Wkudk

Hvordan at være en god ceremonimester

En guide til at blive ceremonimester til enhver begivenhed. Lær at forlade din sceneskræk hjemme og imponere alle med din magiske udstråling!

Steps

Hvordan at være en god ceremonimester. Kend dit arrangement.
Hvordan at være en god ceremonimester. Kend dit arrangement.
 1. 1
  Kend dit arrangement. Disse instruktioner gælder for alle typer af ceremonier, fra gradueringer til spærrer mitzvahs til kendis stege. Nøglen til at være en god MC er tillid. Vide, hvad der foregår (og dermed hvad du skal snakke om) er alt. Der er ikke noget mere pinligt end at annoncere til 100 personer, som Joe Blow er ved at jonglere bowlingkugler, kun at have Jane Doe komme ud at synge en sang.
 2. 2
  Etabler din kontaktperson i god tid forud for arrangementet dagen. Din kontaktperson vil fortælle dig tidsplanen og rækkefølgen af ​​begivenheder, så du kan være forberedt. Din forberedelse vil lade dig fokusere på at interagere med publikum, i stedet for at forsøge at være underholdende, og finde ud af, hvad der foregår på samme tid.
 3. 3
  Smil konstant. Smilende viser publikum, at du er tryg ved og have en god tid. Du vil have dem til at være tryg og have en god tid, så du har fået til at sætte et eksempel. Om nødvendigt kan forestille sig i forvejen flere glade eller sjove scenarier. Spille ud af disse scenarier i dit hoved, mens du taler til publikum. Husk det gamle taleklasse råd - forestil dig alle i mængden er i deres undertøj. Din sorgløshed er sikker på at smitte.
 4. 4
  Glem ikke dit primære job er at tale til publikum. Du holde dem orienteret om ceremonien, og give det talent eller featured individuelle tid til at forberede sig på at gå på scenen.
 5. 5
  Undersøgelse dine linjer. Normalt folk har linjer, før de gør det faktiske ting. Så studere dem, så dit sind ikke bliver blank under showet.
 6. 6
  Må ikke stoppe, når du rodet op. Sommetider siger folk de forkerte ting, når de taler, fordi de er nervøse. Må ikke stress og komme videre.
 7. 7
  Prøv at være morsom. Ingen kan lide en kedelig vært! Prøv at grine tider og knække en vittighed en gang imellem.
 8. 8
  Stirre på noget eller tænke på noget, der gør dig "mindre" nervøse. Stirrer på væggen eller et ur og tale til dem for at gøre dig mindre nervøs.
 9. 9
  Sæt farten ned med dine ord. Hvis du taler for hurtigt kan det føre til stammen og mennesker ser at du ikke kan forstå, hvad du siger. Så langsomt ned, når du taler
 10. 10
  Stil spørgsmål, som folk måske besvare. Især yngre skarer med svaret "ja" eller "nej", hvis du stiller et spørgsmål. Det holder dem fokuseret og de vil ikke blive distraheret.

Tips

 • Må ikke være så alvorlige tider. Har en sans for humor og knække en vittighed.
 • Vær selvsikker.
 • . Ligner du er glad for at være der.
 • Relatere til tilskuerne.
 • Opsummere, hvad der lige er sket.
 • Introducere næste performer (r) eller en person godt.
 • Kom forberedt, men ikke gør det til at lyde som om du læser fra et script.
 • Få en masse detaljer og information om den person / handling, du er ved at indføre.
 • Lav en varm out situation med henblik på at publikum opmærksomme på dig..