Wkudk

Hvordan at være en dansemusik DJ bruge cd'er

"DJs" eller "Disc Jockeys" er mennesker, der spiller musik for offentligheden til fester, særlige begivenheder, eller bare sjov. Der findes flere typer af DJs, ifølge indstillingen, stil og genre af musik bliver spillet. Denne guide vil diskutere blande dansemusik med cd-afspillere.

Steps

Hvordan at være en dansemusik DJ bruge cd'er. Sørg for at du sat ud et stykke papir for anmodninger.
Hvordan at være en dansemusik DJ bruge cd'er. Sørg for at du sat ud et stykke papir for anmodninger.
 1. 1
  Sørg for at du sat ud et stykke papir for anmodninger. Hvis folk ønsker at fremsætte anmodninger, vil de normalt kun gøre det, hvis der er et stykke papir. Du vil måske ønsker at gøre dette til en given tid, før du begynder at spille. Andre årsager til ark papir er, at folk kan være for genert til at tale med DJ, eller de måske ikke har adgang til scenen for at sende en anmodning. Som et resultat vil der være lånere ked over ikke at høre den sang, de ønsker. Dette er ikke nødvendigt, hvis du ikke har til hensigt at tage anmodninger.
 2. 2
  Planlæg en "set" (en liste over sange, der skal spilles), før indstilling mund inde i en DJ kabine. Vælg hvilke sange at spille, og i hvilken rækkefølge. Sange skal vælges af slag i minuttet (tempo), genre og nøgle. Vælg sange, som "flow" godt sammen. Song udvælgelse bør foretages ud fra en samling af musik inden for samme genre eller nært beslægtede genrer.
  • Du kan blande et sæt helt består af Tribal House tracks eller bland et sæt Classic House og New York House. Du bør dog ikke blande noget lignende hus med tromme og bas.
 3. 3
  Indlæs den første udvælgelse, og simpelthen nok, trykke på play på cd-afspilleren, som fra hereon blive omtalt som deck 1, til at begynde at spille sangen. Du skal sikre, at kanalen volumen for deck 1 er skruet op og master volumen er på et behageligt niveau. Hvis du bruger crossfaderen sikre, at det er enten i midten eller hele vejen til deck 1.
 4. 4
  Læg det næste valg i deck 2 (den anden cd-afspiller). Sørg for, at kanalen volumen for deck 2 er enten hele vejen ned, eller hvis du bruger crossfader, at det er hele vejen til deck 1, og tryk på play på dæk 2.. Du vil være i stand til at høre musik fra deck 2 i dine hovedtelefoner, men det bør ikke spille til højttalerne. Det er her "blande" begynder.
  • Bemærk: Hvis dit mixer har "cue" knapper eller kontakter sikre, at de er presset eller spejlvendt på i de kanaler, som du ønsker at høre i dine hovedtelefoner.
 5. 5
  Lyt til en del af det næste spor på dæk 2, og prøv at bedømme tempo og justere pitch / tempo fader til at matche det spor afspilles på dæk 1.. Dette kaldes slå matching og indebærer sikring af rytmen fra dæk 1 og dæk 2 er nøjagtig samme hastighed og linet op. Jo mere du bliver fortrolig med genren eller musikstil du spiller, jo lettere bliver det.
 6. 6
  Start den nye sang i deck 2 over, og find den ru placering på din cue point. Et cue punkt er det nøjagtige punkt i den sang, du ønsker at høre, når du trykker på play. Generelt vil du bruge den første bass-drum spark som cue point. Normalt, dette gøres ved at trykke på cue-knappen findes på afspilleren, og derefter søge med søgeknapper eller jogge hjulet, indtil du er lige foran bjørn. Når du trykker på cue knap, du skal høre et enkelt slag, så længe du ikke holder det.
 7. 7
  Stadig anvender dine hovedtelefoner sikrer dine sange er perfekt slog matches, når du trykker play på dæk 2.. For at gøre dette blande det kun dine hovedtelefoner godt før du rent faktisk har til hensigt at sende det til højttalerne og sikre, at det bliver på beat.
 8. 8
  Vent til det punkt i den sang spiller på deck 1, som du ønsker at begynde at blande den sang på dæk 2 i blandingen. På dette tidspunkt, skal du trykke spille på dækket 2, enten med crossfader på 50% (i midten), eller med crossfader på deck 1, og langsomt flytte den fra deck 1, til midten, og til sidst hele vejen til dæk 2, således at kun den sang på dæk 2 vil forblive i blandingen fra dette punkt. Du kan ikke høre ændringen i lydstyrken i hovedtelefonerne, så mange DJs bære deres hovedtelefoner med den ene side ud af øret, så de kan høre, hvad der kommer ud af deres skærme, samt hvad der foregår før musikken forlader mixer.
  • Bemærk: Brugen af ​​crossfaderen er ikke nødvendig. Du kan også blande bruge kanal lydstyrker og helt deaktivere crossfader.
  • Den tid, at du tillader begge sange til at spille samtidigt før opskæring det første spor er helt op til dig. Men de fleste dansemusik konstrueret med en ~ 1 minut intro og outro og og det bør være sikkert at forlade intro af en sang mixer over outro anden for den fulde minut uden at bekymre sig om modstridende vokal eller pludselige ændringer. Dette vil komme med praksis og viden om din musik.
 9. 9
  Fortsæt med at skifte frem og tilbage mellem dæk. Der er mange "tricks" og teknikker, der ikke er blevet behandlet i denne vejledning, da dette er bare en grundlæggende forklaring på fuldstændige begyndere, eller folk nysgerrige, hvad dælen der groovy udseende fyr i DJ kabine er så fokuseret på, mens han er "i blandingen."

