Wkudk

Sådan træner Dungeoneering på runescape som et ikke medlem

Dungeoneering er en af ​​de nyeste færdigheder på RuneScape, udgivet den 12. april 2010. Dungeoneering er tilgængelig for gratis spillere og betalende spillere ens, selv ikke-medlemmer ikke kan få adgang til alle funktioner. Denne færdighed er trænet af raiding fangehullet etager under et kæmpe slot kaldet Daemonheim at få erfaring. Læs videre for at få instruktioner om, hvordan at begynde at træne denne færdighed, men bemærk, at denne artikel indeholder spoilers.

Steps

Sådan træner Dungeoneering på runescape som et ikke medlem. Rejser til daemonheim.
Sådan træner Dungeoneering på runescape som et ikke medlem. Rejser til daemonheim.
 1. 1
  Rejser til daemonheim. Der er et par måder at gøre dette. Du kan rejse via Daemonheim færgen ligger vest for Al Kharid bank (bådtur er gratis), eller du kan rejse til fods op ad østkysten af ​​Wilderness indtil du får der. Når du modtager en Ring af slægtsskab, kan du også bruge den til at teleportere der.
 2. 2
  Tal til Dungeoneering vejleder. Du vil få en Ring af slægtsskab, som giver dig mulighed for at teleportere til Daemonheim og danne Dungeoneering parter. Læreren kan også forklare mere om Dungeoneering, og endda dele nogle oplysninger om Daemonheim og sin fortid.
 3. 3
  Tal til Fremennik bankmand står foran slottet. Du er nødt til at hensætte alle dine varer, før du kan indtaste Daemonheim, undtagen Ring af slægtsskab og en Orb af Oculus, hvis du har en. Må ikke bekymre dig, vil våben og rustninger leveres inde i fangehullet.
 4. 4
  Indtast daemonheim slot. Det er tilrådeligt at bære dit Ring af slægtsskab at spare opgørelse plads. På dette punkt, kan du danne en fest. Der er to måder at plyndre en dungeon: i en fest eller solo.
  • At plyndre solo:
   • Højreklik på Ring af slægtsskab.
   • Klik på "Åbn party interface".
   • Klik på "Form Party".
   • Vælg et gulv (hvis dette er din første gang, vil kun sal 1 være tilgængelig).
   • Vælg en kompleksitet (hvis dette er din første gang, vil kun kompleksitet 1 være tilgængelig).
  • At plyndre i en part:
   • Højreklik på Ring af slægtsskab.
   • Klik på "Åbn party interface".
   • Klik på "Form Party". Alternativt kan du bede om at slutte sig til en andens parti.
   • Invitere andre spillere til at slutte sig til din fest. Prøv at rekruttere spillere, der er i din bekæmpe niveau rækkevidde. Det hjælper også, hvis de kan få adgang til de samme etager som du kan.
   • Vælg et gulv (du kan kun vælge gulve til rådighed for alle spillere i dit parti).
   • Vælg en kompleksitet (du kan kun vælge en kompleksitet til rådighed for alle spillere i dit parti).
 5. 5
  Kravl ned dungeon stigen. Der er to: De er placeret på venstre og højre side, hvis du vender mod nord og er lige uden for døren til slottet. Når du har klatrede ned, vil du finde dig selv i et rum med forskellige dekorationer og genstande, og smugleren vil være i centrum. Elementer vil blive spredt på bordene, som er placeret i et hjørne af lokalet. Afhængigt af kompleksiteten, du har valgt, bør der være forskellige former for mad og udstyr liggende rundt.
 6. 6
  Tag hvad du har brug for, og udstyre nogle af de våben eller rustning, du finder. Holde maden lige ved hånden, da det kan helbrede dig under kamp. Hvis du er på kompleksiteten 2 eller højere, kan du købe eller sælge varer til Smuggler. Vær sikker på at afhente nogen farvede knapper liggende på gulvet, da disse bruges til at åbne bestemte døre.
 7. 7
  Indtast dungeon værelser gennem et af de døre fra start værelset. De fleste monstre i Daemonheim er aggressive og vil angribe dig. Saml nogen taster du finder liggende rundt og indsamle de nyttige elementer, som monstrene er faldet.
 8. 8
  Fortsæt gennem resten af katakomber-lignende dungeon. Antallet af værelser vil du nødt til at arbejde gennem afhænger af størrelsen på din fest, og om du har valgt at overfalde en lille, mellem eller stor fangekælder. Vær sikker på at bekæmpe alle de monstre du kan, fordi kampene tæller med din Dungeoneering Prestige. Det er tilrådeligt ikke at løbe væk fra en kamp.
 9. 9
  Brug daemonheim kortet (placeret under din mini-map) for at se nogen værelser du ikke har låst op endnu. Husk at tænde kameraet mod nord først, før du åbner kortet, ellers kort vil være meget forvirrende. Chefen monster plads (hvis du har låst den endnu) vil blive markeret med et kranium symbol. Hvis du ikke raid alle værelser i hver dungeon, vil du modtage mindre erfaring i slutningen.
 10. 10
  Afslut alle værelser før venturing i chefen rummet. Tage masser af mad (helst tiarmet ål eller gigantiske fladfisk) med dig. Når du når kompleksitet 2, kan du fiske inde Daemonheim. Når du besejre boss monster, klatre op ad stigen for enden af ​​rummet for at afslutte raid.
 11. 11
  Se på hvor meget erfaring du har modtaget. Et pop-up vises på skærmen, optælling din xp. Når den er færdig med at tælle, vil du blive tildelt en række tokens. Antallet af poletter du modtager svarer til en tiendedel af den xp du modtager (afrunding). Du kan udveksle disse tokens for belønninger med belønninger Trader uden Daemonheim.

