Wkudk

Sådan registrerer venner på din Wii

Så din bedste ven har endelig fået en Nintendo Wii. Vidste du, at du kan registrere ham / hende som en ven på din egen Wii? Ved at gøre dette, kan du sende beskeder og gaver fra din Wii-konsol til hans / hendes Wii konsol, og du kan udveksle Nintendo Miis! Miis er små tegn, som du kan oprette dig selv! Her er hvordan du tilføjer din ven til din Wii adressebogen.

Steps

Sådan registrerer venner på din Wii. Bestem din Wii-konsol nummer.
Sådan registrerer venner på din Wii. Bestem din Wii-konsol nummer.
 1. 1
  Bestem din Wii-konsol nummer.
  1. Tænd din Wii.
  2. Klik på Wii Message Board knappen, der er placeret i nederste højre hjørne af hovedmenuen. Dette er den ikon, der ligner en lille konvolut.
  3. Klik på Opret besked knappen, der er placeret i nederste venstre hjørne af siden. Dette er den ikon, der ligner et ark papir med en blyant over det.
  4. Klik på Adressebog til højre side af skærmen. Din adresse bog skal åbne for den første side. Du bør se din Wii konsol, der vises her som en 16 cifret tal (f.eks 9999 9999 9999 9999).
   • Alternativt kan du klikke på den lille pil til venstre side af skærmen for at bladre til forsiden.
  5. Skriv ned dette nummer. Giv dette nummer til din ven.
 2. 2
  Bestem din vens Wii konsol nummer. Har din ven følge de samme trin som vist ovenfor for at bestemme hans eller hendes nummer. Du og din ven skal både tilføje hinanden til dine konsoller for at sende beskeder til hinanden og til at udveksle Miis.
 3. 3
  Tilføj din ven til din Wii adressebog.
  1. Åbn adressebogen.
  2. Klik på Register. Her får du to muligheder: registrere en vens Wii nummer, eller registrere en anden form for kontakt (fx en e-mail-adresse).
  3. Klik på Wii, placeret til venstre. En lille skærm vises, der hedder "Indtast en Wii Number". Klik på dette midterste felt for at åbne en skærm til at indtaste dit Wii nummer.
  4. Indtast din vens 16-cifrede Wii-konsol nummer. Når du er færdig, tryk på OK. Hvis det gøres ordentligt, bør Wii-konsollen nummeret vises på skærmen, som du indtastede det.
   • Hvis der vises en meddelelse, der siger "Dette Wii nummer er forkert", dobbelttjekke at se, at du har indtastet nummeret korrekt.
  5. Klik på OK igen. Et vindue vil dukke op og bede for at give et kaldenavn for denne Wii-konsol nummer.
  6. Klik på dette vindue for at angive et kaldenavn. Det kan være ethvert navn du vælger, et godt valg ville simpelthen være din vens navn. Tryk på OK, når du er færdig.
  7. Tilføj en Mii til din Wii-konsol nummer. Hvis du vil, kan du vælge en af ​​dine nuværende eksisterende Miis og vedhæft den til dette nummer til nemt at identificere din ven med nummeret. Tryk på OK, når du er færdig.
   • Dette trin er valgfrit.
  8. Bekræft, at du har indtastet alle de korrekte oplysninger, og tryk på OK for at tilføje din ven til din Wii adressebogen.
 4. 4
  Få din ven tilføje dig til hans eller hendes wii adressebog. Følge de samme trin, som vist ovenfor, ved hjælp af din egen Wii-konsol nummer.
 5. 5
  Vær tålmodig. Når du og din ven har tilføjet hinanden til din Wii konsoller, skal Wii-serveren synkronisere sine oplysninger og bekræft, at du har begge tilføjet hinanden. Dette bør tage fra 30 minutter til en time, højst - men det kunne muligvis tage meget lang tid.

Tips

 • Exchange Miis! Åbn Mii editor og sende dine Miis til din ven derhjemme.
 • På forsiden af ​​din Wii lyser blåt, når du har en ny besked.
 • Prøv at sende beskeder til din vens konsol!
 • Du kan endda sende dine egne Miis til din ven (hvis du har en), eller endda anbefale forskellige Wii Channels til dem.

Advarsler

 • Sluk ikke Wii når du synkroniserer med en ven. Vær tålmodig! Ellers er du nødt til at starte forfra.
 • Sørg begge har Wi-Fi via din Wii. Hvis du ikke har Wi-Fi på en af ​​dine Wiis vil det ikke fungere!