Wkudk

Sådan udløse grønne trafiklys

Hvis du eller nogen du kender ejer en, a, a cykel, eller endda en lille bil, har du sikkert bemærket, at det er nemt at sidde fast ved trafiklys. En forståelse af, hvorfor det sker kan afsløre nogle metoder, der vil hjælpe med at gøre noget rødt lys til grøn. Dette vil spare tid, gas og frustration af dig ikke at have du venter hvad der virker som evigt ved rødt lys, der ikke har nogen igangværende trafik.

Steps

Sådan udløse grønne trafiklys. Forstå, hvordan "demand-aktiverede" trafiksignaler virker.
Sådan udløse grønne trafiklys. Forstå, hvordan "demand-aktiverede" trafiksignaler virker.
 1. 1
  Forstå, hvordan "demand-aktiverede" trafiksignaler virker. Disse er trafiklys, som kun vil bliver grønne, når et køretøj er fornemmet, normalt til, at køretøjet at krydse en gade eller lave et venstresving. Ved problematiske trafiklys, kigge efter en løkke af wire begravet i fortovet af vejen i nærheden af ​​stoppestedet linje. Dette kaldes en "induktiv sløjfe trafik detektor", der fungerer lidt ligesom en metaldetektor, mærke nogen ledende metal (aluminium, stål, jern, etc.). Nogle gange er disse sensorer forkert udformet eller tilpasset, så de ikke samle op på tilstedeværelsen af ​​en mindre bil. Disse sensorer ikke registrerer vægten af ​​et køretøj, men snarere fornemme, hvor meget det forstyrrer et elektromagnetisk felt. Når udløst, vil signalet begynder lyset skifte processen ved hjælp forprogrammerede regler (inden for 30 sekunder, som regel mindre). "Større" eller mere mærkbar køretøjer ikke medføre, at lyset til at vende hurtigere - bilens enten ture på kontakten for at starte processen eller ej. Der er måder at gøre dig selv mere synlige for at undgå ventetid på ubestemt tid.
 2. 2
  Overhold formen af induktive loop og placere din cykel, scooter eller motorcykel i overensstemmelse hermed. Hvis du holder ramme en problematisk lyskryds på daglig basis, tage tid til at undersøge det område, hvor du sidder fast. Kig efter "sawcuts" eller linjer viser, hvor løkken blev indsat. Der er tre almindeligt set former, og den måde du placere et tohjulet køretøj over dem kan påvirke, hvorvidt det bliver opdaget. Hvis du ikke kan se omridset af løkken (såsom hvis vejen var repaved) forsøger begge teknikker og se hvilken en der fungerer.
  • Dipol loop - Put begge hjul direkte på en af ​​de sawcuts på enten højre eller venstre. Hvis du stadig ikke opdaget, læne lidt mod midten.
  • Quadrupol loop - Placer begge hjul på centrum sawcut, som har to ledninger, og er mere følsom. Hvis lyskryds ikke ændres, læne lidt mod en af ​​de ydre linjer på begge sider.
  • Diagonal Quadrupole - Designet til fornuft tohjulede køretøjer lettere. Hvis en tohjulet køretøj ikke opdages, kan følsomheden af ​​sløjfen være for lav i almindelighed.
