Wkudk

Hvordan at kommentere og slette kommentarer på instagram billeder

Instagram fotos er populære, men er tomt uden kommentarer på det. Denne artikel er for dem, Instagram elskere, der har svært ved at finde ud af, hvordan at kommentere Instagram Billeder og også på, hvordan du sletter kommentarer på Instagram fotos.

Steps

Hvordan at kommentere og slette kommentarer på instagram billeder. Log ind på din Instagram konto.
Hvordan at kommentere og slette kommentarer på instagram billeder. Log ind på din Instagram konto.

Kommentar til instagram billeder

 1. 1
  Log ind på din Instagram konto.
 2. 2
  Søg efter din favorit foto fra feeds eller søge efter dine yndlings brugere fotos.
 3. 3
  Klik på "talk billedteksten" ikonet nederst til venstre i billedet.
 4. 4
  Nedskriv din kommentar i kommentarfeltet og tryk på "send" efter endt kommentaren.
 5. 5
  Hurra! Du har lige kommenteret på et foto.

Sletning kommentarer til instagram billeder

 1. 1
  For at slette dine egne kommentarer til de andre billeder, skal du følge disse trin:
  • Søg efter det foto, du har kommenteret og eventuelt vil din kommentar blive slettet fra den kommentar feed af fotoet. Klik på "Talk billedteksten" nederst til venstre på billedet for at komme til kommentarer feed.
  • Klik på "Rediger" for at få muligheder for sletning.
  • Søg efter din kommentar i foder og klik på "cross" ikonet udover din kommentar til at slette din kommentar.
  • Ved at klikke på en mulighed for sletning vil forekomme. Bare klik på "Slet" knappen og du er færdig. Hvis du har flere kommentarer derefter ligeledes holde på at slette dem ved at følge ovenstående trin.
 2. 2
  Hurra! Du slettede din egen kommentar til et foto.
 3. 3
  For at slette spam og ubrugelige kommentarer på dine egne fotos, skal du følge trin:
  • Kom til dit billede fra din brugerside. Vælg det foto, fra hvis kommentar feeds, du ønsker at slette en kommentar. Klik på "Talk billedteksten" nederst til venstre på billedet for at komme til kommentarer feed.
  • Klik på "Rediger" for at få muligheder for sletning.
  • Søg efter den spam eller ubrugelige kommentar i foder og klik på "cross" ikonet udover at kommentaren til at slette denne kommentar.
  • Ved at klikke på du vil få muligheder for at slette og også en mulighed for at rapportere kommentaren. Klik på slet for at slette kommentaren og hvis du ønsker at slette, og rapportere kommentaren derefter klikke den anden mulighed "Slet og rapportere misbrug" for at gøre begge dele.
 4. 4
  Hurra! Du har lige fået dine fotos slippe af spam og unødvendige kommentarer.

Instagram web profil metode

 1. 1
  Besøg din profil på instagram web ved at skrive følgende adresse i din browser - Www.instagram.com / brugernavn her erstatte "brugernavn" med dit eget brugernavn.
 2. 2
  Log ind på din instagram web profil ved at klikke på "log ind" i øverste højre hjørne af browseren.
 3. 3
  Nu tjekke for det foto, du ønsker at kommentere eller slette din kommentar på. Du kan svæve over billederne for at kontrollere deres popularitet status og kan skifte til fuld skærm ved at klikke på dem.
 4. 4
  Nu er at slette en kommentar hover på højre side af kommentaren til at aktivere den usynlige delete symbol. Klik på tværs tegn til at slette kommentaren.
 5. 5
  For at kommentere blot rulle ned på siden og kommentere i kommentarboksen.

Tips

 • Mens kommentere kan du bruge @ Brugernavn at kommentere en bestemt bruger. Du kan endda bruge hash-tags til at skabe en nice omledning til fotos seere.
 • Hvis dine tilhængere er spamming på dine billeder, så du kan slippe af med dem ved un-Following dem. Hvis du er interesseret i un-følge eller blokering brugerne derefter du gerne vil læse Block og fjerne blokeringen brugere på Instagram.
 • Metoden er også nyttige i at redigere billedtekster hvor, hvis du ønsker at redigere billedteksten så er den eneste måde er at kommentere en ny.
 • Hvis du ser en bestemt bruger kommentere spams ofte på dine fotos, så har indberettet de kommentarer, fordi det kan være en spam bot.
 • Sommetider brugere klager over, at de ikke er i stand til at slette deres kommentarer eller andre kommentarer på deres fotos, men dens bare en gammel cache problem hvori du stadig ser den gamle cache version og få forstyrret over ikke at kunne slette kommentarer. I dette tilfælde skal logge ud af din Instagram konto og rydde op din enhed caches og derefter genstarte for at løse problemet. Hvis problemet fortsætter, så er du nødt til at kontakte Instagram Hjælp for at få hjælp, da det kunne være undergår nogle fastsættelse. Du kan kontakte dem.
 • At gå til andre brugere profil i Instagram Web Profile metode blot at udskifte dit brugernavn i adresselinjen til deres brugernavn. Du kan også følge nye brugere ved denne metode. Du kan også klikke på brugernavne stede på dine kommentarer side for at få rettet til deres side.

Advarsler

 • Rapporterer ikke en god kommentar eller andet tiltag der kan træffes over dig efter et par advarsler, hvis du fortsætter med at gøre det.
 • Altid kommentere socialt og ikke misbruger ellers dine kommentarer kan blive slettet.