Tips

 • Mange DJs vælger at komme op med afspilningslisten fra toppen af ​​deres hoveder for en spontan følelse, især DJs med mere erfaring på området. Hvis du gør det kræver utrolig intimt kendskab til ens musiksamling, men det gør for et sæt, der passer til publikum bedre. Det anbefales at have en playlist forberedt, hvis du er nybegynder.
 • Hold øre om de vigtigste talere faktisk udsender musik til masserne. Dine hovedtelefoner er mest sandsynligt høj kvalitet ting designet til at afspille musik klart på de niveauer, men den lyd, du hører i din 'telefon repræsenterer ikke lyden afspilles på højttalerne. Det samme gælder for kabine skærme. Du kan høre en fintunet symfoni af techno-himlen i din DJ Booth, og publikum kunne modtage en øre-bashing, hjerne-splitting toget vraget.
  • Et sæt af skærme er specielt nyttigt for dette. Skærme er højttalerne i DJ booth, der spiller det samme som højttalerne på dansegulvet.
 • Sørg for at du teste dit udstyr, før en begivenhed. Du ønsker at sikre, at der ikke er noget galt med det. Du ønsker også at gøre dig bekendt med de redskaber, hvis det ikke er det samme som de ting, du har derhjemme.
 • Når øve, hvis din mixer tillader det, optage dit arbejde på en computer (GarageBand, Microsoft Sound Recorder, Ambrosia Softwares telefonaflytning Pro, etc.) eller gennem et bånd-afspiller. Lyt til dine mix til at regne ud, hvad skal arbejde, og fokusere på, at i næste øvelse. Når du tror, ​​du er god nok, planlægge og optage en timelange mix, optage det, og brænde den til cd'er (din nye visitkort) til reklameformål.
 • Må ikke begynde af dansen med mængden virkelig højt. Start med en moderat lydstyrke, og øge det op små bidder ad gangen indtil omkring halvvejs gennem dansen.
 • Ikke alle DJ sæt skal planlægges. En stor DJ vil være i stand til at læse deres publikum, til at udvikle deres sæt baseret på følelser og energi på dansegulvet. Tweak dit sæt baseret på, hvordan folk reagerer på sange på bestemte tidspunkter af natten.