Tips

 • Prøv at få spillerne lavere end dit eget niveau i en fest. De monstre kan være lidt mindre magtfulde.
 • Prøv at komme igennem så mange rum som muligt, selv om de ikke er nødvendige. Dette giver dig mere erfaring.
 • Du vil finde det nemmere at træne Dungeoneering som et ikke-medlem, hvis du allerede har alle dine andre færdigheder uddannet til niveau 50 og derover. Selv med høje niveauer, vil du stadig finde, at du ikke kan åbne nogle døre, fordi du har brug for flere kompetencer. Hvis du ikke kan åbne en dør, det betyder, at du vil modtage mindre erfaring i slutningen af ​​raid.
 • For at åbne døre og indsamle / ændre ressourcer, kan du bruge en hammer, en novite hakke (eller bedre), et novite økse (eller bedre) og en krudttønde. Hold disse elementer med dig på alle tidspunkter.
 • Selvom det kun er en sidste udvej, kan du dø en masse gange. Selv om det har en EXP straf, betyder det ikke tage væk nogen emner som den virkelige RuneScape verden.
 • Hvis ovenstående ikke kan ske på grund af et lavt smithing niveau, så spørg en person med en høj smithing niveau, helst en ven, for at gøre udstyr til dig.
 • Husk, at du kan bruge Home Teleport i din tryllebog til enhver tid at vende tilbage til smugler. Det kan være en god ide at oprette en gatestone før du teleportere, som du kan komme tilbage til dit oprindelige placering meget hurtigere.
 • Den første boss monster, du vil støde på inde Daemonheim vil sandsynligvis være "forslugen Behemoth". Dette boss er let at besejre, fordi det vil have en fødekilde i rummet for hvert medlem i dit parti (eller bare en). Hvis hver spiller står mellem monster og en fødekilde, mens angribe, vil du opdage, at det ikke kan helbrede mellem angreb, og du vil være i stand til at besejre det hurtigt.
 • Her er en liste, der beskriver de forskellige kompleksiteter. Med hver raid du gennemfører, vil du låse op for en ny kompleksitet, indtil du når level 6.
  • Kompleksitet 1: Kun kamp. Armour og våben er givet. Ingen shop lager.
  • Kompleksitet 2: Combat, Fiskeri, hugge brænde, Firemaking og madlavning. Armour og våben er givet. Minimal shop lager.
  • Kompleksitet 3: Nu også Minedrift og Smithing våben, og Runecrafting. Kun panser er givet. Smith dine egne våben. Øget shop lager.
  • Kompleksitet 4: Making rustning tilladt (dermed: Crafting). Ingen rustning eller våben fordelt. Flere lager i butikken.
  • Kompleksitet 5: Ingen F2P færdigheder tilføjet. Det samme som kompleksitet 4 til F2P. Øget shop lager.
  • Kompleksitet 6: Ingen F2P færdigheder tilføjet. Fuld kompleksitet. Lav dit eget udstyr. Fuld shop lager.
 • Emner inde Daemonheim værdiansættes efter tiers. Kun lag 1-5 er tilgængelige for ikke-medlemmer. Hvis du modtager en vare, du gerne vil bruge i hvert raid, kan du binde det til dig ved at højreklikke på det og vælge "Bind". På niveau 1 Dungeoneering, kan du binde et element og 125 af en type af rune eller pil som dette. Du vil så modtage denne post igen i begyndelsen af ​​hvert raid.
 • Binde et nyt våben eller platebody hver gang dit angreb eller forsvar gør det muligt at udstyre en ny. Den bedste og til tider eneste måde at få disse avancerede udstyr er at smith det, hvor du har brug tonsvis af rustne mønter til at købe malm, mønter, du kunne have købt mad eller mere panser med. Bindende avancerede og bedste udstyr til dig selv sparer tid og arbejde.

Advarsler

 • Glem ikke at lave mad og rustning, når det er muligt. Glem ikke at udvinde malm, når det er kostbar, og du kommer på tværs af det.
 • Døden er sikker inde Daemonheim. Du vil ikke miste nogen produkter og vil blive teleporteret tilbage til smugleren, så du kan komme ind i fangehullet igen. Dog vil du få mindre erfaring for hver død har du i slutningen af ​​raid.
 • Husk, den eneste måde at slippe af med en binded element er at ødelægge det. Tænk før du binder.
 • Må ikke få spillerne højere jævnet end du i et parti. Jo højere et niveau et gruppemedlem er end dig, jo stærkere monstre.