atx] være kreativ og komme op med en rigtig god klan tag. Når du har nok medlemmer, kan du virkelig få pumpning.
 4. 4
  Clan site. Nu hvor du har en blomstrende klan med et par medlemmer, og du har brug for noget til at holde dine medlemmer kommer tilbage, overveje at gøre en klan hjemmeside. Det første skridt i at kigge efter en gratis clan site er at gå på Google og skriv gratis klan site. Du vil få en liste over steder, og kigge efter en, der passer dig. Kig efter en gratis en, der har skabeloner og tilbyder nem opsætning. Ikke godt med HTML eller Photoshop? Nå bede et medlem, hvis de kunne hjælpe med hjemmesiden, at skabe billeder og sådan. En masse gode hjemmesider tilbyder skabeloner, der allerede har alle de billeder, du har brug for, så du skal være indstillet. Tilføj medlemmer til webstedet hane og lad dem få et login og gøre ting som show medlems billeder og har en rækkefølge kommando siden og andre sådanne ting. Mange websteder tilbyder disse sider på de skabeloner, og alt hvad du behøver at gøre er at skrive normale ord ingen scripts eller noget. Du bør tilføje et forum for medlemmerne til at skrive på og for andre klaner til at oprette kampe med, og sådanne ting. Opsætning konkurrencer og-clan turneringer er også en sjov ting, billede konkurrencer er ofte en populær begivenhed.
 5. 5
  Tilbyd frynsegoder. På din klan hjemmeside tilbyde præmier til de turneringer eller konkurrencer. I Diablo II dens altid godt at give væk gode elementer som præmier eller Starcraft og Warcraft tilbyde højere klan positioner og andre ting. Put up klan maps på hjemmesiden og andre ting.
 6. 6
  Turneringer. På din fora eller i den klan kanalen annoncere en klan turnering for Starcraft eller Warcraft. Har dine bots annoncere det auto, og holde styr som folk tilmelder sig. Opret en pyramide og oprette kampe. Opret reglerne i tourny og have det sjovt med det.
 7. 7
  Klan kamp. Gå til andre klan hjemmesider eller klan kanaler og bede om at speek med deres ledere og tilbyde klan kampe eller klan krige. Send dit bedste og vente med at komme ud på toppen, eller bunden. Hav det sjovt med det og sende resultatet på din klan hjemmeside. Det er altid godt at skrive din klan happenings på webstedet for andre at se, og få interesserede.
 8. 8
  Klan radio. Hent Winamp og se op på Google, hvordan du opretter din egen radio station for klanmedlemmer at lytte til. Det er godt, fordi hvis du spiller god musik og har mange abonnenter chancer er du vil have mindre klan desertører.
 9. 9
  Clan allierede. Gå til andre klan sites og tilbyde en klan troskab. Det er her, to klaner bliver allierede, og dermed gøre en stærkere klan, fordi du kan bakkes op af en anden klan. Må ikke få alt for mange klaner på din allierede liste, fordi så har du en bedre chance for bagholdsangreb, og sørg for, når du har flere allierede de alle allieret med hinanden, også. Den ene ting, du ikke ønsker, er to af dine allierede kæmper og begge ønsker dig på deres side.
 10. 10
  Klan drab. Når din klan bliver rigtig godt, udfordre andre klaner til slagsmål. Tilbyd en high stakes spil, hvor, hvis de mister deres klan får lov til at blive forvandlet til en filial af din klan, hvor man i sidste ende herske over dem. Også ødelægge konkurrencen, hvis du slog klaner i slagsmål flere mennesker vil deltage, fordi de kender din klan er stærk og vil være et godt sted at kalde hjem. Hvilket svækkede de andre klaner.
 11. 11
  Klan sammenlægning. Gå til svagere klaner og tilbyde dem en chance for at flette ind i din klan, hvor de stadig kan være i deres egen kanal, men være en sub afsnit af din klan. Det vil give dem bedre beskyttelse, og de vil lide. De kan stadig gøre deres egen hjemmeside og rekruttere, som en normal klan, men igen i sidste ende blive kontrolleret af dig.

Tips

 • Opret en klan kort.
 • Må ikke slukke computeren overhovedet.
 • Hold alle dine medlemmer i skak.
 • Må ikke tilbyde noobs høje stillinger.
 • Kun giver kontrol over dine bots til betroede medlemmer.
 • Annoncer en masse.
 • Hold alt opdateret og ikke bare afslutte, tilbyde et medlem kontrol, hvis du bliver træt af at være leder.
 • Har de stærkere medlemmer træner de svagere medlemmer.
 • Spil med venner.
 • Have det sjovt.

Advarsler

 • Undgå at slukke computeren, eller dine bots slukkes, også.
 • Vær sikker på at aldrig give kontrollen til fremmede, der du ikke har tillid
 • Må ikke udfordre bedre klaner, pluk fra de små fyre
 • Prøv ikke at fylde din kanal, tilbyder to eller tre forskellige klan-kanaler
 • Forbyde ballademagere
 • Lad ikke folk bare placere Idle bots i kanalen
 • Må ikke miste alt for ofte folk vil begynde at tænke du er en noob clan
 • Må ikke ven alle som en klan medlem, gør dem fortjent til din respekt, så du har et godt omdømme.

Ting du behøver

 • Chat Bots
 • Masser af Battle.net spil Cd Keys
 • Masser af tid
 • Website erfaring
 • Friends
 • Gode ​​medlemmer