Wkudk

Sådan stille en støjende ventilator bælte

Det første skridt er at identificere, hvilke bælte gør alle støj. Hvis dit køretøj hviner lige efter du starter det, men før du selv røre rattet så er det mest sandsynligt din generator bælte. Hvis støjen der sker, når du drejer rattet, så se til el-styring bælte. Hvis din bil har kun én bredt bælte (kaldet en Serpentine bælte), som er den ene til at arbejde på.

Steps

Sådan stille en støjende ventilator bælte. Med motoren OFF trykke ned på toppen af bæltet.
Sådan stille en støjende ventilator bælte. Med motoren OFF trykke ned på toppen af bæltet.
 1. 1
  Sluk motoren.
 2. 2
  Med motoren OFF trykke ned på toppen af bæltet. Der bør kun være løs nok så båndet trykker mindre end en tomme, hvis der er mere bæltet behov strammes og / eller udskiftes, men mellemtiden kan afbrydes på denne måde.
 3. 3
  Igen, med motoren OFF gnide bar af sæbe på siderne og indre overflade fulde længde af bæltet. Hvis du har en Serpentine bælte bare gnide sæbe på den indvendige overflade vil være nok.
 4. 4
  Starte motoren. Hvis støjen er der stadig gnide sæbe på bæltet. Dette smører remmen og remskiven så de ikke sladre, når de ikke drejer med samme hastighed.
 5. 5
  ATT: Sæbe kemikalier vil slides remmen. Ikke den bedste løsning.

Tips

 • Hvis du lige har haft din Serpentine bælte udskiftet, og det er pibende, kan det bare skal strammes. Alle nye remme vil strække i de første par dage, og normalt skal bringes tilbage til mekaniker for en opfølgende stramning. Nogle remme kan ikke spændes, da nogle køretøjer har en fjederbelastet fjedermekanisme, som kan kræve udskiftning, hvis hvin fortsætter.
 • Et hurtigt tjek for at se, om det er selen og ikke et leje, er at dryppe et par dråber af bremsevæske på den, mens motoren kører. Bæltet vil være stille med det samme. Brug ikke oliebaseret produkt.
 • Hvis støjen er kontinuert og / eller der er røg, der kommer fra en af ​​remskiverne så skal du se en mekaniker RIGHT AWAY som komponent har et stort problem og har brug for professionel hjælp.
 • En gammel bar af sæbe fungerer godt bare barbere eller gnid lidt af bar soap off på til bæltet eller købe bælte dressing

Advarsler

 • Husk dette er kun en midlertidig løsning, og vil ikke træde i stedet for korrekt spændt bælter og funktion motorkomponenter.

Ting du behøver

 • Bar af sæbe.