Wkudk

Sådan sikkerhedskopieres en trailer

Opbakning (reversering) en trailer er relativt enkel, især med lidt øvelse.

Steps

Sådan sikkerhedskopieres en trailer. Indse, at sikkerhedskopiering en trailer kræver forebyggende bevægelse af det trækkende køretøj at flytte trailer i den rigtige retning.
Sådan sikkerhedskopieres en trailer. Indse, at sikkerhedskopiering en trailer kræver forebyggende bevægelse af det trækkende køretøj at flytte trailer i den rigtige retning.
 1. 1
  Indse, at sikkerhedskopiering en trailer kræver forebyggende bevægelse af det trækkende køretøj at flytte trailer i den rigtige retning. En præ-planlagte rute er påkrævet, under hensyntagen til den retning af traileren, retning af trækkende køretøj, ethvert objekt i umiddelbar nærhed af den drivende stien, og den relative bevægelse mellem alle involverede objekter.
 2. 2
  Placer den ene hånd på rattet og drej din krop og hoved til at se bag dig og på din trailer.
 3. 3
  Drej hjulet til højre for at gøre traileren gå til venstre (som du er på udkig mod forsiden af køretøjet). En anden måde at se på det er, i bunden af ​​rattet dirigerer traileren. Bagud tendens til at hjælpe baglæns fornemmelsen af ​​at styre trailer.
 4. 4
  Vend traileren rundt om et hjørne ved at styre (på den måde ovenfor) traileren mod hjørnet, så skal du styre noget i den modsatte retning for at opretholde dreje vinkel.
 5. 5
  Den mest almindelige backup er en ret vinkel. Hvis det er muligt, ryg traileren til førersiden (fx til venstre i en venstrestyret bil) ikke i passagersiden, som er sværere at se. De følgende instruktioner er til venstrestyrede:
 6. 6
  Når du nærmer dig den plads, træk forbi det, drej til højre til midten af vejen, drej bilen skarpt til venstre, så du er placeret i en vinkel (mindre at 180 grader på venstre side, som hvis du har kørt fremad runde en venstre sving).
 7. 7
  Placer dine hænder på bunden af hjulet, og som du omvendt justere rattet for at holde traileren rejser i den rigtige retning.
 8. 8
  Det er vigtigt ikke at få lastbil og trailer jackknifed, så lad ikke turn gå for vidt. Ideelt kan du sikkerhedskopiere ind i rummet i en glidende bevægelse. Man skal næsten altid vil have til at stoppe, træk fremad for at opnå en mere straight omvendt.
 9. 9
  Back og træk fremad så ofte som nødvendigt, indtil du er hjemme.
 10. 10
  Mærkeligt nok er den sværeste del af processen at have mange mennesker ser dig, venter på at skrue op.

Tips

 • En måde at tænke på bevægelsen er, at bilens baghjul er rat til traileren (forestille sig, at traileren har fire hjul, de forreste styretøj dem, der faktisk er bilens baghjul). Så for at gøre din trailer går i den rigtige retning, skal du have vinklen mellem tailer hjul og bilens baghjul korrekte. Derfor først bruge bilens rat for at få traileren og bilens baghjul på det rigtige vinkel (ved at dreje rattet den "forkerte" vej), så du kan vende i den retning, du virkelig ønsker at gå.
 • Når du nærmer dig nogen form for back-in situation, vil jobbet være meget lettere, hvis du sætte dig op til tilbage til førersiden. Du vil være i stand til at se riggen og stedet meget bedre i din driver sidespejle, og kan også blik tilbage over skulderen og se bagsiden af ​​riggen. Hvis du har brug for at køre en løkke omkring campingpladsen for at være i stand til at nærme sig stedet på din venstre side, så gør det!
 • Det er meget nemmere at sikkerhedskopiere i en næsten lige linje, tilføjer små korrektioner. Undgå at forsøge at bakke ind i en plet ved at starte med en skarp 90 graders sving. Hvis det er muligt, trække ind i rummet på tværs af vejen for at få en mere lige skudt. Hvis der er plads, svinge bredt og træk godt op foran for at få en mere lige skudt.
 • Prøv at lære med en lang trailer, derefter forsøge en lille trailer. Når du er ved at lære være sikker på at tage det langsomt.
 • Når forbereder sig på at bakke op, læg din højre hånd på bunden af ​​rattet (6 O-Clock position). Nu blot flytte din hånd i den retning, som du ønsker den bageste del af traileren til at gå! Prøv det! Hvis du bruger denne håndstilling, vil det hele, men fjerne dreje hjulene den forkerte vej, mens sikkerhedskopiering.
 • Praksis i et tomt rum (parkeringsplads). Køb nogle små orange kegler til at hjælpe spotte dig.
 • Må ikke være bange for at stoppe, komme ud og se på, hvor du er. Det er bedre at stoppe adskillige gange for at kontrollere, hvor du er, end at betale for at løse skader på din trailer / lastbil / en andens ting.
 • Go slow! Hvis noget uventet sker, skal du standse bilen og regne ud, hvad der skal gøres, før du tager nogen handling.
 • Korte trailere er mere manøvredygtig og lydhør, og dermed sværere at vende. Længere trailere er mere tilgivende for fejl, men vil tage mere arbejde at få rundt om et hjørne.
 • Invester i et sæt af kortrækkende 2-vejs radioer. Dette vil gøre kommunikationen meget nemmere end råben og / eller forsøger at se en spotter.
 • Den spotter og / eller føreren har brug for at huske at kigge op! Det er nemt at blive så optaget af genstande på jorden, som du glemmer at tjekke omkostning for grene og ledninger. Hold altid øje med skæve træer du kan gå glip bunden af ​​stammen bare fint, men hvis det træ hælder mod din trailer, vil det tage en bid af din rig højt op på taglinje!
 • Længere trailere er nemmere at bakke end mindre trailere
 • En spotter kan være nyttige som en anden par øjne bag traileren vil kunne se ting, du (som føreren) ikke kan.

Advarsler

 • Kontroller og dobbelttjekke hitch, sikkerhedskæder, stik, og kabel til lys.
 • Stop omgående, hvis du er på vej i en retning, du ikke ønsker at gå, træk fremad, og prøv igen.
 • Hvis anhængeren begynder at lommekniv (rotere med en ekstrem vinkel) straks stoppe bilen. Træk frem, og prøv igen.