Wkudk

Sådan slettes inficerede computer filer

Inficerede filer kan blive en smerte, nogle gange kan man finde inficerede filer kan ikke slettes. Denne simple metode vil vise dig, hvordan man kan omgå beskyttelsen af ​​delete.

Steps

Sådan slettes inficerede computer filer. Back up så meget af dine vigtige data som muligt, inden den ændrer en fil på din computer.
Sådan slettes inficerede computer filer. Back up så meget af dine vigtige data som muligt, inden den ændrer en fil på din computer.
 1. 1
  Back up så meget af dine vigtige data som muligt, inden den ændrer en fil på din computer. Se Advarsler og tips.
 2. 2
  Scan din computer med flere antivirus og anti-spyware-programmer. Se relaterede Googles.
 3. 3
  Skriv ned alle filnavne, der ikke kan slettes af din antivirus / antispyware-programmer.
 4. 4
  Starte op i fejlsikret tilstand.
  • Genstart computeren.
  • Mens computeren starter op trykke F8 (du kan blive nødt til hurtigt at trykke F8, hvis din computer er hurtig).
 5. 5
  Log på som administrator af computeren.
 6. 6
  For at sikre at Systemgendannelse ikke har uforvarende gemt en inficeret fil, deaktivere den derefter scanne computeren. Kun gøre dette, hvis du er 100% sikker på at du ikke skal bruge systemgendannelse på dette tidspunkt.
 7. 7
  Søg efter en kendt inficeret fil. Skriv navnet på filen i feltet Filnavn, og ikke begrænse søgningen efter dato, tid eller størrelse. Hvis der ikke viser, søg efter navnet i "indeholder teksten" søgefeltet. Dette kan bringe flere filer, som ikke alle er smittet. At afgøre, hvilken er den korrekte fil, du har brug for at vide, hvad formålet filen tjener, er det en indskrive fil? (Advarsel!), kan det også bidrage til at besøge hjemmesiden (virus / spyware database) af antivirus / antispyware programmer, som du har fundet filen med, hvis nogen. Meget af den tid der er mere aktuel information om, hvordan man håndterer den inficerede fil.
 8. 8
  Vælg den inficerede fil, når du har logget på og holde SKIFT tryk derefter på delete-tasten (det omfartsveje papirkurven og helt fjerner det).
 9. 9
  Genaktivere systemgendannelse hvis det ikke er sandsynligt, at computeren vil mislykkes på nogle måde (miste data for eksempel, eller at den fil du slettede var en falsk positiv eller indskrive fil).

Tips

 • Genstart i fejlsikret tilstand dybest er computeren kører meget minimum af software. Det gør at scanne din computer mere effektiv som scanning software frit kan scanne din harddisk, uden nogen programmer modificerende filer i mellemtiden.

Advarsler

 • Vær meget forsigtig med at slette bestemte filer, især indskrive filer som de er normalt afgørende for computerens funktioner.
 • Hvis du sletter filer, der kræves af visse programmer så programmet kan ikke arbejde længere.
 • Hvis du sletter operativsystemer filer så du måske nødt til at geninstallere dit nuværende operativsystem.
 • Sørg for at du ved, at filen er inficeret, før du sletter den.