Wkudk

Hvordan at rengøre et tastatur i opvaskemaskinen

Der er mange konventionelle måder at rense et tastatur, såsom at blæse eller ryste støvet og aftørring med en fugtig klud. Denne måde er en smule mere radikal. Det er den slags ting, du bør prøve, hvis en hel stor drink spildt på et elsket tastatur. Før kastede det, så prøv opvaskemaskinen. Hvorvidt det virker, vil du i det mindste have noget at snakke om!

Steps

Hvordan at rengøre et tastatur i opvaskemaskinen. Afbryd tastatur fra computeren, og fjern eventuelle batterier.
Hvordan at rengøre et tastatur i opvaskemaskinen. Afbryd tastatur fra computeren, og fjern eventuelle batterier.
 1. 1
  Afbryd tastatur fra computeren, og fjern eventuelle batterier. Hvis den har en snor, dække stikket i en plastikpose og tape det. Sørg for, at ledningen ikke kan falde ind i stien til spulearmen stopper dens rotation eller eventuelt sammenfiltring op med det.
 2. 2
  Placer tastaturet i opvaskemaskinen med tasterne nedad. Hvis du foretrækker ikke at køre et tastatur og retter i den samme belastning, køre en særlig belastning på emner, der ikke retter.
  • Prøv vask eller andre all-plastlegetøj i en netpose eller kurv til at holde dem fra at blive tabt.
  • Vask plastic kamme, hårbørster, sandaler eller sko.
  • Kør sæbe retter, tandbørste indehavere eller skrivebord tilbehør.
  • Glem ikke nogen dekorative plader eller andre keramiske genstande.
 3. 3
  Kør en regelmæssig cyklus uden opvarmet tør, hvis du bruger opvarmet tørt, skal du placere tastaturet i den øverste række for at undgå at smelte plastik, opvarmede tørre kan hjælpe tastaturet tørre hurtigere. Brug økonomien eller lufttørre cyklus, hvis det er muligt. MÅ IKKE bruge opvaskemiddel.
 4. 4
  Tør tastaturet meget grundigt, før du sætter den i. Dette trin er afgørende for at have en fungerende tastatur. Forvente at vente to til fem dage, afhængigt af din klima og metode. Da der er mange sprækker i tastaturet, dreje tastaturet om én eller to gange om dagen, og let at ryste den under tørringen vil sikre, at ingen lommer af vand bliver fanget i tastaturet.
 5. 5
  Pop ud tasterne. Selvom det ikke er strengt nødvendigt, vil popping ud hver tast hjælper alting tørre hurtigere og mere grundigt. Kun gøre dette, hvis du er sikker på at du kan sætte dem alle tilbage korrekt, herunder særlige stænger eller fjedre.
  • Fotografering hvor nøglerne hører vil hjælpe med at returnere dem til den rigtige rækkefølge.
  • Hvis du ikke fjerner nøglerne, giver tastaturet endnu mere tid til at tørre.
  • Du kan være i stand til at fremskynde tørring, med eller uden nøgler, ved at placere tastaturet foran en ventilator eller et andet sted, hvor masser af varm (ikke varmt), vil tør luft cirkulere forbi den.
  • Google "keycap puller værktøj" til at finde et værktøj, der vil hjælpe med at fjerne de taster (for et par bucks). Et brugbart værktøj kan gøres med et par bøjede papirclips, men en pre-made værktøj er meget praktisk.
 6. 6
  Tilslut dit rene, grundigt tørre tastatur til din computer og se om det virker. Hvis det ikke virker, såsom hvis visse bogstaver synes at være på endeløse gentagelse, giver det endnu mere tid til at tørre, og prøv igen.
  • Mens mange mennesker rapport succes vaske deres tastaturer i opvaskemaskine, er det stadig en temmelig drastisk foranstaltning. Hvis du ikke er sikker, skal du bruge en anden teknik, eller prøv det på et tastatur, du er ligeglad.
  • Det er muligt at afmontere et tastatur endnu længere, hvis du pop nøglerne ud først. Der er ofte en plastik eller gummi membran under tasterne, der fungerer både som beskyttelse og foråret. Hvis du ikke ønsker at prøve opvaskemaskinen, prøv at trække det hele fra hinanden og se, om du kan rense bare de dele, du har brug for.
  • Ønsker kun at vaske tasterne? Pop dem ud og placere dem i en lukket, netpose i opvaskemaskinen. Benyt lejligheden til at udslette rummet under dem, før du sætter det hele sammen igen.
  • Planlæg at være uden dit tastatur for et par dage, mens tastatur tørrer. De fleste Windows-computere har et tastatur på skærmen under tilbehør Du kan bruge computeren uden et tastatur, skal du bruge et andet tastatur eller computer, eller blot være uden computer i et stykke.
  • Det er også muligt at placere tastaturet i en pose eller skål fyldt med kogt ris at fremskynde tørretid. Begrave elektronik ris er en velkendt måde at spare dem, efter de bliver våde uheld og kan skære tørretiden til dit tastatur i halve.

Advarsler

 • Dette kunne meget vel forårsage en tastatur ikke at arbejde. Det er bedst at prøve det på en gammel tastatur, du er ligeglad meget eller på et tastatur, der ellers ville være uden reparation, alligevel.
 • Brug kun denne metode på en computer tastatur ikke en bærbar computer.