Wkudk

Sådan skriver tromme og bas

En grundlæggende guide til at opbygge en D & B melodi. Hvordan til at bygge beats, hvordan man opbygger bassen.

Steps

Sådan skriver tromme og bas. Sæt tempoet (hastighed) på din sequencer til 170-180.
Sådan skriver tromme og bas. Sæt tempoet (hastighed) på din sequencer til 170-180.

Beats og trommer

 1. 1
  Sæt tempoet (hastighed) på din sequencer til 170-180. Dette er nogenlunde den hastighed, du ønsker for DnB.
 2. 2
  Forudsat du har en 4/4 bar af musik, justere følsomheden på din sequencer / trommemaskine (i. E. Reason, Logic Audio) til 16 år. Det betyder, at hver "Beat" i bar (dvs. hvor du tæller 1-2-3-4) vil blive opdelt i 4 stykker. Skriv en bas (Kick) tromme på den første og ellevte slag i baren. Hvis du spiller din melodi, vil du have en "synkoperede" trommeslag, dvs trommer vil ikke falde nøjagtigt på "1-2-3-4 -" vi diskuterede tidligere, men på den 1. og mellem 3-4 beat. På eget dette ikke lyde alt for rytmisk, så har vi brug for noget andet.
 3. 3
  Tilføje et "snare" eller lignende lyd (højt hatte kan arbejde, tjekke din soundbank for en lyd, du kan lide, men det skal være tonalt højere end stortrommen). Føj denne slå til den femte og trettende femte> beat i baren. Dette skulle give den velkendte DnB "Bang --- TickBang - Tick ---" lyd. Dette er den grundlæggende break beat for DnB (ved denne hastighed) og Hip Hop ved lavere hastigheder.
 4. 4
  Byg på toppen af beat. For eksempel kunne man tilføje hi-hats over 1-3-5-7 osv. (hver anden 16th slag) i baren, eller du kan tilføje en snare omkring det 7. beat, eller et spark omkring det 14. beat. Det er for dig at opdage, dette er et af de områder, hvor kreativiteten kommer i...
 5. 5
  Tilføj nogle sort. En sang med en enkel bar løkke kommer til at få kedelige mægtige hurtigt, så du skal variere trommer lidt. Men det betyder ikke bare ændre dem bar efter bar-dette ville miste melodien struktur (en vigtig ingrediens i DnB). For at tilføje ændringer, men holde struktur, skal du foretage dine ændringer gentage over et "udtryk". I dette tilfælde en "sætning" er en sekvens af 4, 16 eller 32 bar. For grundlæggende hardstep a la Roni Size / generel club DnB, trommerne skifter hver bar for 4 barer, derefter gentage igen. Dette bør være kompleks nok til at stoppe sangen fra lyde kedeligt for nu, selvom du bliver nødt til at tænke på at ændre trommerne igen, senere i sangen (igen i en 4-8-16-32-64-128 osv osv bar sætning - husk, det er hvordan det lyder, at sager, ikke hvor matematisk det er disse retningslinjer, som til tider er lavet til at blive brudt, efter du har mestret dem)... Hvis du ønsker en mere kompleks (som engang blev kaldt "intelligent DnB") beat, bør du tilstræbe at bruge en 16 bar progression, eller hvis du er usædvanlige, 32 (lyt til Paradox - en DJ mareridt, genial musik, umuligt at blande ).
 6. 6
  For mere sort: Hvis din sequencer vil lade dig, så prøv at redigere den "hastighed" af nogle af de tromme noter, så de er ikke alle de samme loudness. Prøv også at "bryde" the beat i slutningen af ​​sætninger ved at gøre noget anderledes i den sidste bar af trommerne - ændre mønstret eller anden måde - at droppe noter, tilføjer noter ændre note placeringer.

Bass

Bassen (eksperimentere med forskellige bølgeformer) kan enten arrangeres over en enkelt bar eller kan spilles over progression / sætning (dvs. 4/8/16 bar sekvens nævnt ovenfor).

 1. 1
  Overvej at bruge bassen i forbindelse med stortrommen. Hvis du ikke gør det, kan du forvirre rytmen i sangen (selv om dette kan lyde ekstremt godt, hvis det gøres godt).
 2. 2
  Hvis du spiller bas over progression, har det gentage hver, for eksempel, 4 barer, og så have en ændring på det 13.-16 BAR (ikke at forveksle med den (16ths en bar under trommer ovenfor). Dette vil give det en smule sort og give nogle "flow" til din musik. Alt bliver godt, vil du have en funktionel, hvis ikke en smule intetsigende, tromme og bas melodi.
 3. 3
  Gør det til en fuld brik ved at gennemføre hele ovenstående proces og gøre flere forskellige afsnit af melodien, som du vil passe sammen (efter 16/32/64 mønsteret ovenfor). Dette vil give dig et varieret melodi, der skal lyde en lille smule mere komplet.
 4. 4
  Bringe hele melodi sammen. Du kan gøre dette på en række måder, du kan bruge vokal og tilføjer, at over, hvad du allerede har gjort, og du kan bruge nogle atmosfæriske pads til at gøre det til at lyde lidt moderne og Trancy. Du kan tilføje trafik støj eller tale at give forskellige atmosfærer, osv. Virkelig himlen (betyder din fantasi) er grænsen her. DnB er vanvittigt eksperimenterende, så noget går med lyde. Tænk fed. Tænk på din sang som en historie. Hvad er det du forsøger at komme over? Travlhed i byen? Angry chauffører? Trækfugle syd for vinteren? Uanset hvad, bare prøve at visualisere, hvad du forsøger at fange i dit sind og derefter tilføje nogle effekter, som du mener ville passe det. Du kan opleve, at det holder dig mere fokuseret på en "tema" for din sang, og hjælper med at holde dig på sporet.