  • Du vil også finde slynger skåret i fortovet. "Wrap" cyklen så meget som muligt omkring omkredsen af ​​løkken, placere begge hjul på snittet. Forsøge at placere den største metallisk stykke af cyklen på toppen af ​​hvor løkken skærer w / en anden snit, der fører til en tilstødende sløjfe, eller ved siden af ​​vejen til den sorte boks, der huser hjernen, der regulerer lysene: dette er typisk hvor den stærkeste felt genereres.
  • Mange kommuner tilføje markeringer på jorden for at vise, hvor du skal placere forhjulet din tohjulede køretøj for at lokalisere det på den mest effektive sted at udløse grønt lys. Disse mærker, når de findes, er især nyttig, når gaden er blevet repaved og nedskæringerne i Blacktop ikke længere er synlige. Kig efter en lille "T", eller en lille "X" form i hvid maling, som regel i højre sporvidde lane, højre i krydset (til sidst, før nogen fodgængerfelt.)
 3. 3
  Vedhæft neodym magneter til køretøjet. Mens der er en betydelig debat om, hvorvidt en magnet kan ændre det elektromagnetiske felt på en måde, der udløser sensoren, eftersom sensorer anvender signalfrekvenser i de mange tusinde Hertz, ikke DC. Du kan beslutte at give det et skud. Du kan købe en kommerciel magnet eller lave dine egne.
 1. 1
  • Hvis du gør din egen magnet udløser, være meget forsigtig, når du håndterer dem, da de er meget stærke. Bær øjenbeskyttelse når du håndterer dem, fordi de er meget skrøbelige, og hvis de smække sammen eller mod enhver anden overflade, kan et stykke magnet nemt komme ind i dit øje. Beskyt magnet, før du udsætter den for de elementer (f.eks sætte det i en forkromet pille holder med en gummiring). Aldrig bringe disse magneter tæt på alle med en pacemaker (det stærke magnetfelt kan forstyrre driften), børn (der kan få deres fingre i klemme mellem to magneter, indtager en, eller få et skår i deres øjne), disketter, kredit kort, magnetiske id-kort, kassettebånd, videobånd, tv, videobåndoptagere, computerskærme, eller andre elektroniske apparater.
  • Fastgør magneten sagen til bunden af ​​køretøjet med epoxy pasta eller skruer. Hvor du placerer den på en bil, vil afhænge af, hvilken slags loop, du har tendens til at komme på tværs. Hvis du ønsker at dække alle baser, sted magneter langs midten og siderne (i overensstemmelse med hjulene). Hvis du har brugt epoxy pasta, lad det tørre og kontrollere, at magneten er sikkert regelmæssigt - du ikke ønsker denne magnet flyvende ud af din bil ved 70 miles i timen på motorvejen.
  • Hvis du kører en tohjulet køretøj, kan du vedhæfte magneten på din sko med epoxy pasta, så når du trækker op til et kryds, er du i stand til at spotte wiren og sætte din sko lige over det med magneten.

