Wkudk

Sådan wire et telefonstik

Du kan installere dine egne telefonnumre stik og spare store penge!

Steps

Sådan wire et telefonstik. Bor ud gennem ydervæggen (eller ned gennem gulvet, hvis du bruger en krybekælder rute).
Sådan wire et telefonstik. Bor ud gennem ydervæggen (eller ned gennem gulvet, hvis du bruger en krybekælder rute).
 1. 1
  Vælg din placering. Overvej ruten tråden vil tage fra Network Interface på dit hus til stikket placering. Kan det køre på de udvendige vægge? Kan det køre igennem krybekælder? Hvad er de forhindringer for at overveje: skorstene, udhæng, døråbninger, verandaer, nedløbsrør mv
 2. 2
  Bor ud gennem ydervæggen (eller ned gennem gulvet, hvis du bruger en krybekælder rute). Du skal bruge en 12 "lang, 1/4" diameter boret (eller en bare lidt større end diameteren på telefonen tråd), og boremaskine. Når du går fra indre til ydre, vinkle boret, så vandet ikke vil følge de kabel indendørs. Tråd wire gennem hullet indefra og ud (hint: telefon wire skubber ligesom våde spaghetti Brug dine skævbidere at skære igennem den udvendige kappe og efterlader parrene intakt, og træk forsigtigt den ydre kappe mod slutningen Dette vil give dig en.. kort tomt hylster på enden du kan skubbe en tungere ledning ind for at hjælpe threading gennem væggen.)
 3. 3
  Rute ledning til NI (netværk interface). NI er det punkt, hvor hjemmet ledninger er forbundet til telefonkablet. Hvis hæftning på ydersiden af ​​huset, kan du bruge runde # 25 hæfteklammer omkring hver 6-8 inches. Hvis routing under huset, hæftning hver 30 inches og tråd gennem åbninger og gå rundt forhindringer hvor der er behov.
 4. 4
  Åben NI med skruetrækker eller møtrik driver efter behov. Nyere NI os få varieret vedhæftede: nogle bruger de ældre stribe wiren / wrap det og skru ned, nogle du åbner en lille dør, og sæt ledningerne, der ikke er strippet i et par huller, og skifte en løftestang, nogle du løfter en lille håndtaget, og sæt ledningerne, der ikke er strippet, og luk derefter håndtaget og døren. Der bør være angivet på indersiden døren. Hvis der ikke er moderne NI (clue er, om du har test stik eller ej), løsnes møtrikkerne, fratage ledningsender og wrap og stram. TIP: Hvis indpakning nøgne wire, pak det i urets retning.
 5. 5
  Du bør have omkring 6 inches af kappe delvist fjernet fra din ledning (fra da du først åbnede kappen). Træk det hele vejen ud. Hvis du har en pull snor bruge det til at afsløre omkring 16 "af ledningspar. Trim enderne til at sikre, at du har ren ubeskadigede par. Farverne på din wire kan variere. Gammeldags kabel to (2) par (rød / grøn og gul / sort). Den er designet til tale og modem hastighed kommunikation og er stadig installeret af mange telefon selskaber i dag. Brug af CAT3 eller endnu bedre, kan CAT5 og CAT5e være et bedre valg, da det er meget bedre at afvise cross-talk. og støj uanset hvilken type vælges, bør der være 4 par: hvid / blå, hvid / orange, hvid / grøn og hvid / brun.
 6. 6
  Det første par er sædvanligvis den hvid / blå. Fastgør hvid / blå par til de stillinger eller slots i NI.
 7. 7
  Tilbage på jack placering, vedhæfte din modulære telefonstikket på væggen. Indersiden af ​​donkraften vil have korte farvede ledninger går fra skruerne til stifter af stikket, sandsynligvis rød / grøn og gul / sort. Den rød / grøn er knyttet til de midterste ben i stikket i en del af stikket (linje 1, hvis du bruger en multi-line telefon), den gul / sorte go til den ydre par (linje 2). Fastgør hvid / blå par af tråden til de røde / grønne skruer.
 8. 8
  Test for klartone. Hvis der ikke, så sørg for at du har tilsluttet ledningerne til det korrekte sted i NI (bør mærkes og / eller har andre ledninger hooked på den), skal du kontrollere, at du ikke har hæftet igennem wire, kontrollere skydeskive for kappen til at sikre, at du ikke har delvist skåret parrene. Kontroller alle forbindelser, re stripning og re-stramning, hvis nødvendigt. Alle gode? Prøv igen, og sørg for at du har en fungerende telefon.
 9. 9
  Virker det nu? Tillykke! Du har sparet mindst 75€ (teleselskabet jack pris) og lært, at du er mere handy end du troede!

Tips

 • Minimere mængden af ​​kabel løber på ydersiden af ​​bygningen, da nogle kabler ikke er normeret til udendørs brug, og hæfteklammer bruges til at fastgøre den ruster.
 • Tilbehør: 22 gauge kategori 3 indvendig telefon ledning (måle og tilsættes 25% til 50%, det er lettere at skære det end at forsøge at gøre det strække!), Modulær telefonstik
 • Nødvendige værktøjer: skævbidere, skruetrækkere (flad og Phillips), boremaskine, # 25 hæftepistol med runde hæfteklammer, skruer (til fastgørelse jack til væg), gips ankre (om nødvendigt)
 • 12 "lange borehoved (dimensioneret til kabel) til at gå gennem færdige gulve, træværk, ydervægge, osv. En borekronen 3/8" eller større bør anvendes til at fremskynde installation af wiren gennem rammeelementer og strøer.