Advarsler

 • Må ikke købe en boxed "DJ-pakke" blev godkendt af nogle store navne DJ. De ting i der er mest sandsynligt top-notch skrammel. Kig efter pakkeløsninger på musikbutikker ("Køb 2 Numark Axis 9s, få en Numark DM-10 2-kanals DJ-mixer til halv pris!"... Eller noget sådant).
 • Hvis du sætter pris på dit udstyr, holde ned for lydstyrken. De fleste højttalersystem forstærkere har indbygget tilsidesættelser, der sætter et maksimum på mængden. Men det betyder ikke, du kan bare holde skrue op for lyden, da det vil medføre en stigende mængde af forvrængning og dit sæt vil lyde forfærdeligt.
 • Hvis du sætter pris hørelsen, investere i ørepropper! Der er virksomheder, der vil custom skimmel ørepropper til dit øre, og disse blok ud af alle skadelige frekvenser fra indtaste dine ører, og beskadige hår indeni. Musik spiller på høje lydstyrker kan og vil skade din hørelse, hvis det er uden for din høretærskel! Efter alt, er det en god DJ én, der ikke er døv.
 • Vær forsigtig, når du placerer din drink. Altid sætte din drink væk fra din DJ udstyr for at undgå skader forårsaget af spilde.
 • Rent faktisk ejer den musik, du kan spille, eller i det mindste har de rettigheder til at spille det offentligt. RIAA kan ikke gøre helt så stor en ståhej over Internet musik downloading, som de engang var, men hvis du bliver fanget spille ulovligt kopierede musik, kan du miste dit job, dit omdømme, dit udstyr, din musik, og enhver chance på få noget af det tilbage. Selv lovligt kopieret musik spillet uden en passende licens er en overtrædelse af ophavsretten. Bare spille det sikkert.
  • Bemærk: Hvis du spiller en kommerciel sted som en natklub, skal du have en performance licens til din musik eller musik, der er solgt til DJs som "promo only" eller med en inkluderet præstation licens. Cd'er, du har købt fra cd'en butik i indkøbscentret er ikke tilladt at blive brugt til ydeevne formål.
 • Sørg for at lydstyrken af ​​dine spor er jævnet med jorden. Hvis det ikke er, vil lydstyrken af ​​musikken være anderledes på hver sang, og det vil gøre dig til at ligne en dårlig DJ, og du vil hele tiden får klager over det ikke er højt nok, eller er alt for højt.
  • Brug gain drejeknapper på mixeren for at justere de individuelle spor niveauer med større præcision. Det er, hvad de er for.

Ting du behøver

 • Et godt udvalg af cd'er inden for samme generelle genre af dansemusik.
 • En performance licens til din musik, hvis spille en kommerciel mødested.
 • 2 professionelle DJ CD-afspillere.
 • En 2-kanals DJ mixer.
 • Kvalitet hovedtelefoner (hvilket betyder at de ikke fordrejer ved høje lydstyrker. Dette vil tillade dig at være i stand til at høre, hvad der spiller i hovedtelefonerne lige så højt som det, der i øjeblikket spiller fra højtalerne).
  • "DJ Style" hovedtelefoner er ikke det samme som "Pro DJ" hovedtelefoner. Du bliver nødt til at gå til en audio butik for at finde gode hovedtelefoner, ikke Wal-Mart eller Best Buy.
 • En anstændig lydsystem, herunder højttalere, sub bas, skærme og hvis højttalerne ikke er drevet af en forstærker.
 • Ønsket om at lære og forbedre (det betyder også at acceptere konstruktiv kritik fra andre, fordi du kan bruge det til din fordel for at lære så godt). En god DJ ikke kun spille de sange godt, men han har også lytter godt.
 • Tålmodighed og praksis.