Wkudk

Sådan spiller Star Wars Battlefront 2 multiplayer

Enhver kan gå online og spille Star Wars Battlefront 2, men det tager lidt af humor, strategi og held til at vinde en kamp. Denne vejledning er for multi-spillere, der ønsker grundlæggende færdigheder til at erobre.

Steps

Sådan spiller Star Wars Battlefront 2 multiplayer. Vælg en side i kampen.
Sådan spiller Star Wars Battlefront 2 multiplayer. Vælg en side i kampen.
 1. 1
  Vælg en side i kampen.
 2. 2
  Find ud af hvilken enhed du er god med (Republikken enheder, forbund af selvstændige systemer enheder, rebel enheder eller kejserlige enheder). Hver spiller er forskellige, og de fleste spillere spiller med enheden, at de er bedst med. Vælg den, der er rigtige for dig.
 3. 3
  Venner med dine holdkammerater og hjælpe dem. Det er i din bedste og kollaborative interesse at hjælpe hinanden til at sikre sejren. De vil spørge hjælp fra dig, også.
 4. 4
  Må ikke såre din holdkammerat. Hvis den server, du er i, har teamet skader indstilling til, kan du potentielt dræbe en holdkammerat, der truer din status.
 5. 5
  Rejser i toere eller treere når det er muligt.
 6. 6
  Være effektiv med din ammunition. Selv om dette er et skridt for mere erfarne spillere, kan det føre til fordele i langtrukken out spil.
 7. 7
  Hold en kommandopost i mindst ti sekunder. Dette vil ti sekunder efter at den er blevet taget til fange, da dette vil reducere capture sats for fjenden, hvilket giver dig en fordel i at beskytte Command Post.
 8. 8
  Regenerere sundhed og ammunition droider for dig og dit team. Du ønsker ikke din fjende til at helbrede, mens du søger efter røde dunke.
 9. 9
  Hold dig i bevægelse. Hvis du bo i det samme sted for et stykke tid, nogen kan dobbeltbekkasin dig.
  • Hvis du er nødt til at helbrede og blive, og på det samme sted, for at gemme sig bag droid forsøge flytte frem og tilbage for at skære ned chancerne for at få skudt.
 10. 10
  Hjælp forsvaret enheden, når de har brug for det. Må ikke angribe, medmindre du har til at forsinke fjenden fra deres spawn point.
 11. 11
  Put miner på døre, smalle passager og nær en kommando post eller scoring område.
  • Vær forsigtig, da miner kan glød og tiltrække opmærksomhed.

Tips

 • Hvis det er muligt, få en GameSpy konto. Hvis du tilføjer en afspiller som en kammerat, er det med til at øge kommunikationen ved at tillade du også se hans / hendes navn, når de taler.
 • Det foreslås, at du læse manualen for at lære de kontroller, og spille singleplayer-kampagnen og nogle galaktiske erobring eller øjeblikkelig handling, inden du forsøger multi player.
 • Du kan også prøve at deltage i en klan, kan du møde folk med deres klan "symbol", dvs [RoR] i front i deres navn. Dette vil hjælpe din kommunikation med andre spillere endnu mere. Der er 3 klaner i øjeblikket [RoR] = LDS = og ^ SoF ^
 • Må ikke opgive håbet om kampen. Selv på nær umulige odds, er det altid muligt at vinde, hvis du har et godt hold at spille med dig. Det er blevet rapporteret, at man kan vinde på 15-250 enhed count. Selvom det er umuligt at vinde ved at dræbe alle fjender, kan du være i stand til at stjæle en sejr ved at tage alle Kommando Points.
 • (Opsplitning hjælper til dette, som du kan prøve at tage flere Command Points samtidigt)
 • Hvis du er i stand til at vælge din fraktion, prøv at holde holdene selv, medmindre der er et arrangeret aftale for alle menneskelige spillere til at være på samme side.
 • Tjek om et kort er PC-baseret eller Console baseret på. På en pc-baseret kort, kan du finde pc-gamere samt Play station gamere.
 • Træd ikke på miner. Nogle gange, når man træder på det kan gå af og andre gange ikke.

Advarsler

 • Resultater kan variere. En stor del i at sikre sejren er i samarbejde med dit team og de niveauer af andre spillere.
 • At undgå at blive startet op fra en spilsession: ikke kæmper magten, følger reglerne, ikke glitch, ikke snyde, ikke dræbe andre spillere på dit hold, ikke halter (dette kan synes at være unfair på dig, men hvis du halter, kan du være startet tilbagestående kan påvirke dit og skader taget som er uretfærdigt at både du og din modstander Som et tip: tjekke din ping på "player listen 'for at se, om serveren har.. en god forbindelse) og endelig ikke verbalt angribe en anden bruger.
 • Misbrug ikke verbal kommunikation systemet, da det er meget irriterende at gamere og kan få dig udelukket fra serveren.

Ting du behøver

 • Kopi af Star Wars Battlefront 2
 • PS2 og PS2 controller (eller PC med en mus og et tastatur)
 • bredbåndsforbindelse (nødvendig for at forbinde til spil-servere)
 • En masse af praksis, praksis, praksis og tid, tid, tid.