Alternative metoder

 • Tryk på fodgængerovergang knappen. Hvis krydset har en fodgængerovergang, kan du lade din motorcykel / scooter / cykel og skubbe fodgængere fodgængerovergang knappen for at tvinge lys til at cykle. Dette kan dog ikke være lovlig eller sikker.
 • Rapport lyskryds. Hvis ingen af de ovennævnte metoder arbejde, er det sandsynligt, at sensoren er dårligt justeres eller brydes. Enten måde, problemet skal løses.
 • Tryk på startknappen Hvis du er på en motorcykel, du kan trække i koblingen, stop motoren, og tryk på motoren startknappen. Starteren er drevet af en elektromagnetisk motor, skabe mere magnetisk energi og udkobling sensoren.

Tips

 • Der er elektromagneter, som du kan købe til at knytte til undersiden af ​​motorcykler, der var designet specielt til at hjælpe sensorerne reagere.
 • Du kan redde meget kraftige magneter fra gamle harddiske. Fjern låget og derefter runde fade. Magneterne vil være i hjørnet. Din skruetrækker vil finde dem hurtigt. Du vil sandsynligvis bruge en Torx driver til at fjerne de særlige skruer. Torx bits er tilgængelige på de fleste bildele og isenkræmmere. Disse magneter er bundet til en metalplade, som du kan bruge til at fastgøre magneten til dit køretøj.
 • Sørg for, at signalet er på en påvisning system. Ikke alle trafiksignaler aktiveres af detektorer, da de fleste er på en timing-system.
 • Lokale love kan tillade dig at krydse et kryds efter standsning hvis trafikken sensoren ikke genkender din tilstedeværelse. Spørg de lokale myndigheder.
 • Hvis du har et grønt lys, ikke dawdle! Det tager kun cirka tre sekunder efter et signal aktuator til at beslutte er der ikke mere trafik venter på at komme gennem krydset fra din retning. Hvis du er langsom til at flytte, vil aktuatoren flip kontakten, og du vil blive stirre på et rødt lys igen på ingen tid. Og det vil ikke gøre nogen bag dig meget glad.
 • I Storbritannien, ikke efterlade et hul længere end halvanden bils længde, når du flytter ud efter holdes af et rødt lys, fordi computeren er næsten altid programmeret til at fornemme hul og tænde lyset tilbage til rød..... du kan komme igennem på rav, men du vil stoppe Følgende drivere. Hvis du ser trafiklys på en landevej med sensorer vis måde tilbage, du kan satse de er programmeret til at gå til rød, hvis du overskrider grænsen for at vejstrækning. Svaret er at holde inden for grænsen for omkring en halv mil, før lysene. Speed ​​sensorer som denne, med nedgravede detektorer er også ansat ved uheld sorte pletter til at analysere årsagen til ulykker, der har fundet sted.
 • Nogle trafiksignaler bruger video kamera detektorer i stedet. Hvis du er på en tohjulet køretøj, kan du prøve at dreje til siden for at øge din synlige areal. Hvis dette ikke virker, eller en bil er ikke at blive opdaget, rapportere det til den relevante afdeling.
 • Sætte din motorcykel eller scooter s sidestand ned direkte på induktionssløjfen sommetider vil arbejde. (På nogle motorcykler vil sætte standen ned, mens motoren kører, og transmissionen er i gear få det til at afskære som en sikkerhedsforanstaltning.)
 • Bevæge køretøjet frem og tilbage og / eller genstarte et elektrisk eller motorcykel motor kan påvirke magnetfeltet nok til at udløse lyset.
 • En række samfund i Europa, herunder Bakersfield, Californien, Santa Cruz, Californien, Chico, Californien, og Santa Clara County, Californien, har vedtaget politikker til at designe og justere alle trafiksignaler sensorer til at registrere cykler.

Advarsler

 • Nærmer udrykningskøretøjer (primært Brandvæsen køretøjer og ambulancer) kan tilsidesætte det normale mønster for trafiksignaler i visse omstændigheder. Både udrykningskøretøj og trafik signal skal være udstyret med passende anordninger, og kun nogle byer og visse kryds har sådanne enheder installeret. En af de mest almindelige er "Opticom"-system, dybest set anerkendt som en meget hurtig blinkende hvidt strobe lys monteret på eller nær toppen af ​​udrykningskøretøj (ikke "paryk-wag" blinkende high-beam forlygter). En lille modtagende enhed monteret på trafik signal pol modtager "strobe kode" og fik trafiklys grønt for nærmer udrykningskøretøj og rød i alle andre retninger. Sådanne systemer har vist sig at reducere trafikulykker og skader / dødsfald involverer udrykningskøretøjer samtidig forbedre svartider til livstruende nødsituationer. Normalt kan udrykningskøretøjer kun tage kontrol over kryds trafiklys, hvis de er på rejse i et nødberedskab mode - med alle udrykningsblink aktiveret og sirene lyde. Når udrykningskøretøj rejser gennem krydset, trafikken signalet vender tilbage til normal mønster. I nogle tilfælde Opticom systemer også bruges til at hjælpe den offentlige transit køretøj bevæger sig gennem krydsene hurtigere og øger deres effektivitet og pålidelighed. Når Opticom aktiveres af en af ​​disse biler, det preempts normal sekventering af trafikken signal, men kan ikke gøre alle de andre retninger rødt.
 • Ikke alle byer har "demand-aktiverede" trafiksignaler. Må ikke forvente, at dette arbejde på alle tidspunkter.

Ting du behøver

 • Neodym magneter eller en brækket / ubrugt harddisk (som indeholder neodym magneter) med trækkraft £ 6 hver.
 • Roll af tunge udvendige montage tape.
 • Beskyttende overdækning magneten (r).