Wkudk

Sådan vinder en klage tvist med Verizon Wireless

Hvor mange gange har du klaget til Verizon Wireless og fået ingenting? Processen nedenfor vil få dig til de udøvende niveauer, der kan og vil gøre en corporate beslutning, der generelt er i din favør (forudsat din klage er berettiget).

Steps

Sådan vinder en klage tvist med Verizon Wireless. Prøv at løse dit problem ved hjælp af de normale kanaler, men ikke bruger 611 fra din trådløse telefon.
Sådan vinder en klage tvist med Verizon Wireless. Prøv at løse dit problem ved hjælp af de normale kanaler, men ikke bruger 611 fra din trådløse telefon.
 1. 1
  Prøv at løse dit problem ved hjælp af de normale kanaler, men ikke bruger 611 fra din trådløse telefon. Tast 1-800-922-0204 fra dit hjem telefon alene. Tryk 1 for engelsk, og tryk på 2 for at tale med en rep. Indtast dit mobilnummer. Tryk derefter på nul for en agent.
 2. 2
  Vær forberedt. Det er den bedste kundeservice på planeten, når det kommer til problemløsning. Kundeservice vil tillade dig at tale med, hvad de kalder vejledere men de er lige glorificeret kundesupportrepræsentanter, der vil fortælle dig noget for at få dig væk fra telefonen.
 3. 3
  Undgå uhøflig opførsel, bandeord eller råbe på alle tidspunkter. Den instans vil blive noteret på din konto. Når din konto er blevet markeret bliver det meget vanskeligt at blive hørt, taget alvorligt eller avanceret til en person i ledelsen. Fra dette punkt, du bliver set som en ballademager eller en krænkende klient, og du vil ikke modtage gavn for tvivl, eller mere end det krævede fælles høflighed.
  • Prøv at være alt for høflig og taknemmelig. Hvis du synes behageligt, tak selv de lavere folk på totempæl til at lytte, at give rådgivning eller bare være behageligt om den situation, de vil være mere tilbøjelige til at fremme din klage.
 4. 4
  Giv dit trådløse nummer til agenten. Bed dem om at kontrollere det skyldige beløb. Når agenten har set din konto og bekræftet din balance, har de indgået på kontoen databasen og dette i sidste ende efterlader et revisionsspor af, hvem du har talt med og hvornår. (Hvis du er i en regning for at få din saldo, du har brug for at tale til beboelse, # BAL ringe fra din trådløse telefon, eller besøge verizon.com huske verizonwireless.com og verizon.com er to forskellige hjemmesider)
 5. 5
  Forklar din tvist og bede om en kredit eller justering, hvis din anmodning afvises, bede om et management person. I mange tilfælde vil du nødt til at vente en dag på et opkald tilbage. Det er okay, bare være tålmodig. (Hvis du er en en regning kunde og ønsker kredit på den trådløse regningen vil du enten nødt til at vente indtil justering vises på næste sætning eller placere et krav med bolig. Når indskrevet i en regning boligområder, der betaler trådløs lovforslag om kundernes vegne og videresender til dig for godtgørelsen. alle betalinger skyldes boligområder og ikke trådløs, når tilmeldt en regning)
 6. 6
  Hvis du får ingenting med en agent eller manager, der i sidste ende kalder dig tilbage, her er den kicker:
 7. 7
  Fortæl dem, du ringer dem som en sidste udvej for at arkivering i "din by eller byens navn" centrale distrikt mindre krav domstol. Fortæl dem, at du gerne vil undgå bekostning og besværet med Verizon skulle sende en juridisk repræsentant for din byens retssystem.
  • Du ønsker måske at gøre disse opkald, når du kan sidde, tage noter og vente på hold. Undgå at ringe, når du er på farten eller har noget verserer. Du kan få forbindelse til ledelse som du kører ind i et møde eller droppe opkaldet.
 8. 8
  Spørg, at eventuelle aftaler over telefonen er dokumenteret til din konto. Undersåtter vil ofte gøre løfter for at få dig væk fra telefonen og ikke bemærke din konto undtagelser eller aftaler. Må ikke være grimme eller spydig, men bede dem til at "læse noterne til den konto til dig". Dokumentere de navne, datoer og klokkeslæt, der er involveret i hver samtale, af hvem du har talt med, og hvad der blev sagt. Få efternavne, case tal, og være flittige til at skrive de oplysninger ned.
 9. 9
  Tøv ikke med at indgive en småsager retssag på din lokale retsbygning, hvis de ikke giver dig, hvad du ønsker. Du behøver ikke en advokat! Det generelt koster mindre end 180€ at indgive en klage. Når du filen, vil du få en domstol dato og Verizon Wireless vil blive anmeldt den selvsamme dag, du får din "date" i mailen.
 10. 10
  Vær tålmodig! De vil ringe til dig. Må ikke være grådige. Hvis de (Verizon Wireless) har krænket dig, vil de gøre det rigtige. Hvis du lige er ved at blive en smerte i Butt, de og domstolene vil se lige igennem dig.
 11. 11
  I december 2008, pay-as-you-go Verizon Wireless satser på 99 cent for en dag i brug plus 10 cent per minut, var det laveste prisniveau, men Verizon Wireless kundeservicemedarbejdere insisterer du kan ikke ændre fra en "post- betale "-kontoen til en" pre-pay "-konto uden at lide et telefonnummer forandring. Opdag In-puls plan for deres, men udforske konkurrenter planlægger også at være bekendt med de tilgængelige tilbud i mobiltelefon markedet. (Kunderne er i stand til havn en efterbetaling nummer til en forudbetalt mobiltelefon bare huske på, hvis du er i kontrakt med en post løn nummer, ved portering dit nummer til en forudbetalt telefon vil resultere i at bryde denne kontrakt og kan resultere i tidlig afslutning gebyr)
 12. 12
  Fordi Verizon Wireless har en omfattende antallet af fakturerbare funktioner og muligheder, en grundig gennemgang af deres detaljerede månedlige faktura fortjener din opmærksomhed. (Du behøver har 120 dage til at anfægte en fakturering)

Tips

 • Vær respektfuld.
 • Være rimeligt, være meget fornuftigt.

Advarsler

 • Må ikke over-demand.
 • Må ikke true dem.