Wkudk

Hvordan at sætte spil på din TI 83/84 grafregnerapplikation

A TI 83/84 kan være din bedste ven, når det kommer til Pre-Calculus og Calculus. Men det kan også være din bedste ven i de kedelige øjeblikke i livet. Hvordan kan det være? Du kan sætte spil på din TI 83/84 at slå tiden ihjel, eller bare have det sjovt.

Steps

Hvordan at sætte spil på din TI 83/84 grafregnerapplikation. Tilslut din lommeregner til din computer.
Hvordan at sætte spil på din TI 83/84 grafregnerapplikation. Tilslut din lommeregner til din computer.
 1. 1
  Tilslut din lommeregner til din computer. Du skal bruge et USB-kabel, der svarer til din lommeregner til at gøre dette. Normalt vil den butik, hvor du har købt lommeregneren sælge disse, eller du kan finde en online. Det USB-kabel koster omkring 15€. Du vil også nødt til programmet TI-Connect. Hent en der passer din lommeregner. Sørg for at du lægger en genvej af det på skrivebordet.
 2. 2
  Downloade spil, du ønsker på din computer. Du kan være nødt til filen, og du bør nok flytte den til en permanent mappe på computeren i stedet for temp.
 3. 3
  Træk filen over TI-connect genvej. I et par sekunder, skal det overføre programmet på dig regnemaskine. Du kan se alle de filer på din lommeregner ved at åbne enhedens explorer.
 4. 4
  Hit program-knappen på din lommeregner og spille spillet. Hvis det ikke virker, se tips.

Tips

 • Hvis dit spil ikke fungerer, henvises til læse mig, kom hentet med spillet. Normalt vil der være en måde at kontakte den person, der gjorde spillet med dine spørgsmål. Du er muligvis nødt til at installere en shell, såsom ION eller MirageOS at køre spillet. Eller, kan spillet ikke være kompatible med din lommeregner.
 • Hvis dine venner har spil på deres lommeregner, kan du overføre dem til din hjælp "Link"-funktionen og den lille sorte ledning, der kommer med den, når du køber det. Nogle gange, spillet havde bugs selv når du får dem på denne måde, så det er bedst at få dem direkte fra din computer.
 • De fleste spil har brug for en skal, og de mest populære er MirageOS.
 • Tjek de Kilder og knyttet til mere information og steder du kan få spil fra.
 • Prøv forskellige spil. Du kan altid sætte nye på, hvis du bliver træt af en.

Advarsler

 • Det er dit valg om at købe kablet. Nogle mennesker finder at have spil på din lommeregner er næsten lige så ubrugelig som at have spil på din mobiltelefon, og du kun spille det én gang, og derefter stoppe.
 • Må ikke spille spil, når du skal gøre arbejdet, da det kan være at bryde ære kode krænkelser afhængigt af området. Men dette gælder ikke på alle områder, hvilket betyder, at det er helt acceptabelt i tilfælde, hvor du er færdig med dit arbejde eller allerede kender indholdet er dækket. Det er godt til at lindre lidt stress, mens i skolen, men du skal kende dine grænser.

Ting du behøver

 • TI 83/84
 • USB-kabel
 • TI-Connect