Wkudk

Hvordan at gøre Windows XP har udseendet og fornemmelsen af Windows Vista

Vil du have din computer til at have udseendet og fornemmelsen af ​​Windows Vista, men ikke ønsker at gå gennem besværet med at betale sin dyre pris og installere den? Her er hvordan du kan gøre Windows XP ligne Vista helt gratis.

Steps

Hvordan at gøre Windows XP har udseendet og fornemmelsen af Windows Vista. Højreklik på et tomt område på skrivebordet, og klik på "egenskaber".
Hvordan at gøre Windows XP har udseendet og fornemmelsen af Windows Vista. Højreklik på et tomt område på skrivebordet, og klik på "egenskaber".
 1. 1
  Højreklik på et tomt område på skrivebordet, og klik på "egenskaber". Gå til Udseende og sæt "Vinduer og knapper": til "Windows XP Style", og Farveskema til sølv.
 2. 2
  Klik http:/ / www.vistaultimate.com / vista_wallpapers / Windows_Vista_Longhorn_Bliss_Wallpaper.jpg til baggrunden og gemme billedet på din harddisk.
 3. 3
  Højreklik på skrivebordet. Venstre klik på Egenskaber >> skrivebordet, og klik på Gennemse. Find, hvor du gemte billedet, skal du vælge "Stretch", og klik på OK. Dette vil sætte skrivebordet til dette billede.
 4. 4
  Hent den visuelle opgave tips program fra http:/ / www.visualtasktips.com.
 5. 5
  Download aero internet explorer fra http:/ / www.funwithvista.com / downloads.htm (bemærk: kun i beta).
 6. 6
  Download vista startmenuen emulator. Søg det på Google ved at sætte "Vista Start Menu Emulator" i søgefeltet. Dette vil kræve. NET Framework 2.0.5474 eller højere. Når du har hentet og pakket ud, skal du flytte Orb knappen over knappen Start.
 7. 7
  Gå til http:/ / www.widgets.yahoo.com til Yahoo Widget hjemmeside. Download Yahoo! Widget Engine, så hente widgets.
 8. 8
  Download "vista sidepanel" af Richard kyle widget og indstille positionering for at "rigtige justere". Tilføj widgets på siden Panel, såsom "Vista Clock RF" og "RSS Reader" af Ramon Fernandez. Vær sikker på at hente den "Vista Meter" widget som godt.
 9. 9
  Holde tilføje widgets efter eget valg.
 10. 10
  Skift til baggrunden for dit valg.

Tips

 • Du kan også downloade Google Desktop, som i det væsentlige gør det samme som Yahoo! Widget Engine.
 • Fjern så mange ikoner fra dit skrivebord som muligt.
 • Kør Diskoprydning og Diskdefragmentering før gør ovenstående trin (optional.)

Advarsler

 • Må ikke køre alt for mange programmer på én gang, det kunne fryse din computer og forårsage dig til at miste alt, hvad du har gjort.

Ting du behøver

 • En computer
 • Basale computerfærdigheder
 • En lille ekstra hukommelse på computeren.
 • Time
 • Windows XP Home, Professional, Media Center, eller højere.