Wkudk

Sådan sletter Instagram fotos

Har du opnået den ekstase af gode fotografering færdigheder og nu ønsker at slette dine gamle amatør fotos på Instagram? Eller bare ønsker at slette en af ​​dine ikke så populære uploadet foto fra din Instagram konto? Nå ingen bekymringer, vil denne artikel guide dig om, hvordan du sletter dine Instagram fotos.

Steps

Sådan sletter Instagram fotos. Log ind på din Instagram konto.
Sådan sletter Instagram fotos. Log ind på din Instagram konto.
 1. 1
  Log ind på din Instagram konto.
 2. 2
  Naviger til din instagram bruger ved at klikke på "navigation fanebladet".
 3. 3
  På din brugerside, vil du finde alle de billeder, du har uploadet indtil nu. Søg efter de fotos, som du ønsker at slette ved at rulle billeder under "Grupperet view" for nem søgning.
 4. 4
  Klik på billedet, som du vil slette, ved at trykke på det.
 5. 5
  Klik nu på "indstillinger knappen" placeret lige under fotoet i nederste højre side af billedet.
 6. 6
  Du vil få en valgmenu på at klikke på knappen Indstillinger. Klik på "Slet" for at slette dit foto.
 7. 7
  Ved at klikke på "delete", vil du modtage en bekræftelse vindue. Klik på "Slet" for at bekræfte sletningen.
 8. 8
  Hurra! Du har lige slettet et billede på Instagram.

Tips

 • Undertiden efter sletning fotoet er stadig synlig, så dens formentlig en gammel cache, der ikke er blevet opdateret. Hvis foto fortsat være synlige i en længere periode, så kontakt Instagram Hjælp øjeblikkeligt.
 • Tænk før du sletter din foto som det slettede billede ikke kan hentes tilbage.
 • Hvis fotoet, der blev slettet blev delt derefter på det billede linket fortsætter med at arbejde op til 4 timer, og derefter linket forsvinder eller standser arbejdet.
 • Hvis du er interesseret i at bakke op foto, før du sletter det så du gerne vil læse Backup dine Instagram billeder
 • Foretrækker en "liste", hvis det billede, du vil slette er en nyere én er i liste se billederne er synlige med "indstillinger" fanen til rådighed under det. Det bare sparer en lille mængde af tid.
 • Søgning bliver nemmere, hvis det billede, du vil slette var tilgængelig for nylig i dine feeds. Bare gå til dine feeds, og klik på knappen Slet for at slette det.

Advarsler

 • Tænk to gange, før du sletter et foto som sletningen ikke kan fortrydes og hverken kan fotoet hentes tilbage efter sletning.
 • Søgeprocessen kan få længerevarende, hvis du ønsker at slette en meget gammel foto. Som du nødt til at holde på at vente på billederne for at indlæse. For eksempel: Du har nogle 600 billeder, og du ønsker at slette dine gamle fotos, som du har uploadet da du tiltrådte Instagram, så dens temmelig meget svært at nå det billede (Instagram viser op til 16 billeder på ét foder til din brugerside).